תאונת עבודה??????????

מצב
הנושא נעול.
תאונת עבודה??????????

תאונת עבודה??????????
שלום אני בן 26 עבדתי בהוצל"פ שנתיים עקב לחץ עצום שקיבלתי ממעסיקי על מנת לספק תפוקה ולחץ מהחייבים שקעתי עמוק בדיכאון. יש לציין שסבלתי מ o/c/d/ בלתי מורגש(מחשבות טורדניות). לא יכלתי להמשיך לעבוד והיתפטרתי ומאז אני בטיפולים ולא עובד 5 חודשים האם זאת תאונת עבודה? יש לציין שהמעסיק לא נתן לי שום מכתב ולא פיצויים וגם גזל אותי כל יום בתשלום על 3 שעות נוספות. לאן ליפנות בבקשה עצה אם אפשר שי.

שיר ורד

New member
תאונת עבודה

תאונת עבודה??????????
שלום אני בן 26 עבדתי בהוצל"פ שנתיים עקב לחץ עצום שקיבלתי ממעסיקי על מנת לספק תפוקה ולחץ מהחייבים שקעתי עמוק בדיכאון. יש לציין שסבלתי מ o/c/d/ בלתי מורגש(מחשבות טורדניות). לא יכלתי להמשיך לעבוד והיתפטרתי ומאז אני בטיפולים ולא עובד 5 חודשים האם זאת תאונת עבודה? יש לציין שהמעסיק לא נתן לי שום מכתב ולא פיצויים וגם גזל אותי כל יום בתשלום על 3 שעות נוספות. לאן ליפנות בבקשה עצה אם אפשר שי.
תאונת עבודה
לגבי תאונת עבודה יש לפנות לביטוח הלאומי, למלא טפסים מסוימים ולצרךף מסמכים. (אישור מחלה מהרופא המטפל). מחלות פסיכולוגיות אינן מוכרות אוטומטיות כמחלות עבודה, וסביר שהביטוח הלאומי ידחה את בקשתך ולאחר מכן תצטרך לערער ואולי גם להגיש תביעה בבית הדין לעבודה. לגבי המעסיק אתה יכול להגיש תביעה לבית הדין לעבודה כנגד המעסיק כדי שיתן לך מכתב סיום עבודה, ותשלום שכר שעות נוספות . יש לצרף פרוט של שעות העבודה עליהם לא קבלת שכר. על פניו נראה שאין לך סיכוי לקבל פצויי פיטורים כי עזבת מיוזמתך מסיבה לא מוצקדת. אילו היית פורש בעקבות מחלתך (וזה לא משנה אם המחלה היא תאונת עבודה או לא), היה לך סיכוי סביר לקבל פצויי פיטורים אם עבדת מעל שנה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה