תאמינו לי אין לי כבר כוח לזה

בלאגנית

New member
תאמינו לי אין לי כבר כוח לזה ../images/Emo13.gif

אפשילו לשלב של הפגישה אני לא מגיעה. כי יוצא לי להיתקל בטיפוסים דיי מטומטמים יש לאמר... מה תגידו על מישהו מאשקלון שפונה אלי באתר הכרויות...חמוד לאללה נראה טוב..ואני נותנת צ'אנס... הוא אומר בואי ניפגש אני מוכן לבוא אליך לקחת אותך וניסע אלי בערב הביתה וככה ייצא להכיר כל השבת למחרת (יא רייט) .אמרתי לו -תבוא אלי ובאותו יום תחזור.. אמר טוב נדבר ומאז לא שמעתי ממנו ועוד אחד כבר התארגנתי לדייט התאפרתי ואז אס אמס שהוא כותב שיתקשר כשייצא לדרך. יעני לא לצאת מהבית עד שהוא לא נותן סימן. ופתאום אחכ אומר לי שהוא לא מניע עם הרכב. כאילו תכנן הכל .והכל באס אמס. בנאדם במצב כזה לא שולח הודעות אלא ישר מתקשר. מחקתי אותו. ועוד אחד זה האחרון אני כבר בחשד מתחילה כבר לדבר איתם כי מי יודע מה יהיה לי הבא בתור...בנאדם נראה טוב אופי שקט לא בליין.אבל האוטו שלו במוסך אז כל הזמן שואל מתי אני אבוא אליו.ואני עם רישיון אבל לא נהגתי הרבה זמן בעיר..אמרתי לו את זה והוא בשלו-מתי את באה אלי?והוא מחדרה שזה חור ואני מחיפה אז אני עוד אמורה ליסוע אליו!!! קולטים?? אמרתי לו שאם הוא ממשיך ככה אני מוחקת אותו אז הוא כתב "עלי לא מאיימים-אפסית".אז מחקתי אותו ומה שמטריד זה שכל השלושה שהזכרתי היו איתם שיחות בטלפון וכלמני מאמי שמאמי ודי נקשרתי לכל אחד בתקופה הקצרה שהיתה אבל הכל תמיד מתפוצץ ולא מגיע אפילו לפגישה מה עושים איך פועלים כדי שזה לא יקרה?איך מוצאים מישהו נורמאלי? איך מתנהגים?אולי אני עושה טעות בדרך בלי לשים לב?

Eragon651

New member
לדעתי את לא בכלל לא עושה טעויות...

פשוט אלה האנשים שנתקלת בהם . וחוץ מזה את לפחות מגיעה לשלב של קביעת פגישה . המממ

עדיף מ..

זה שבאים ..ולפתע מתברר ש 1.80 הפכו ל1.60 שחטוב הפך לכרסתן שכלכלן הפך לספר שגרוש הוא למעשה נשוי+8 שעינים בהירות למעשה הן עינים שחורות ושלמלא שמחת חיים הוא צרכן כפייתי של פרוזק נותר לך רק לשמוח שהם לא מגיעים..

כל הגברים מנייאקים!

תמיד! סתם, לא תמיד... לעיתים קרובות...
תראי רצינות ותמשיכי לחפש מישו שגם יראה רצינות... ואיך חשבת לצאת עם מישו מאשקלון כשאת בחיפה בלי שיש לך רשיון למסוק??

bioc1

New member
תסנני יותר טוב

קודם כל. רק גברים מאזור חיפה והקריות. תתחילי בזה

magenta73

New member
אף אחד לא הבטיח לך גן של שושנים

האתרים הללו ידועים בכמויות הג'יפה האנושית שמצטברת בהם. זה לא חדש. אנשים מרשים לעצמם להתנהג לא יפה לאחרים, במיוחד כאלה שעדיין לא נפגשו איתם. מה לעשות? א. אכן - לצמצם מרווח היכרות - רק חיפה והקריות. ב. לנסות להגיע לפגישה כמה שיותר מהר. בכדי שלא תיקשרי לאיהם כ"כ לפני הפגישה. ג. לנסות להיות קצת יותר סקפטית, עם אפשר.

אני לא מבטיח...

אבל אם תשימי את האפליקציה של "הגן שלי" בפייס אני אעשה מאמצים לשים לך שם איזה שושן. אם את רוצה ברבים תצטרכי לדבר עם עוד אנשים... הדברים האלו "שותים" לך את הכסף הוירטואלי כמו אלכוהוליסט עם שהקת בבר אקטיבי. :) :) :)

magenta73

New member
אתה, דרך אגב,

צריך ויכול לעשות רק מה שאני אומרת לך. קניתי אותך במיטב כספי הוירטואלי. אז יאללה. אני רוצה נעימים בגב.

robbar

New member
אולי תקני אותי - אני במבצע

ויותר חשוב - אני יודע לעשות נעים בגב ובגפות הרגליים (עיסוי באשכים משומנות בשמן לילית) כל הקודמת זוכה המודעה אינה מיועדת לגברים.

zukik

New member
אין לי עצות פלא

אבל תשתדלי לא לדבר יותר מידי בטלפון אלא אחרי שיחה אחת מקסימום 2 להפגש כמו כן לגביהבחור האחרון אפשר לקבוע במקום נטראלי שגם הוא יוכל להגיע איליו ללא רכב ... ואת יכולה קצת להראות שאת משקיעה בשבילו כמובן בתנאי שגם הוא ישקיע אז אם את מפחדת לנהוג יש רכבת ואוטובוס ... וכמובן הוא גם יכול ליסוע באוטובוס למקום מרכזי ....

בתאל000

New member
לפי דעתי

באמת את צריכה להתחיל לסנן אצלי זה הולך ככה, מדברים במסנג'ר , רואים תמונה .. הכל מוצלח והשיחה בטלפון קוראת רק שאני אומרת להם איך להגיע אלי....(הפגישה בעצם די ספונטנית ככה שאני לא מתכננת שנה מראש )

Fire Of Heaven

New member
לסנן, לסנן, לסנן

למה את מראש ממשיכה עם מישהו שהרצון שלו ממך מאוד ברור אם זה לא מה שגם את רוצה, ועוד מזמינה אותו אלייך לפגישה
למה חדרה זה חור לעומת חיפה
זה בסך הכל כעשרים דקות נסיעה על כביש מאוד ישר. ועם כל הכבוד לך וזה שסביר שבתור בחורה התיבה שלך מוצפת אין סיבה שמישהו מתל אביב לדוגמא יגיע אלייך ולא את אליו. אבל זו עוד דרך סינון כדי לדעת עד כמה זה שמולך רציני. הבעיה שאת זה ניתן להבין רק מהאינטראקציה ביניכם על נושא ההגעה. כיוון שאת גרה בעיר עם רכבת זה מאוד פשוט לקבוע נקודת מפגש באמצע הדרך בצורה מאוד נוחה, כך שגם למישהו מתלאביב יהי נוח להיפגש איתך. הרי זו בסך הכל פגישה ראשונה ולא איזה יציאה לבילוי סוער עד הבוקר. (למרות שגם זה יכול לקרות
)

oreldi

New member
נתקלת בחבורת אפסים

גם זה קורה.... באמת מפגרים לא סובל את המסמסים למיניהם שהופכים את זה לדרך חיים- כל כך מפוצץ!!!! מי שרוצה להכיר אותך- מתאמץ קצת בהתחלה , בהנחה שאת מביעה עניין... טיפ קטן- בלי שיחות ארוכות בטלפון בהתחלה. אצלי זה 10 דקות מקסימום. ממש מיותר בעיניי

LEATHER REBEL

New member
התנהגות כזו אינה אופיינית רק לאנשים כאלה

אני למשל... בשנה וחצי האחרונות כבר 4 אנשים בישוב הקטן בו אני מתגורר ביקשו שאלמד אותם אנגלית. הם בחרו בי כי אני אדם שאנגלית היא שפת אמו ויש לי גינונים אנגליים וגם ימבה סבלנות וכי אני ודע ללמד. אבל מה? עצם הרעיון שהם יבואו אלי הביתה לצורך השיעור... לא, הם לא יבואו. אני מן הסתם לא אבוא ללמד אותם בבתים שלהם. מה יוצא מזה? מבוי סתום. את מבינה... יש אנשים שמשוכנעים שאת היא זו שצריכה לבוא אליהם ולא ההיפך. המרחק מבתיהם לבית שלך איננו משחק פה כל גורם. מה כן משחק פה גורם? הכבוד. הכבוד האבוד והדפוק.

סנורקה6

New member
המרחק מבתיהם לבית שלך הוא זהה

למרחק מביתך לבתיהם. אם יש צד שיותר מעוניין, שיגיע אל השני. אם שני הצדדים מעוניינים במידה שווה, שיפגשו באמצע הדרך. למה את יוצאת מתוך נקודת הנחה שהדייטים שלך צריכים לעלות לרגל כדי לפגוש אותך? ואם כבר, את מספרת שיש לך אמצעים (רישיון, רכב) אז אפילו יותר לגיטימי שתציעי לעשות את המפגש באיזור של הדייט במקרה שלו אין אפשרות נוחה להגיע, אבל זה כבר מעשה מאוד מתחשב ואצילי, ולא כולנו כאלה או מעוניינים להיות כאלה. אני אישית חושבת שלהפגש באמצע הדרך זה הרעיון הכי טוב והכי הוגן. שיהיה לך בהצלחה ושתפסיקי ליפול על אידיוטים כאלה (למרות מה שאולי השתמע מדבריי, אני מסכימה שהם נשמעים טיפוסים מפוקפקים במיוחד..)

aaa123

Member
יש פה בעיה שבכלל לא קשורה למרחק

בית של גבר שקובע דייט בפגישה ראשונה הוא מקום מסוכן לנשים. אין פה סימטריה ,ובית של אישה איננו מקום מסוכן לגברים. רוב מקרי התקיפה המינית נעשים על ידי גברים.

למעלה