תאונת עבודה

מצב
הנושא נעול.

romandal

New member
תאונת עבודה

תאונת עבודה
אני נפגעתי בתאונת עבודה.במסגרת עבודתי כנהג משאית,הגעתי למפעל מסויים וביקשתי לשתות.הפנו אותי לקומה השנייה.בעודי צועד בקומה זו,הרצפה מתחתיי קרסה ונפלתי מגובה של 2.5 מטרים.שברתי את שורש כף היד ואיני מסוגל לתפקד כל כך.אם מישהו/י יכול/ה להמליץ על עו"ד מומחה בתחום? בנוסף,יש לי מספר שאלות. 1.ביקשתי לצלם את מקום הפגיעה ולקחת עדות,אך נתקלתי בסירוב מצד האחראי באותו מקום.מה עליי לעשות? 2.לא שולמו לי ימי מחלה ראשוניים.האם זה תקין? אשמח למענה.תודה.

שיר ורד

New member
תשוב חלקית

תאונת עבודה
אני נפגעתי בתאונת עבודה.במסגרת עבודתי כנהג משאית,הגעתי למפעל מסויים וביקשתי לשתות.הפנו אותי לקומה השנייה.בעודי צועד בקומה זו,הרצפה מתחתיי קרסה ונפלתי מגובה של 2.5 מטרים.שברתי את שורש כף היד ואיני מסוגל לתפקד כל כך.אם מישהו/י יכול/ה להמליץ על עו"ד מומחה בתחום? בנוסף,יש לי מספר שאלות. 1.ביקשתי לצלם את מקום הפגיעה ולקחת עדות,אך נתקלתי בסירוב מצד האחראי באותו מקום.מה עליי לעשות? 2.לא שולמו לי ימי מחלה ראשוניים.האם זה תקין? אשמח למענה.תודה.
תשוב חלקית
מעסיקך אמור לשלם את שכרך בגין יום התאונה. הביטוח הלאומי אמור לשלם את ימי העדרותך הבאים עקב תאונת העבודה (לאחר שתמלא את הטפסים המתאימים). בגין חלק מאותם ימים המעסיק שלך אמור לשלם לביטוח הלאומי. יתכן טאתה יכול להגיש תביעת נזיקין בגין רשלנות כנגד אותו מפעל (בנוסף לפיצוי בגין תאונת עבודה.) לשם כך יש צורך בע"וד טוב. (אני לא מכיר מומחים בתחום).

מצב
הנושא נעול.
למעלה