תאונת דרכים

skshlomi

New member
תאונת דרכים

שלום,

ביום שישי האחרון הייתי מעורב בתאונת דרכים, נהגת נכנסה בי מאחור.
החלפנו פרטים שם, פלאפון, מ.רכב. היא טענה שפרטי הביטוח לא ברכב ונהיה בקשר טלפוני.
בכל אופן מאז אני לא יכול להשיג אותה בכלל היא לא עונה לפלאפון.

איזה אפשרויות יש לי?
האם אני יכול בכל מקרה לפנות לחברת ביטוח שיאתרו את הביטוח לפי מספר הרכב?

תודה רבה,
שלומי

dindosh

New member
החלטה שלך כיצד להמשיך

הדבר הראשון שאותו צריך לדעת זה שאין חובה עליך להפעיל את חברת הביטוח שלך. במידה ואתה בוחר שלא לערב את חברת הביטוח שלך אתה תאלץ לנסות ולאתר את הנהגת השנייה (בהניה ואתה רוצה לגבות ממנה כסף). במידה ותבחר להפעיל את חברת הביטוח כאב הראש לא שלך. אתה נותן להם את הפרטים שיש לך והם ימשיכו משם.

dindosh

New member
החלטה שלך כיצד להמשיך

הדבר הראשון שאותו צריך לדעת זה שאין חובה עליך להפעיל את חברת הביטוח שלך. במידה ואתה בוחר שלא לערב את חברת הביטוח שלך אתה תאלץ לנסות ולאתר את הנהגת השנייה (בהניה ואתה רוצה לגבות ממנה כסף). במידה ותבחר להפעיל את חברת הביטוח כאב הראש לא שלך. אתה נותן להם את הפרטים שיש לך והם ימשיכו משם.

dindosh

New member
החלטה שלך כיצד להמשיך

תשובה

מספר אפשרויות:
1. אם יש לך מספר רכב ניתן לפנות לכל חברות הביטוח (אין כ"כ הרבה) ולברר לפי מס' הרכב באיזו חברה בוטחה בביטוח צד ג' (אם בכלל).
2. לברר כתובתה של הגברת דרך משרד הפנים ולשלוח אליה דרישה בכתב.
3. לנסות לברר הכתובת באמצעות מספר הנייד שלה.

אם תגיש תלונה למשטרה

דיווח על האונה. הם יאתרו אותה (כתובת ומס' טלפון) ופרטיה יופיעו ע"ג האישור על התאונה.

למעלה