תאונת עבודה

michlina

New member
תאונת עבודה

שלום רב,
בשנת 1997 תוך כדי פעילות בעבודה הרגשתי כאבים חזקים בגב, לאחר מכן הובחן אצלי פריצת דיסק, ולאחר מס ועדות של ביטוח לאומי הוכר כתאונת עבודה וקיבלתי נכות לחצי שנה של 10%. כעבור חצי שנה נקבע לי בוועדה 0% לצמיתות. בשנת 2004 שוב במקום העבודה תוך כדי פעולה אחרת נפלתי על הגב ושוב נחבלתי (העבדה שלי קשורה לפעילות פיזית עם רמת סיכון מסוימת) שוב ע" ביטוח לאומי הוכר "תאונת עבודה, בגין כאבי גב תחתון כהחמרה זמנית בלבד".
מאז במשך 15 שנים הרגשתי פה ושם כאבים, לא פניתי לרופא באופן מסודר מכל מני סיבות, הסתפקתי במשככי כאבים ופעילויות ספורטיביות.
בשנתיים האחרונות ישנה החמרה משמעותית. כאבים, אומנם לא כל כך חזקים כמו שהיו בהתחלה, אבל לא פוסקים בכלל. אני מתקשה למצוא כיסא נוח או תנוחה נכונה כדי לשבת, אבל עם זה עוד אפשר להסתדר ביום, בלילות זה פשוט נורא: קשה להירדם, ואם אני כבר נרדם ברגע שאני עושה תנועה לא נכונה אני מתעורר.
לכן יש לי שאלה: האם יש טעם להגיש תביעה לביטוח לאומי עקב החמרה. או שאין קשר בין פגיעה מלפני 15 שנה למצב הבריאותי של עכשיו.
תודה.

הבולאי

New member
תמיד יש טעם להגיש תביעה כנגד הבטוח הלאומי

חפש תקדימים על 'מחלת מקצוע' של תחלואה כמו שלך במקצוע בו עבדת. כמו כן מציע לקחת עו'ד שהוא מומחה לנושא כזה.

michlina

New member
תעונת עבודה

סליחה לגבי שאלה אולי טיפשית או לא כול כך מתאימה לפורום איפה אפשר למצוא עורך דין טוב שמתעסק עם תביעות של ביטוח לאומי בגין טענות עבודה

החמרת מצב

תביעה בגין החמרת מצב אפשר להגיש במידה ויש מסמכים רפואיים המעידים על קיומה של החמרת מצב. לא תמיד מה שנראה בעינינו בהחמרת מצב אכן עומד בתנאים שהתגבשו עם הזמן. אני מציע לפנות לייעוץ מסודר. עו"ד המתמחים בנזיקין וביטוח לאומי תאונות עבודה ניתן למצוא בשפע באינטרנט. לך לפגישת ייעוץ ובחר לך עו"ד שייצג אותך נאמנה.

למעלה