תאוריה על אטום הארט מאד'ר

Fugue

New member
תאוריה על אטום הארט מאד'ר

מישהו כאן יודע משהו על תאוריה כזו שהשיר הראשון באטום הארט מאד'ר בא לסמל את הדתות בעולם? שיש ת'כינורות זה היהודים, מתי שיש ת'אורגן זה הנצרות, מתי שיש ת'אלה שמדברים שטיות אז זה עוד איזה דת, לא זוכר בדיוק,לא ממש שמעתי את כל הסיפור. ת'אמת נשמע לי קצת שטותי אבל אולי עומד איזה משהו פסיכי מאחורי הקטע הזה..מישהו יודע?

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

meandmeandme

New member
../images/Emo12.gif

אני אישית בחיים שלי לא שמעתי על דבר כזה. למרות שזה נשמע מאוד מעניין. אם למישהו יש מידע נוסף שישתף.

דעתי בעניין

התאוריה יפה! אבל בחיים לא שמעתי אותה. אבל אתה יודע, יש מנהג כזה לעשות מאוחרי כל תו של פינק פלויד אגדה שלמה, ולנסות לנתח כל תזוזה קטנה של מיתר, ולמצוא במנגינה שלמה את משמעות החיים ומה הם צופנים לנו בעתיד...יש למלא שירים מלא פירושים, שמלא אנשים חשבו עליהם...אז שום דבר לא בטוח. פינק פלויד האלו דורשים פלספנות
. בכל אופן-אני לא שמעתי, אבל זה נחמד. גרמת לי לנסות להקשיב לקטע הזה עוד פעם.

Fugue

New member
אשכרה..

באמת עושים מאחורי כל תו שלהם מטעמים.. אבל באמת שום דבר לא בטוח, אבל בכל זאת בואו ננסה לנתח. אחרי שהקשבתי עוד פעם ובצורה יותר מעמיקה העלתי את ההשערות הבאות: הסוסים והיריות בתהחתלה- איסלאם? קטע מעבר ואחרי זה נגינת כינור- יהדות? קטע מעבר ונכנסים לכמו שירת מקהלת כנסיה בליווי עוגב- נצרות? קטע מעבר ולכל הרוחות לא הבנתי באיזה שפה הם מדברים שם- חייב לסמל דת כלשהי (לא?). ת'אמת הם מזכירים לי כת שטן שכזו..לא יודע.. אחרי כל זה וקטע מעבר שלא היה ברור לי כ"כ הם פשוט חוזרים על האלמנטים שהופיעו קודם לכן וזהו, נגמר השיר. מה אתם אומרים?

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

rainbow demon

New member
אני אומר...

להפסיק לנתח כל דבר ופשוט להנות מאוסף הצלילים הגאוני...

rainbow demon

New member
אולי אני טועה אבל

אני לא חושב שהחומר הטוב של פינק פלויד מיצה את עצמו... אני מסוגל לשמוע MEDDLE וDARK SIDE OF THE MOON מאות פעמים בלי שזה ממצה את עצמו

נימרודל

New member
תרגעו...

הג'יבריש הזה כנראה אומר שזה הכל לא משנה במה אנחנו מאמינים וברות אידיאולוגיות ואמונות אנחנו כבר לא רואים בעיניים. או שזה אולי האתיאיסטים? לא יודעת אני צריכה לשמוע את זה קודם. סתם השערה...

Jam Head

New member
כי אני מתנגד לדת....

אני אישית חושב שדת זאת המצאה מטופשת , שצברה כוח עם השנים. ד"א - פינק פלויד גם אתאיסטים.

rainbow demon

New member
אתאיזם זה הדת הכי שווה../images/Emo123.gif

שאני חלק ממנה כבר שנים ארוכות

malolds

New member
זה לא דת זה ההפך

אתיאיזם זה חוסר דת, חוסר אמונה. זה זה שאין דת.

yuvalpik

New member
פינק פלויד לא האמינו באלוהים?

ככה זה שבן אדם לא מאמין בעצמו......

Jam Head

New member
חחח

100 שקל אם אתה נותן לי הסבר הגון למה אתה מאמין שאלוהים קיים.

למעלה