תאונת רכב - שאלה

Milochka1

New member
תאונת רכב - שאלה

לפני יומיים קרתה לי תאונה עם הרכב באחד הצמתים. אני עברתי את הצומת בירוק (ואין בכך ספק) ואישה אחת (שטוענת שסונוורה מהשמש ולא ראתה את האור ברמזור) עברה באדום וכתוצאה מכך התנגשנו. תודה לאל, איש לא נפגע. באוטו שלה כמעט ואין נזק למעט מספר שריטות ואצלי הלך הפגוש הקדמי. במקום החלפנו פרטים, היא אמרה שהיא מצטערת והכל בגלל שהשמש סנוורה אותה ונפרדנו לשלום. יום אחרי התאונה התקשרנו לברר אם היא פנתה לביטוח, והיא התחילה לשנות גרסאות ולטעון שהיא בעצם בכלל לא בטוחה שהיא זאת שעברה באדום, שנראה לה שזו דווקא היא שעברה בירוק ואני באדום (בכלל לא סביר). באותו זמן ישב עמה ברכב הבן שלה שתומך בגרסתה ואני הייתי לבד. באותה צומת לא קיימת מצלמה. שאלתי: מה עושים במקרה כזה? אין לי ספק ואני בטוחה ב-100% שנסעתי בירוק, אך איך אני מוכיחה זאת? במיוחד שיש לה עד שתומך בגרסתה? תודה מראש

MAX D

New member
כמה שאלות-

לא קיימת מתלמת אדום או שלא קיימת מצלמה בכלל? יש צמתים בהן יש מצלמות תנועה והן כל הזמן פעילות- תבדקי את העניין. כשיש מצב של תאונה בה לא הגיע שוטר למקום, זו מילה כנגד מילה, חייבים תמיד לצלם ואז אין שאלה בנושא. בנוסף אפשר לפתוח בחקירה משטרתית על התאונה שיוכלו להוכיח לפי מיקום הפגיעה מי אשם. אבל אני בספק אם יהיה משהו- זה קרוב לוודאי יסגר בין חברות הביטוח...

Milochka1

New member
תודה רבה על תשובתך ../images/Emo140.gif

בסופו של דבר היא הודתה והעניין נפתר. מעכשיו הטיפול הוא בידי הביטוח

למעלה