תאחלו לי בהצלחה ואני אצטרך חיזוקים

spooni

New member
תאחלו לי בהצלחה ואני אצטרך חיזוקים

התחלתי את תהליך ההימנעות מהגבר שלי היום. בפעם ה 3 ניפרדנו בכאב רב שוב אתמול בלילה. אחד משני דברים יכול לצאת מזה :אשכח ממנו במהרה או שהוא יבין מה שהוא מפסיד ויחזור, ושניהם מקובלים עלי. ואני פוצחת בחיפושים אקטיביית בכל מקום אפשרי לגבר חדש ורציני. אני חייבת לוותר עליו ולתת לעצמי את ההזדמנות להכיר גבר נפלא אחר. אני חייבת לנסות בכל דרך אפשרית בחודשים הקרובים. ואם לא אצליח במשימה אז ...נראה מה יהיה. אתן תחזקנה אותי ? נכון ?
פרט לאתרי היכרויות, אילו אמצעי היכרות אתן מכירות ? שמעתן עליהם ?

Miss Choco1

New member
רק דעתי, אבל

נראה לי שלפני שמקבלים החלטה לעבור הלאה ולפתוח דף חדש בחיים צריכים לסגור ולהשלים עם מה שהיה... (גם אם לא באופן מושלם לפחות לסגור את האופציה לחזור אחורה). נראה לי שלהתחיל קשר חדש ורציני עם גבר נפלא יכול להיות קצת קשה אם יש צל מהעבר שכל הזמן מעיק מעל. חוץ מזה שאם את לא פנויה רגשית לקבל לחיים שלך מישהו חדש, הוא לא יוכל להכנס לך ללב, אפילו אם הוא נסיך החלומות (אני מדברת מניסיון). בכל אופן - הודעה זו לא נכתבה בנימה ביקורתית אלא רק הבעת דעה אישית

spooni

New member
שוקו , תודה ../images/Emo13.gif כל הארה

מתקבלת תמיד בברכה, אנחנו פה לחזק ולתת בקורת בונה ולא להכשיל אני יודעת. אהמממ ...אצלי דברים קצת עובדים אחרת. אני בחורה של שינויים שזורמת איתם וכך זה גם עם גברים. אתמול ניפגשתי עם ידיד וזוג חברים שלו, מה אני אומר לך ...אם הבחור (זה מהזוג) היה מציע לי להיפגש היום לדייט , הייתי עושה כיף חיים בלי להניד עפעף והולכת על זה בלי להיזכר בכלל בגבר שאני מנסה להיתנתק ממנו. הוא היה נשאר מהר מאד מאחור. דברים עובדים אצלי קצת שונה...קצת

spooni

New member
תודה מיכל ../images/Emo13.gif עיני פקוחות לרווחה

אני רוצה הכל ובעיקר אני רוצה לחיות, לא לשקוע. אני רוצה להתנתק מהבחור וגם רוצה שהוא ישנה את דעתו ויבחר בזוגיות שלנו וגם רוצה שיכנס גבר חדש אל חיי וגם שתהיה לי זוגיות וגם לעשות את כל מה שאני יכולה להשיג אותה. וכמו שהקצבתי לעצמי קו אדום עם הבחור וידעתי שעד שם אני סוחבת ומשם צריך להתנתק , יש לי קו אדום גם למאמצים שלי למצוא מישהו רציני , זה תמיד יהיה ברקע אבל אני יודעת שבאיזשהו שלב אני ארצה סקס בלי שום קשר ,ואז כן אתפשר על יזיז. ואני לא פוסלת גם אפשרות שאעשה סקס כשהבחור יגיע לפה באוגוסט אם לא אהיה בזוגיות עד אז , או שאטוס אליו בחגים. החיים דינמיים , אני דינמית ומשתנה ולא עוצרת לרגע גם בתקופות קשות. שורה תחתונה אני רוצה לחיות את החיים,אני לא רוצה להיות קשה עם עצמי יתר על המידה , גם כך החיים לא קלים. יש סדרי עדיפויות והם משתנים מתקופה לתקופה וצריך לקחת את זה בחשבון. אנחנו לא רובוטים. ואלו היו 60 שניות על החיים
שלי ...בערך ...

הזכרת לי את השיר של איה כורם:

"שדות תעופה"
אני שוב אטוס אלייך ונתחבק בשדה התעופה שדות תעופה אתה יודע... אני שוב אקח אותך לסרט או נלך להצגה , כי זו העיר הזו אתה יודע... שוב אלבש משהו קצר ונשתכר במסיבה שנה חדשה, אתה יודע... שוב אלחש לך באוזן ונשכב במכונית חונה, ואיפה כל דבר- אתה יודע, בנזונה! אולי תכתוב מכתב או תתקשר אליי אולי תזכור שיש לי יום הולדת אולי תקום עכשיו ותארוז תיק גב אני רוצה אותך ומפחדת. ויש לך מזל שיש פה הפסקת חשמל אחרת לא היה לי זמן לחשוב עלייך

הוא לא שווה את המחשבות עליו

כל פעם שאת מתחילה לחשוב עליו - תחשבי על משהו אחר

spooni

New member
הוא שווה כל מחשבה וכבר אמרתי ש

הוא לא נתן לי סיבה אחת לשנוא אותו ואמרתי לו את זה אתמול. הוא אומר שהוא לא מאוהב ושלא נהיה ביחד אבל הוא מתנהג הפוך לחלוטין. מעריץ אותי ומכבד אותי ודואג לי ונמשך אלי ונאמן לי וקונה לי מתנות ומתקשר כל לילה מחו"ל ומשתדל לרצות אותי. אז ...קשה לי כשהמצב הוא כך. אבל אני חזקה ואני אשיג את מה שאני רוצה.

אני חושבת שמיכלי התכוונה אלי

שכל מחשבה שלי עליו היא בזבוז זמן. (וזה בגלל המציאות, לא בגלל ערכו האנושי) אז אל תכעסי עליה...

Betterfly

New member
../images/Emo45.gif

אני חושבת שזה הולך לכולנו, גם למי שיש לה גבר נפלא (על העץ ולא ביד!)- המחשבות הן בזבוז זמן במציאות שלנו. אבל מה לעשות, הן שם.

spooni

New member
מיכלוש...בלילה כשאני אחשוב עליו אני

מיד אחשוב עליך
אני רוב היום לא חושבת עליו. יש לי כמה וכמה בעיות בחיים שמעסיקות אותי. הבעיה היא בלילה בעיקר, כי אנחנו משוחחים כל לילה. אז מה שצריך זה להיות מאד עסוקה, לעשות ספורט ולהגיע עייפה למיטה וזהו.

spooni

New member
אפרופו..סיפור בנוגע לאמונות טפלות..

שותפתי לשעבר בכל פעם שגירד לה האף טענה שמישהו מדבר עליה. ערב אחד היא היתה בעבודה ואני וינון (אקס יזיז שרציתי להכיר לה אותו) דיברנו עליה. וספרתי לו על האמונה הזו שלה, התקשרנו אליה לשאות אם גרד לה האף ? ולא גרד לה אז ...גברת מתבוננת...תפסיקי להתעטש
אבל אני אחשוב עליך

spooni

New member
את צריכה יותר ריגושים והכוונה היא

לא רק לגברים מחזרים או סקס, ממש לא. הכוונה היא לעשות דברים חדשים ונועזים, לצאת מגדרך קצת. חוגים, ריקודים, להישתזף טופלס ..

למעלה