תאחלו לי בהצלחה ואני אצטרך חיזוקים

כן, רק אמרתי לך כבר חומד...

ריגושים היו לחם חוקי...אני צריכה להתאמן קצת בשיגרה... איכשהו נדמה לי שמכל הנועזות שלי לא נשאר לי כלום, ולראייה הפכתי כאן לאם המנזר... טוב, דיי עם הרחמים העצמיים האלה!!! אני הולכת להמשיך לכתוב.

יופי , בהצלחה

תראי , הנה גם אני- כבר שליש מהסיפור הזה מאחוריי
ואת יודעת למה? כי לא דיברתי איתו כבר יותר משבועיים <חוץ מנפילה קטנה פעם בשבוע , אבל הנפילות האלה רק הרימו אותי, והנפילה האחורנה היתה אך ורק מתוך שיעמום> הסופש הזה עבר לי בכיף. למרות שהייתי לבד, כמו תמיד לא יודעת , נחתה עליי הרגשה טובה דיברתי עם מלא בנים חתיכים <למרות שלא יזמתי איתם מעבר לזה כלום , חחחח> דיברתי בטלפון עם חברות הייתי עם המשפחה וככה עברה לה עוד שבת:) והשבוע הקרוב , יעבור לי גם מהר , כמו תמיד באמצע השבוע אני בכלל לא מרגישה צורך לדבר איתו יש לי תכניות ודברים לעשות וחברים
וככה הזמן חולף והזמן גם משכיח ומרפא לאט לאט אתמול
דיברתי עם חבר שלו בטלפון, שיחה של 3 שעות , אבל לא על המניאק אנחנו ידידים טובים כבר הרבה זמן אז היתה לנו שיחה ממש ארוכה ושמתי לב , שכל פעם אני מזכירה באיזה שהיא צורה את מה שקרה לפני שבועיים, וכל פעם שזה קורה - בא לי לבכות אז אני לא לגמריי אחריי זה, אבל אני בדרך הנכונה
אז בואי גם את , הנקודה שאני נמצאת בה הרבה יותר טובה
ויש כאן מקום גם בשבילך

ineni

New member
ספוני, מיכל וכל מי שיוצאת לדרך חדשה

שולחת מלא מלא חיבוקים וחיזוקים. ומקדישה לכולנו את השיר הזה (שלי אישית מאוד עזר ברגעים קשים....אמרתי כבר שאני קיטשית??) GLORIA GAYNOR / "I Will Survive" At first I was afraid I was petrified Kept thinking I could never live without you by my side But then I spent so many nights thinking how you did me wrong And I grew strong .And I learned how to get along and so you're back from outer space I just walked in to find you here with that sad look upon your face I should have changed that stupid lock I should have made you leave your key If I had known for just one second you'd be back to bother me Go on now go walk out the door just turn around now 'cause you're not welcome anymore weren't you the one who tried to hurt me with goodbye Did you think I'd crumble Did you think I'd lay down and die Oh no, not I I will survive Oh as long as i know how to love I know I will stay alive I've got all my life to live I've got all my love to give and I'll survive I will survive It took all the strength I had not to fall apart kept trying hard to mend the pieces of my broken heart and I spent oh so many nights just feeling sorry for myself I used to cry But now I hold my head up high and you see me somebody new I'm not that chained up little person still in love with you and so you felt like dropping in and just expect me to be free and now I'm saving all my loving for someone who's loving me Go on now go walk out the door just turn around now 'cause you're not welcome anymore weren't you the one who tried to hurt me with goodbye Did you think I'd crumble Did you think I'd lay down and die Oh no, not I I will survive Oh as long as i know how to love I know I will stay alive I've got all my life to live I've got all my love to give and I'll survive I will survive

באינטואיציה שלי ...

המקום הנכון להכיר איש רציני הוא דרך פעילות מסוימת שמעניינת אותך אישית: אגב, את זה שמעתי באקראי מגבר שהציע את ההצעה שלדלהלן לאישה שמחפשת באתרי אינטרנט. הוא הציע לה להצטרף ל - פעילות פוליטית, התנדבותית , לימודים מיוחדים כמו קבלה, יוגה, בודהיזם וכאלה, חוגים , וכאלה. מעגל שני זה שידוכים (עכשיו אני כותבת ל..הוא) הוא גם הסביר למה : לטענתו (מזכירה שוב שהוא גבר ומאוד מאוד נאה ומקסים) הוא טען שבאינטרנט האווירה היא מסחרית ואין שם מקום להכיר צדדים מגוונים יותר של אדם - ואז הוא נשפט על בסיס הדברים הכי שטחיים כמו מראה והדבר החמקמק הזה שנקרא "כימיה". אתן מכירות את הסיפורים האלה שמתחילים ב"בהתחלה הוא לא כל כך מצא חן בעיני והיום אנחנו חוגגים 80 שנות נישואין"? אז מישהו שמכיר את הצדדים הנאצלים ביותר שלך (התנדבות) או נחשף למכמני חוכמתך (לימודים) יכול לתת לעצמו זמן להתקרב אליך.... ועכשיו אני רוצה לפתוח איתך משהו אחר: מה תעשי עם הדפוסים האובססיביים שלך כשיהיה לך קשר חדש ומלהיב? איך תתמודדי שם?

spooni

New member
אני גם רוצה ללמוד על אובססיה.

אני פותחת שרשור חדש לגבי זה , ברשותך.

למעלה