תאונת דרכים קטנה!@#

אדם891

New member
תאונת דרכים קטנה!@#

טוב אז ככה אני שליח של פיצה בן 23 שבוע שעבר ירדתי בירידה ורכב לא נתן זכות קדימה בלמתי חזק ובתוצאה מכך נפלתי ונחבלתי ..תאמת שלא הירגשתי את הרגל אז נשכבתי על הכביש בא אמבולנס לפנות אותי לבה"ח חיכית לצילום משהו כמו 3 שעות .צילמו את הרגל והתלונתתי על כאבי גב אז גם כן צילמו לא מצאו שבר . הרופא קבע שיש נקע קטן ואין שברים ואמר לי שעליי לנוח כמה ימים בבית. יום אחרי ממש סבלתי מהרגל ולא היצלחתי ללכת עליה אז הלכתי לרופא משפחה והוא אמר את אותו הדבר כמו הרופא בבה"ח שאין שבר וזה רק מכה יבישה ושריטה קטנה ברגל והוא נתן לי 9 ימי מחלה..עברו כבר 5 ימים וברגע שאני מאמץ טיפה את הרגל היא שוב מתחילה לכאוב אין סיכוי שאני יוכל לעבוד בחודש הקרוב בקצב הזה.......עכשיו האם אפשר לתבוע ואם כן איזה דברים יעזרו לי בתביעה ???וכמה אוכל לקבל פלוס מינוס מישהו יודע תודה מראששששש?!!!????

תשובה

מדבריך נשמע כי יתכן שמדובר ביותר מנקע. כדאי לפנות שוב לאורתופד ולדרוש לעבור בירור יותר מקיף.
במקביל, פנה בהקדם האפשרי לעו"ד המתמחה בתאונות דרכים על מנת שתוכל למצות את מלוא זכויותיך, הן בביטוח הלאומי (היות והתאונה אירעה במהלך העבודה) והן מול ביטוח החובה של האופנוע שעליו רכבת.
בשלב זה עוד מוקדם מכדי להעריך כמה תקבל. זה תלוי בהרבה פרמטרים. אולם ניתן להעריך כי לא מדובר בסכום נמוך. בפגישה עם עו"ד ניתן אולי יהיה להעריך יותר טוב בכמה מדובר (הבא איתך את כל המסמכים שיש לך + תלושי משכורת לפחות מ-6 החודשים שקדמו לתאונה).

riki23

New member
אני מבינה

שאתה משתדל להגזים בהצגת הנזק שלא ממש קיים על מנת להוציא כמה שיותר כסף מבעל הרכב שפגע בך. לא נראה לי כל כך מוסרי. אם בצילום נקבע שזה נקע ומכה, אז כנראה שזה כך. גם מהמכה יבשה אפשר להרגיש כאבים חזקים.

אדם891

New member
את לא מבינה.

מה זה קשור בכלל..א..אני לא מוציא כסף מהביטוח של הרכב שפגע בי אני מוציא כסף מהביטוח שלי ....ב ...מה לא ניראה לך כל כךמוסרי שבן אדם עשה תאונה וכואבת לו הרגל ...אני כולה שאלתי מה אוכל לקבל ואת ענית משהו אחר לגמרי ...רציתי תשובה ממישהו שאולי במקרה היה לו את אותו הדבר כמוני פחות או יותר אבל בסדרר....
דרך אגב יש לי עוד שאלה האם אמבולנס משפיע בתביעההה?!!!!!&&&&&&&
תודה וחג שמח ...גוני

למעלה