תאמינו לי אין לי כבר כוח לזה

purplegiraff

New member
מההההה??????../images/Emo2.gif

מה זה השטויות האלה???? אני גם מלמדת, וחופשי עדיף לי להגיע אליהם ולא שהם כולם יבואו אלי הבייתה לפרטיותי... הכי מקובל בעולם, לא??

LEATHER REBEL

New member
את זו את, אני זה אני

מבחינתי, מי שביקש שאלמד אותו משהו אבל לא יכול להטריח עצמו לביתי... זה מראה עד כמה הוא רציני ו/או לא רציני. איך אמרו חז"ל? "הרוצה את הרב, יבוא אליו!" היה לי מקרה דומה עם אחד שנתן לי כמה דיסקים ריקים שאצרוב לו, אבל לא יכל להטריח עצמו לבוא לאסוף אותם מביתי. גם כאן, תפיסת העולם שלי היא זהה. יבוא? יקח. לא יבוא? הדיסקים ישארו אצלי.

LEATHER REBEL

New member
ועוד משהו

חלק מאלו שביקשו הם חבר'ה המוכרים לי מהעבודה. שתיים מאלו שביקשו הן בחורות, ואחת מהן כבר אירחה אותי בדירה אותה היא חולקת עם בן זוגה. אני גם פוגש אותה בחדר כושר. אם אכן אלמנט ה"פחד מגבר" אכן קיים כאן, הרי שזוהי בדיחה עצובה, כי כל המעורבים מכירים אותי כבר למעלה משנה. איך שלא יהיה, הסברתי לשתי הבחורות שמי שחושבת שהיא תפחד ממני בבית שלי, אמורה לפחוד ממני בכל מקום על פני הגלובוס. שני הגברים שביקשו... אכן נקבע זמן אבל הם לא הגיעו. אני לא נעלבתי, כי אני מכיר אותם מהעבודה כך שידעתי פחות או יותר למה לצפות ו/או לא לצפות. בשורה התחתונה: בשלב זה, מה שמונע את קיומם של שיעורי אנגלית מטעמי הוא --חוסר רצינות-- מצד --כל אלה-- שפנו אלי. הם פנו אלי. לא להיפך. ושיקום מישהו ויוכיח אחרת.

תאמת...

אני חושבת שאת לא צריכה להיקשר לאנשים בהתחלה... אני חושבת שאת צריכה להבין נגד מי את עומדת. לא למהר ולהתלהב ממשהו שאת עוד לא מכירה ויודעת אני חושבת שיש לנו הנשים (סליחה גברים:) יכולת לעשות כל מה שאנחנו רוצות הכל תלוי בטון הדיבור והכל תלוי בזה שאסור לך להראות התלהבות יותר מדיי את צריכה להיות קצת ביטצ'ית אין מה לעשות בובה:) אם את נתקלת באדם מהסוגים שנתקלת ואני מתפללת בשבילך שזה לא יקרה לך יותר! אני מבקשת ממך לשים סליחה על הביטוי לשים Z ולעבור הלאה פשוט לא לחשוב למה זה קורה לי.! פשוט תמשיכי הלאה את יודעת לפעמים אנחנו חושבות על תוצאה ואנחנו יוצרות את זה בלי שנבין איך אני חושבת שאת צריכה רק לעלות משם למעלה וכל פגישה שתהיה לך תדברי עם ביטחון כל שיחה היא חדשה אל תחשבי על מה שהיה . ותנסי להבין את הבן אדם כמה הוא נכון לך. אני מאמינה שאם תמחקי כל מפגש קודם ולא נעים ותחשבי רק איך אני ממשיכה הלאה ומה אני מסיקה מזה. זה לא יחזור על עצמו וחות מזה שיש אנשים מגעילים! אז אל תיתייחסי ואל תתבאסי אם כבר תיכננת לצאת עם מישהו והוא דפק לך ברז את כבר לבושה לא? אז למה לא תצאי לך לאיזה דרינק?? משהו שהתבטל לא חייב לבטל את ההמשך !:) בבההצצללחחחההה:)

mis playboy

New member
מממ...

אני יכולה לומר לך דבר כזה..אחד למאתיים באתרי הכרויות הוא בן אדם סביר ונורמלי. שהראי מה שמביא גברים לאתרי הכרויות זה חוסר הצלחה במישור ההכרות פנים מול פנים. וירטואליות היא דבר ששונה מאוד מהמציאות, מניסיון.. עצה שלי.. תהיי עם יותר דרישות, תביני מה את רוצה מהבן זוג, ותשללי יותר במיוחד שזה קשור באתרי הכרויות למיניהם.. כי לא כל אחד שנראה לך "שקט" בוירטואלי הוא בהכרח שקט במציאות ולא כל אחד שנראה טוב בתמונות נראה טוב במציאות, כי יש כאלו פטוגנים בתמונות ופחות יפים במציאות... קחי לתשומת ליבך.. אם תרצי עוד להתייעץ אני במייל [email protected]

תצאי מהאתרים האלה

זה הפיתרון הטוב ביותר היתרון היחיד שיש באתרים האלה זה המגוון, יותר מזה כלום. אין רומנטיקה, אין תשוקה ויותר גרוע מכך - יש מחשב שמפריד בינכם, הם לא רואים אותך, לא מכירים אותך אז הם יכולים להתנהג איך שהם רוצים לרוב יותר גרוע מאיך שהיו מתנהגים במציאות. גברים הם חארות, גם בחיפה והקריות, אז אל תצמצמי את אפשרויות החיפוש שלך רק לכאן. תחשבי שאם את כבר מכירה עוד איזה חרא, לפחות שיהיה רחוק ממך מספיק כדי שהסיכויים שתתקלי בו ברחוב/בבית קפה/בים קטנים מאד. שרון יצאה לי הודעה ממורמרת, אבל מכפת לי

Reddit

New member
צאי משם

הכרות בשיטה כזו טכנית ומלאכותית לדעתי זה לא טבעי לא רומנטי ורובם שם לא מצליחים לצאת מהאתר ולדפדף בין מגוון הנשים / גברים שפרוסים שם כשוק בשר גם אחרי הדייט הראשון וגם אם הייתה שם התלהבות ובכלל... זה אחלה שוק להשיג בשר ברבע קילו אבל אהבה?? לא. לא עובד. אין כמו הכרות במקרה, פנים מול פנים, בכל מקום בו ישנם אנשים.

נראה כאילו רכב הוא תנאי אצלך לזוגיות

למה? וגם נראה שאת לא ממש מוכנה להתאמץ לבוא לדייט אלא מחכה שהדייט יבוא אלייך. תשני גישה.

aaa123

Member
לא נראה לי שרכב הוא תנאי אצלה לזוגיות

היא לא כתבה בשום מקום שגבר בלי רכב שהיה בא אליה באוטובוס או במונית או ברגל היה נפסל על הסף. היא לא פסלה את זה מחדרה בגלל שלא היה לו רכב אלא בגלל שהתעקש שהיא תבוא אליו. אילו היה מציע לבוא אליה באמצעים אחרים(אוטובוס או מונית) אז לא נראה לי שהיתה לה בעיה. לא לבוא אליו זה הגיוני כי מי שכן מוכנה לבוא אל מישהוא שהיא בקושי מכירה מסתכנת בתקיפה מינית. אין בדברים האשמה כלשהיא כלפי מי שמותקפת או הצדקה כלשהיא של התוקף אלא רק הערכה של המציאות. חוץ מזה הייתי מציע גם לא להסכים לעלות על רכב של גבר שבקושי מכירים גם אם הוא מתנדב לאסוף אותה(מה שהיא לא מיישמת בהתחשב בדבריה). ציטוט: "ועוד אחד כבר התארגנתי לדייט התאפרתי ואז אס אמס שהוא כותב שיתקשר כשייצא לדרך. יעני לא לצאת מהבית עד שהוא לא נותן סימן. ופתאום אחכ אומר לי שהוא לא מניע עם הרכב. כאילו תכנן הכל .והכל באס אמס. בנאדם במצב כזה לא שולח הודעות אלא ישר מתקשר. מחקתי אותו."

בלאגנית

New member
במקרה עם האיפור לא קבענו שהוא יאסוף אותי

קבענו שהוא ואני ניפגש בקניון אבל בגלל שהוא לכאורה גר רחוק (עוד פעם חדרה) אז הוא לכאורה כתב שיתקשר כשייצא

../images/Emo88.gif לא מדברים בטלפון עד שנקשרים!

לא עושים פוצי מוצי בטלפון, לא נותנים להם לעשות לך פוצי מוצי בטלפון, אם מישהו מנסה לפצפץ אותך או למצמץ אותך- זה סימן רע מאד שהוא ממש לא רציני. לצערי, הכללים הנ"ל נכתבו בניסיונות (רציתי לכתוב בדם, אבללא באמת הקזתי דם על זה
) לא נעימים שלי. היו תקופות בחיי שעברתי דברים דומים- כולם רצו רק סקס, ואני לא הבנתי איך תמיד זה מגיע לזה שאחרי פגישה אחת זה או נגמר במיטה והופך לסטוץ (במקרים ממש ספציפיים) או מתפוגג כשאני מבינה עד כמה אנחנו לא מה שהיינו בטלפון. בהמשך הבנתי את זה ודיברתי בטלפון רק עם אנשים שיכולתי להיפגש איתם תוך יומיים גג. גם זה רק במקרים קיצוניים. בד"כ קבעתי אחרי 20 דקות שיחה, והבנה שמדובר בבן אדם נורמלי במקום ציבורי שבו יכולנו לשבת לשתות ולהכיר. הפוצי מוצי והמותק שמותק והמאמי שמאמי זה פשוט דרך ליצור אינטימיות "מזויפת" ו"מלאכותית" כדי לעשות קיצורי דרך. במקום להתמודד עם בן אדם אמיתי- מציפים את ההכרות בפוצי מוצי ומאמי שמאמי, ואז כבר נדמה לנו שאנחנו בעיצומה של אהבה- אבל זה לא אמיתי. אין בזה שום דבר אמיתי. צריך לתת הזדמנות להכרות אמיתית, איטית, עם כל הקושי שבכך- לקרות. אין קיצורי דרך לאהבה. כל מה שהוא אינסטנט- נדון לכישלון בעניין הזה. בהצלחה.

נחרצות, חולמת יקרה...

(באמת יקרה, בלי ציניות, באמת שבלי. P: P: P:) ללכת עם הראש בקיר, זה דרך מעולה, וודאית למעשה, לגמור את היום בבית-חולים עם זעזוע-מוח מאסיבי. (לפחות בקטע הזה אני מסודר. אצלי יהיה, לכל היותר, במקרה ממש רע, זעזוע-ואקום. אני יכול לחיות עם זה). זה מה שלומדים במסלול מכשולים בצבא: יש את הטמבלים שממש מנסים לעבור אותו בקפיצה, ויש את החכמים שפשוט הולכים מסביב. (לצערי אני חייב להודות שאני הייתי, עודני וסביר להניח שגם אמות (כמו כולנו, אבל זה לא קשור) טמבל שמציית לחוקים, וכשהחוקים אומרים לעבור את הקיר בקפיצה הוא קופץ. לרוע המזל אני נפלתי על חת'כת קיר).

purplegiraff

New member
מלכה מלכה!!!../images/Emo47.gif

עכשיו גם אני לומדת מכל מה שיש לך להגיד, בתור סינגלית חדשה אני ממש לא מתמצאת, ולפני 8 שנים- החוקים היו שונים ואני הייתי קטנה, ממש קטנה.... איך עושים לבנים מה שהם עושים לנו???
???

אחלה גישה.

אבל היי... החיים שלך, תהני. רק מילת אזהרה קטנה: כמו כל התנהגות, איך נאמר, "לא מקובלת חברתית", עצם האיסור, עשיית הדבר ה"לא-נכון" כל כך משמחת וכל כך מרימה את האגו וכל כך מרנינה שיום אחד מגלים שלא משנה כמה רוצים להפטר מההתנהגות הלא מקובלת... שיט! זה כבר נהיה חלק מאיתנו עד כדי כך ששכחנו איך להיות אנשים אחרים. תאמיני לי, מניסיון. (יש יותר מהתנהגות לא מקובלת חברתית אחת...)

../images/Emo6.gif בוא נבלבל את הג'ירף!

אתה צודק
מצד אחד, ג'ירף- את לומדת מהמאסטרית הגדולה של הסינגליות (לפחות בסביבה הקרובה שלנו, שלי ושל הג'ירף) וזה בהחלט לא רע, מצד שני- תנסי להזכיר לעצמך איך מצאתי את הפיזיקאי (לפי כל החוקים שלי עצמי) ואיך מצאתי את התוכי, מה קרה בינינו והאם זה התאים לתיאוריות שלי, והאם הן הוכיחו את עצמן... האמת, כשאני חושבת על זה, אז לפחות ב"חוק" שהגדרתי כאן ההכרות עם התוכי בהחלט עמדה- לא היה שום דבר אינסטנטי בה, ניתן לה הזמן הדרוש כדי להעמיק, והמדבר פשוט זירז תהליכים ספציפיים- אבל נשארנו נאמנים למקום שבו נפשנו עמדה עד היום בעצם... מה יקרה הלאה? אלוהים גדול...

purplegiraff

New member
מתי הוא נהיה תוכי????ולמה???../images/Emo118.gif

ואת רואה למה להשאר במדבר?? אל תנסי אפילו להעלות הצעות כאלו סוטות וחולניות יותר... ואני יודעת שהדברים לא עובדים לפי אסופת הכתובים שלך... סתם התחנפנתי קצת... סתם, אני באמת אצטרך הרבה עצות, את יודעת במה..

purplegiraff

New member
יש משהו בדבריך

אבל תאמין לי שאני כזאת לפי הספר שלא יזיק לי קצת....לצאת מזה

למעלה