תאונת פגע וברח

nika27

New member
תאונת פגע וברח

היום נסעתי ברכבי, עצרתי בצומת לפני פניה שמאולה, לפני היו כמה רכבים, פתאום הרגשתי מכה חזקה מאחורה, קיבלתי מכה בגב וגם נשארו סימנים כחולים. יצאתי מהרכב, הנהגת הפוגעת סירבה לתת לי פרטים בטענה שלא פגעה בי בכלל, שאני שקרנית, והתחילה לקלל, רואים בוודאות את הנזק בחלק האחורי של הרכב וגם סימנים כחולים על גופי, הגברת התחילה לצרוח שאני נוכלת, עבריינים ואני רוצה להוצי ממנה כסף, שאני סתם מאשימה אותה. אחרי 10 דקות, כשהיא ראתה שאני לא מותתרת היא התחילה לצרוח" אנשים טובים, הצילו, מנסים להוציא ממני כסף, יש לי ילדים קטנים, ואז נעצר רכב, יצאה ממנו גברת שבכלל לא הייתה במקום האירוע, היא התחילה לצרוח עלי ולהגיד שהיא ראתה בדיוק מה קרה ושהיא תעיד בבית משפט ושאני חוצפנית וסתם מציקה לגברת ( יתכן שזו חברתה או מהמשפחה, כי היא לא הייתה במקום בזמן האירוע ). היא ג איימה עלי שתפנה למשטרה על לשןו הרע, הצקה וכו'. בסופו של דבר צלצלתי למשטרה, ונאמר לי שארשום את מספר הרכב ואגיע למשטרה להגיש תלונה. היות וראיתי שתכף אקבל מכות משתי עברייניות עליתי על רכב ונסעתי לתחנת המשטרה. במשטרה סירבו לתת לי פרטים, נאמר לי שלא נותנים פרטים אישיים, שאפנה לביטוח, בביטוח נאמר שבלי פרטים אי אפשר לטפל בעניין.
בינתיים ישנו נזק בחלק האחרי של הרכב וחבלות והרבה עוגמת נפש. איך אני מקבלת פרטים של העבריינית הזאת, ומה עלי לעשות כדי שתשלם לי את עלות הנזק שיא גרמה.
איך מטפלים באירועים מסוג הזה?

nika27

New member
במשטרה

לא הסכימו לקבל תלונה, הם אמרו שלא מטפלים בנזק לרכבים.

shlang

New member
המשטרה חייבת לתת את פרטי הנהג אפילו שזה

יהיה לאחר תיחקורו
אם המשטרה תמשיך לסרב, תפני ליועץ המשפטי של הממשלה (לא להסס)

nika27

New member
ומה

אעשה עם הפרטים שלה? הבנתי שיש קושי לקבל כסף עבור הנזק, כאשר הנזק פחות מסכום מסוים.

shlang

New member
אם יהיו בידיך הפרטים שלה, תוכלי לתבוע אותה

בתביעות קטנות, אין קשר לסכום הנזק, רק תצטרכי להביא הצעת תיקון לנזק ממוסך מורשה

nika27

New member
אבל

היכ מכחישה הכל וטוענת שהיא לא פגעה בי בכלל ואני המצאתי הכל ולכאורה יש עדים מרכבים אחרים שבפועל לא היו בכלל במקום בזמן האירוע.

32103210

New member
המשטרה חייבת לקבל כל תלונה

גם אם את רוצה להגיש תלונה על חייזר, מה יעשו עם זה בהמשך זה כבר דבר אחר .

mr dish

New member
הייתי מיעץ למתלוננת לפנות גם לאבחון רפואי,

בהתבסס על דבריה כאן...

זה מחייב את המשטרה לחקור. לגבי תוצאות החקירה, אני די סקפטי...

חבל שהמתלוננת לא צילמה את הרכב הפוגע, במקום לעורר מהומה ולהזעיק למקום אנשים ממקורבי הפוגעת, כניראה...

ב ר ז י ל י

Active member
מנהל
חלב שנשפך

יש הבדל בטיפול בין תאונה ללא נפגעים לתאונה עם נפגעים.
במקרה כשלך, כשנהג נפגע, רצוי מאד לדווח למשטרה ולמד"א מיד, מד"א מגיע, משטרה מגיעה, העניין מטופל בצורה מסודרת ויש את כל הפרטים.

למעלה