תאוריה על אטום הארט מאד'ר

Nir of GondoliN

New member
מיותר

לא תצליח להפוך מאמין לאתאיסט ולהפך. לפחות לא ככה. הויכוחים האלה באמת מיותרים

Mr Jack

New member
אמנם אני לא הוא, אבל נכנסתי לויכוח

הזה הרבה הרבה פעמים. אין הסבר הגון. עניין של אמונה. אתה לא מאמין, אל תאמין. אפחד לא כפה את זה עלייך. חוץ מזה שאם אתה הדוק בדיעותיך בקשר לזה, כל דבר שהיא תגיד תפסול ישר באיזה טיעון, אפילו שלא יסתור את זה או משו.

Fugue

New member
תהרוג אותי...אבל

תסביר לי למה השירשור הזה צריך להיכנס לשאלה אם אלוהים קיים או לא?! אני מאמין שכל אחד באמונתו יחיה, בלי לשפוט אחרים! אבל מה לזה לבין תאוריה שיכולה להיות נכונה בלי שום קשר לאמונתם של חברי הלהקה. זה שפינק פלויד היו אתאיסטים (לדבריך, ת'אמת שמעתי את זה קודם לכן) לא חייב להפוך את המוזיקה שלהם לנטולת ערכים שיכולים להיקשר לדת. אולי זה בעצם ביקורת שלילית כזאת על הדתות שנשגב מבינתנו להבין בכלל מה המסר שהם רצו לעביר שם באמצעות המוזיקה.

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

yuvalpik

New member
זה פשוט ככה

אני מאמין באלוהים..... ככה חונכתי זה הכל.... אבל זה לא רק זה.. זה גם כל מיני דברים קטנים כאלה שאתה מרגיש שיש אלוהים.... אני בן אדם חילוני, נוסע בשבת, אכלתי פעם חזיר, עישנתי גראס, אבל יוצא שאני מדבר עם עצמי ובעצם פונה לאלוהים ולפעמים אני מרגיש שהוא מקשיב......

נימרודל

New member
כמה דברים.

1)האתאיסטים בינכם שאומרים שזאת "הדת הכי שווה" זה א. לא דת והאתאיסטית זה לא אף דת בכלל כך שזאת לא הדת הכי שווה. ב. מי אתם שתקבעו מה שווה ומה לא? אין כזה דבר שווה ולא שווה, ובמיוחד אסור לזלזל במה שאדם מאמין בו או לא מאמין בו! 2) אני מאמינה באלוהים עכשיו. לא תמיד זה היה ככה. החיים גרמו לי להרגיש/ להאמין/לחשוב (מחק את המיותר) שקיים משהו בעולם הזה חוץ ממה שאני חושבת אם זה אלוהים או כל דבר אחר. 3) מספיק עם הקללות שפה כזאת זה לא מעודד, לא כיף ולא מביע אינטיליגנציה כל כך. מה שיש להגיד אפשר להגיד גם בלי לתקוע "מזויין" באמצע. רק תחשבו על זה טוב? אני עדיין מכבדת מאד כל אחד ואחד מכם אבל תשתדלו כי כשאתם עושים את זה זה פוגע גם בי באיזשהו אופן. עידית.

למעלה