תאורת חצר......................

שקדי

New member
תאורת חצר...................... ../images/Emo62.gif

יש משהו עזוב בתאורת חצר ונעשה דחוף לראות אחד שנעצר ולו לשתוק איתו מול צבא הכוכבים כאילו זה לזו אנחנו ערבים כל פעם שאתה ניצב גלמוד מול כוכבים תזכור שזה לזו היינו ערבים אולי אתה משלים עם חלק הבדידות כמו עם האהבה והקנאה והבדידות בגוש החשיכה הבית הגדר אולי נשתוק מעט אחר כך נדבר כל פעם שאתה ניצב גלמוד מול כוכבים תזכור שזה לזו היינו ערבים רחל שפירא שבת נהדרת לכולנו.....במיוחד לחבירה מנהלת........

שקדי

New member
אכן................ ../images/Emo122.gif

לשיר מעולם לא נכתבה מנגינה......לפי מיטב ידיעתי ואכן.......גם להערה הבונה.........

עיניים

New member
ולי - היא בכלל

לא חסרה, המנגינה. המילים הללו, עשירות כל כך, נוגעות, מתנגנות מאליהן בתוך הלב... תאורת גינה מזכירה לי פנס רחוב, ירח, כוכב... זרזיף של אור בתוך החשיכה... אין מילים. היא פשוט גדולה ה"רחל" הזאת.... ושבת שלום גם לך פנטזיה שלי

אני שומעת מנגינה בקצב טיפות הגשם

עושה לי שמח הגשם... מביא חיים. שבת שלום חביירים

עיניים

New member
ולמה רק אצלך?

אני לא שומעת אפילו לא טיפטוף אחד על התריס,,, רק יום אפרפר ניבט מבעד לחלוני,,,
שב"ש חונה שמחה.

בארבע וחצי בלילה היה אצלי המבול

כינסתי את החתולה והכלבה , ואת הכביסה שעל החבלים למקום מבטחים, כמו בכל תיבת נוח, והיות שהייתי ערה ישבתי והסתכלתי על המטר. לא ככה צריך להראות יורה. אני זוכרת שאמור להיות רגוע, גולש ,עדין ולא מטחים כאלו של מבול. אבל שקמתי בבוקר, שמש, חצר נקיה ושמים כחולים כחולים. אני חושבת שזה יכול להיות סידור של קבע שלי עם הקדוש ברוך הוא או עם מפעילי התנורים בצפון (מסתוריים מאז ילדותי), גשם בלילה, ותן לי ימים בהירים כחול-צהוב. שבת של שלום לכולם.

שקדי

New member
למה הגשם נופל על הערים............. ../images/Emo4.gif

ולא על מטע השקדים שלי למשל בעצם........ יש בזה מן הטוב כי אני מתכנן בהמשך היום לצאת למסיק זיתים שחורים והבוץ היה מפריע אז שירד המון מאחרי המסיק בסדר אלוהינו???????????????????

magy

New member
איזה בוקר טוב היה לי לקרוא

את השירים שהשארתם פה תענוגגגגגגגגגג

magy

New member
אילו התעוררתי הבוקר באיזו ביקתה

בגליל, ביום גשום.....עם אח בוער(ת)....פלוס ג´אקוזי?????? הייתי נהנית אף יותר.......
))))))))))))) בוקר טוב לאיש שקורא לי חבירה מניילת

שקדי

New member
ומאיפה אני שואל.................. |בנדנ

באים לך רעיונות כאלו הזויים על הבקר ובקר נפלא לך חבירה מנהלת חשבתי שנשלח מישו להעיר ולעורר אותך.............

magy

New member
אלוהים יודע......באידיש קוראים

לזה...........חלוייייימעס............... בעברית........חלומות בהקיץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

עיניים

New member
מה הבעיה?

קפוץ לתוך המגפיים השחורים הענקיים הללו, העומדים מוכנים דרך קבע מחוץ לדלת של הכניסה האחורית,,, ואל תשכח את מגיני הבוץ,,, וצא למסוק זיתים,,, תגיד, עצי תמר אין לך במשק?

שקדי

New member
הצחקת אותי.................... ../images/Emo6.gif

יש לנו כמטחווי יד.....הושט היד וגע בם מאות עצי תמר......פלוס שניים פרטיים ליד הבית אבל אותם לא מוסקים אלא גודדים לכל סוג קטיף ואסיף יש מילה מיוחדת......ידעת????? נראה מי יודע חלק מהמילים ולאיזה עץ הן מתאימות??

magy

New member
מבחן אמריקאי......תן ארבע תשובות

לכל שאלה. מסיק זיתים גדיד תמרים קטיף פירות קציר תבואות מה עם ירקות? אסיף..........לא יודעת....מה אוספים? יתומים הבייתה??????? וכל היתר.......נרשם בדברי הימים של החקלאים....

שקדי

New member
אז הנה עוד קצת...................

תאנים......אורים דבש.......רודים שקמים.....בולסים יתומים....מאמצים.....בחום וברחמים עד שיאמרו.....אשריי יתום אני כמו מוטל בן פייסי החזן.....של שלום עליכם

magy

New member
אוייייי דבש....תמיד מזכיר לי שיר

של רטוש.... שבהשראותו כתבתי אף אני....... 3.99 רודה הדבש… והוא , רודה הדבש והיא , לוקקת יין עד השתכר ממבטה והתנשם… הוא , באזנה לוחש היא , עצומת עיניים ולתמונה הזו , עוד לא קראו בשם… והוא קורן בצל והיא בין זרועותיים וכמו , עצר הכל , דמם ויבלם… הוא , משחר לדם אך לה , הציפורניים שניהם הולכים עיוורים וסם בעורקיהם… הוא , את עורה פשט והיא, אותו זובחת ואף אחד שם , לא מרגיש עצמו , אשם… מלחמת הקיום אישה ואיש ביקום משחק של אהבה , בין צחוק ובין דמעות… הקרב , שהוא ניצחי והוא שלך, שלי ואין בו גיבורים , או צפי לבאות…

magy

New member
ומקום מכובד לאוריגינאל

על חטא/ יונתן רטוש והוא מכה על חטא והוא מכה על תהו והוא מרעיד מיתר פקע איבו בכדי והוא דמום כהר ומרצד כמוהו הוא מצטמרר למנגינת לכה-דודי. את יחידה כצל את בוגדה כנחל את תצנעי לכל, לכל עובר ושב את מתוקה כליל את חמוקה כשחל את מפכה כנחל בשרב. והוא בוער כלב והוא כבה כעין והוא דולק בלהב נר נשמת אדם והוא חומר כגו והוא כבד כיין הוא מתנודד למנגינת בשר ודם. את יחידה כצל את בוגדה כנחל את תלהטי לכל, לכל עובר ושב את אפלה כליל את אובלה כשחל את שוקקה כנחל בצרב. והוא מוכה כלב והוא נרתע כעין עקוד הוא כחיה ברצע יתרים והוא שותת כגו והוא זועק כיין הוא משתרבט בלהבות בין הבתרים. את רוחפה כצל את לוקקה כנחל את תלחכי בכל, בכל אשר יאהב את ערומה כליל את יחומה כשחל את צוחקה כנחל האכזב. והוא קשה כלב והוא נוקב כעין הוא מבקש כפר החטא אשר חטאת והוא רחום כגו והוא ניגר כיין הוא מתנגן בבהט-אבן את-נשמת. את יחידה כצל את מפכה כנחל את לוהטה לכל, לכל אשר יאהב את אלילה כליל את שכולה כשחל את נמוגה כנחל בשרב. הערה: בתקווה שהמילים מדוייקות זו הדבקה בלבד....מתוך שיר שנשלח אליי......לא העתקה מהספר.....

עיניים

New member
ועוד קצת קטן,,,,

מה עם הענבים??? מקור היין המשמח לב אנוש?? בציר ענבים,,, ותאנים - גם חונטים, לא? ושיקמים? האם יש לי חור בהשכלה? מה יש לבלוס בשיקמים?!?...
))

למעלה