Henry0
Well-known member
מרחן בלתי נילאהב99% ממדינות העולם, כאשר צוות חירום רפואי נקרא לבצע החייאה בחולה/פצוע ל"ע, כאשר אין בני משפחה בסביבה שיכולים להעיד על רצונו של הנפגע, לא יימנעו מתחילת פעולות מצילות חיים כדי לחפש בארנקו של החולה/נפגע. זאת אגב הסיבה שיש (ובמקומות רבים נמצא בשימוש) אמצעים שונים להסב את תשומת לב צוות החירום הרפואי כמו למשל צמיד, שרשרת, או קעקוע במקום בולט (למשל חזהו של החולה/נפגע שהצוות ממילא יחשוף לצורך עבודתו).
אז אולי אני "בור ועם הארץ" וזה בסדר גמור שאתה טוען כך. אין כל חדש במציאות שאינך מסוגל לקיים דיון ענייני או אף להגיב תגובה עניינית, מבלי להוסיף לה קללות וכינויי גנאי יהירים ומתנשאים למתדיינים האחרים. ברוך ה', אני נמצא בחברה טובה כשזה מגיע ממך. אבל מה לעשות, בעניין הזה יש נכון ויש לא נכון ואתה יקירי השחצן, נמצא בצד ה"לא נכון" של הסוגיה.
בזאת, אם תסלח לי, תמה סבלנותי לקרוא את קללותיך. יעני גבר כמו שיש מי שכותב כאן, אם תוכל להתעלות על עצמך, להתגבר ולהתבגר בבת אחת, ולהצליח להגיע לרמה בה תהיה מסוגל להנפיק התייחסות עניינית נטו, אשמח לקרוא את תגובתך הבאה ואולי אף להתייחס אליה. אולם אם שוב, כהרגלך בקודש, לא תוכל לעשות זאת בצורה בה בני אדם עושים זאת, יעני בצורה בוגרת, מבוגרת, מכובדת, מכבדת ומנומסת, דע שאתה כותב בעיקר לעצמך. דבריך לא ייקראו על-ידי (אלא עד אותו קטע) וממילא גם לא אטריח את עצמי להגיב עליהם. כן, אם תרצה תוכל לנצל את התחייבותי זו כדי לפתוח את תגובתך כבר במילים כאלה ובכך להבטיח שתוכל להישאר עם המילה האחרונה מבלי שאצביע על הכשלים (או השקרים) בה.
בהצלחה.
החיפוש בארנק במקרה הצורך,
הוא הוראה אירופאית לכל צוות רפואי.
רק אידיוט,
לא יודע שהוא בור.