תאכלו תאכלו תלב כי IPOD עשה בית ספר

dinraz

New member
איזה שנאה ל IPOD לא ייאמן

תפרגנו לנאנו מספיק עם זה!!!!!!!!!!!!!!!!!! גועל נפש

המשך..

אם מישהו יבוא ויבקש נגן שהנאנו עונה על הדרישות שלו תאמין לי שנדבר עליו, חוץ מזה לא צריך להרים פה כל יום דיון על זה שהנאנו טוב או שאייריבר טוב, חלאס כבר!

OniOn Of a dOwn

New member
למה אתם בכלל מתייחסים?

שינבח

shay0600

New member
אין כאן שום שנאה לipod רק שתדע ש..

יש נגנים טובים יותר ונגן הipod לא נותן תמורה למחיר שלו כמו שאחרים נותנים למשל: בנגנים של אייריבר יש מיקרופון, טיפ, ואת כל מה שיש באייפוד כיום ואפילו יותר לכן התמורה למחיר שאתה משלם הרבה יותר גבוהה (וגם המחיר נמוך יותר) כשאפל פיתחו את הנאנו המפורסם שלהם אין ספק שהם עלו כאן על צורך מאוד גדול וחשוב לאנשים שהוא הנידות אבל הנאנו הוא נגן מאוד מצומצם באפשרויות שהוא נותן ואפילו אומרים שיש לו מסך מאוד אבל מאוד!! שביר

amitamit23

New member
הIPOD KILLER החדש

הוא ללא ספק האייפוד נאנו אפל הצליחה לעשות מה שכל החברות ניסו ועדיין מנסות נגן קטן ביותר טוב כולל את הדוק קונקטור יש פה אנשים שצריכים לנהל את קהילת שונאי אפל! האייפוד מכל הדורות מכשיר מצויין נכון אין לו רדיו ואין לו טייפ מנהלים אבל אני מכיר הרבה אנשים עם אייריבר שלא משתמשים בזה אם אני ארצה רדיו אני אקנה אחד בעשרים שקל אם אנעי רוצה מוזיקה אני אשתמש באמ פי3 שלי לא סתם הוצאתי עליו כסף בשביל רדיו טייפ מנהלים? אל תתלהבו האיכות לא כל כך טובה גם לאייפוד עם לינוקס אפשר לחבר מיקרופון ויש לך טייפ מנהלים! כן לי יש אייפוד ואתם יכולים לקרוא לי חסיד אפל אבל אפל היא זאת שעשתה מהפכה עולמית האיייפוד הראשון שאז היה קטן ויפה מה (בתקופה זו היה לי קריאיטיו נומד 6GB שהיה הכי חדש והוא היה ענק וכבר לא כמו האייפוד) מכשיר מדהים כל החברות מנסות לחקות אותו ואל תשכחו שהוא עדיין הנגן הכי נמכר בעולם אז אולי האיכות סאונד שלו טיפה פחות טובה משל אייריבר אבל! הממשק הנפלא שלו הגודל הקטן הסטייל העברית החוקית והאייטיונז! האייטיונז תכנה נפלאה ופשוטה שזה פשוט ללחוץ על שיר והוא כבר באייפוד! אז אנא מכם כל מי שיש לו משהו נגד האייפוד שיחשוב עם עצמו חמש דקות... ויגיד לעצמו למה הוא באמת שונא אותו... אתם סתם קנאים להצלחה של האייפוד ולא יותר! לכן מנהלים אולי כדאי לנעול את הדיון הזה הוא לא מוביל לשום מקום חוץ ממלחמה

יאיר B

New member
לא ניתן לנעול דיונים בתפוז.

הטענה היא שזה פוגע בזכות הביטוי של האנשים. הדבר היחיד שמנהלים יכולים לעשות זה למחוק את השרשור - דבר שאני לא מתכוון לעשות כי השרשור הזה (עדיין) לא עבר על שום חוק של הפורום (באופן עקרוני). אתה צריך להבין שהצורה שבה כתב dinraz את ההודעה שלו קוממה הרבה אנשים. שים לב: אנישים התעצבנו בגלל הצורה של הכתיבה (וזה כולל בעלי איפוד אחרים). לגבי אפל עצמה אני רוצה להגיד שיש דבר אחד טוב ודבר אחד רע שהיא עשתה: הטוב זה שהיא העלתה לתודעת הציבור את נושא הנגנים. היא אכן זו שפתחה את הדיון הציבורי בנגנים. הרע: אפל מדרדרת את שאר החברות בכיון הבאנדל הדל. אני אתן דוגמא: במכשירים הישנים של איריבר היה באנדל עשיר ביותר (למשל H140). עם כל מכשיר הבאנדל מצטמצם לדברים ההכרחיים ביותר, בעיקר בגלל שאין תחרות עם אף אחד, אז למה להשקיע. הדבר נכון לגבי עוד חברות. על אפל ניתן לומר שהיא די חמדנית בזה שהיא רוצה שיקנו ציוד הקפי (שממנו היא מקבלת אחוזים על השם), וזו גם הסיבה לכך שיש כל כך הרבה ציוד הקפי: יש הרבה מה להוסיף למכשיר הזה. דבר אחד אני יכול להבטיח לך: אם זה יהפוך למלחמה מכוערת - יהיו פה מחיקות (וזה מופנה לכולם!).

D=

דבר רע צמצום בבאנדל חח.. זו זכותם לתת מה שהם רוצים, זה שחברות אחרות הולכות בדרכה זה כבר משהו אחר, חוץ מזה שה H300 עדיין כלל באנדל מרשים והוא יצא בתקופת הדור השלישי של האייפוד אם אני לא טועה, נכון שהורדו בו תוכנות שהיו בH100, אבל זה כבר לא נראה לי בעקבות האייפוד, אלא בעקבות עוביו של הנגן שכבר מספיק גדול הם פשוט הורידו את הדברים שהם ראו שבעלי קהל יעד קטן.

amitamit23

New member
בדור השלישי של האייפוד

גם היה באנדל די מרשים... הי דוק קבל פייר וויר וקבל יו אס בי מתאם של פיירוויר שלט אוזניות ודיגיטל אינפקשן צודק אפל לא אשמה בזה שחברות אחרות הולכות בדרכה. אם אייריבר תרצה באנדל מרשים היא תעשה באנדל מרשים זה לא אשמתה של אפל וכן בזמן האחרוחן אפל נהייתה קצת קמצנית כי כבר מטענים אין בבאנדל שלה:S

dinraz

New member
אפילו בעלי IRIVER מסתובב עם IPOD

אז כל בעלי הIRIVER אתם פראיירים

מה אתה רוצה?

בעלי אייריבר מסתובב עם אייפוד? דבר עברית, בנוסף לקבוצת תמיכה והפסיכיאטר אני ממליץ לך לעשות ביקור גם באולפן:)

dinraz

New member
אני לא מבין שני דברים:

א.איך ישראלים נוסעים לסיני? ב.איך ישראלים קונים IRIVER אוו כל נגן שהוא לא IPOD

יאיר B

New member
תגיד, אתה בכוח רוצה שאני אמחוק

את השרשור? הודעה זו היא כבר התגרות. לא יהיו יותר אזהרות. מפנה אותך לתקנון הפורום, חלק טכני, סעיף 3 ("אין להשמיץ מכשיר של יצרנית מסוימת. ניתן לומר דעה מגובה בהוכחות טכניות."). תודה.

למעלה