תאורת חצר......................

magy

New member
וגם אני לא מבינה מה בולסים

בשיקמים....אבל....ראיתי אנשים בולסים מזון.........
))))))))))

אחותו, זו היתה בקשתי מאז

ומתמיד גשם בלילה על שדותינו וחצרותינו ושמש זורחת אלינו עם שחר אולי אם כולנו נבקש בסוף זה יקרה?

עיניים שלי

מה שלומך? את בטוחה שיום חמישי שרוף ומחוסל? אפילו לא לקמצוץ? איך בא לי לראות אותך.

נתיבה

New member
את המנגינה כתב נחצ´ה היימן.

והיום ראה זה פלא שרה חני לבנה בערוץ 33 את השיר. וגם חבורת הזמר של נצרת עלית ´הרוח הטובה´ שרה את זה.

נתיבה

New member
מתכוון לשיר תאורת חצר. רק אל תגיד

לי שלא שמעת את זה הבוקר בערוץ 33 של הטלויזיה..כי זה צירוף מקרים מדהים.! זה קורה..שפתאום מבזיק משהו..כאילו בלי קשר. ואכן פעם דברתי עם הנגר שלי בעירנו הרחוקה[רחוק מהצפון] על גשם..ועל הרעפים שהגשם החזק חודר אותם בקיבוץ שלנו לשעבר... ולמחרת בעיתון מופיע שמו של איזה חבר משותף מהקיבוץ שלי ומעיר ילדותו של הנגר, בקשר לשביתה במפעל שההוא מנהל. ממש לא ייאמן ואני עד היום לא מאמין שזה רק סטטיסטיקה. כך גם עם השיר ´תאורת חצר´ שכל היום חוזר ומתנגן בטלויזיה..

גלי10

New member
../images/Emo32.gif ועוד על טמבליזיה ../images/Emo44.gif

מומלץ מאוד סרט ישראלי נוסטלגי לחלוטין , מוקרן עכשיו עכשיו ב-יס 1 "דליה והמלחים" עם כל כוכבים צעירי העבר וזקני וזל"י היום. תיהנו

magy

New member
גלוששששששששששה

אין לי YES יש לי רק .........NO אבל היה קודם בערוץ השני.....בשידור חוזר ....טלנובלה..... חייו של בימאי -צלם בטלויזיה.....חורחה גורביץ . נסיעה לדרום אמריקה לחצי המשפחה שנשארה שם.... סרט דוקומנטרי, קורע....

למעלה