תאכלו תאכלו תלב כי IPOD עשה בית ספר

dinraz

New member
תאכלו תאכלו תלב כי IPOD עשה בית ספר

IPOD שיחקו אותה ועכשיו אין עוררין........... עברית מאושרת שעושה אותי מאושר ואתכם בלי תירוצים. הNANO נתן לכם בראש וגם אם לחברה מסויימת היה כבר מוצר שנקרא נאנו עובדה שלא שמעו עליה. אבל מה לעשות תמיד צריך להיות זרג לצד הדרג, שיבכה ויקטר על ההצלחה המסחררת של המתחרה. " IPOD אתה כוכב נתן לIRIVER את הI וזה הכל............. 1234 IPOD אתה תותח............."

weird dust

New member
יש אנשים שלא מתבגרים

יש על זה אפילו ספר (פיטר פן) וכמובן כמו תמיד חייבת להיות גם סידרת הטלביזיה, הסרט ילדים, הסרט קולנוע, תיקי האוכל, הבובות ושאר המוצרים הנילווים

נדב8

New member
אוי לא..........

אל תעשה לי את זה...כל המניות שלי צנחו... אפס...

weird dust

New member
יש הרבה דברים לא טובים באייפוד

שקיימים במתחרים. הפורום לא עוסק בעינין התחרות ולא ניראה שיש צורך ליצור מריבה. אם אתה בעל נאנו מזל טוב ואני שמח בשמחתך.

dinraz

New member
קנאים מגעילים

ממש גזענות נגד IPOD. מה לעשות? בארץ יש שנאה וחוסר פירגון למצליחנים. לוזזזזזזזזזזזרים

נדב8

New member
לדעתי

אתה צודק בחלק מהדברים שאתה אומר. אבל הצורה שאתה אומר אותם פשוט מבישה ומגעילה עבור אדם בגיל שלך. יש הרבה אנשים שיש להם אייפוד, ולאף אחד פה אין מניות ביצרנית נגני אמ פי שלוש כלשהי, לכן הוא בעד הנגן שמספק את צרכיו, ומעודד אחר עבור הנגן אשר מספק לאותו אדם את צרכיו...

קנאים? לא.

שתדע לך שגם לי יש אייפוד, אבל ההתבטאות שלך ממש מפגרת. וגם לאייריבר יש עברית סתם שתדע, אז עכשיו קח את הנאנו שלך וז***ן לקבוצת תמיכה או משהו בסגנון. יום טוב, ובהצלחה עם הטיפול הפסיכיאטרי.

matke

New member
וגם לי יש איפוד

וגם לTheRealDeal יש. אז קנאים אנחנו לא פשוט ההודעה שלך היתה כל כך מטומטמת...

למעלה