תאריך יציאת הסינגל השתנה!

תאריך יציאת הסינגל השתנה! ../images/Emo4.gif

כרגע לא יודעים בדיוק מתי אבל הוא בטוח יצא באוקטובר. אני מקווה שאדם יבהיר מחר את התאריך.. הנה המקור :http://www.fmqb.com/Article.asp?id=16691 http://www.ainow.org/index.php/top-stories/1043-new-info-on-the-release-of-adam-lamberts-single טוב אני בעד שאדם יקח את הזמן כדי שיעשו את ההחלטה הטובה ביותר :) בטח יש סיבה טובה לשינוי.. יכול להיות שהם שינו את התאריך בגלל שגם הסינגל של MJ יוצא בתאריך הזה..אז זה צריך להיות רק טוב לאדם. לפחות תיהיה לנו מנת אדם חדשה כל יום! נצטרך להחזיק מעמד

nini18

New member
אני מקווה שהידיעה השלישית נכונה

מקווה שהרביעית לא. ובקשר לסינגל נראה לי שהוא לא עומד בלחץ של הציפיות, אז הוא לא יודע מה להחליט.

ר ו ח ל י

New member
אוי ויי.. ../images/Emo10.gif

הם מכניסים לנו את הסכין עמוק ואז מסובבים אותו. מה עכשיו לא יודעים? אוף איתם

heart1soul

New member
לאאא קיוויתי שזה יהיה לפני שאני מתחילה ללמוד

אוףףףףף

nini18

New member
ושוב אין תמונות!!!!!

אדם ודרייק נצפו הלילה בהופעה של קלי קלרקסון. רשמו שהם עצמם צילמו הרבה תמונות. אבל למה אף אחד אחר צילם אותם...

nini18

New member
תודה../images/Emo24.gif אדם מדהים ../images/Emo99.gif אין דשא,

אהבתי את השיער ראש הפנים מדהימות והלבוש הורס בעיקר המכנס.
או סוף סוף BB חזר אלינו חח

t r e c o o l

New member
אתם יכולות לראות אותו בכלל?

כי השיער שלו פשוט מסתיר לי את הרצוף.. ועוד המשקפייםהענקיות, הייתי מעדיפה את הזקן כבר.. ולמה הוא לא מחייך, פעם הוא תמיד חייך לפאפרצי.. למרות שכמה שאני עצבנית עכשיו..כ"כ טב לראות תמונות חדשות של bb
והוא נראה טוב, והוא מתלבש כמו דוגמן, למרות שהג'קט קצת מכוער וקטן ב4 מידות.. אבל סה"כ הוא התלבש מאוד יפה

t r e c o o l

New member
אוי../images/Emo2.gif אוהבת!!תודה../images/Emo24.gif

אבל לא! הסינגל נדחה! אני מרגישה ש RCA משחקים בנו! מה זאת אומרת התאריך משתנה?? זה לא בסדרררר וזה לא אומר שום דבר טוב, זה אומר שאין להם אפילו שיר טוב אחד לסינגל!! מה הם ציפו כשהם לוקחים את המפיקים של בקסטריט בויז לכתוב לאדם?? מה?? אם לפחות הוא היה מחייך! מה ביקשתי? אתה מתנתק מאיתנו לחלוטין ואם את מצייץ זה רק בשביל לקדם את הקשרים שלך בתעשיה ולהחמיא לאומנים אחרים.. אז כשיש סוף סוף פאפרצי, תחייך! אהמדיוהאהמ ולמען ה' תרים את השיער מהפנים! אבל הוא נראה טוב זה כן..
וכ"כ אהבתי אותו בפילנגוד, והמבטים שהוא דפק
והקול שלו ממש מיוחד כאן! ואיזה חיוךךך

nini18

New member
אני גם אהבתי את היריקה חח ../images/Emo3.gif

וכן את צודקת, אבל אם האופטימיות שלך הלכה, אז אבוי לנו הפסימיות.
מחשבות חיוביות, יוגה אהומממ אהומממ....

t r e c o o l

New member
יו..נמחקו כאן הודעות..

אני ניסיתי לשרר אל ניני הרבה זמן ובסוף זה נמחק!

nini18

New member
אהה והוא לא מחייך כי הוא לחוץ.....

הסנגל עוד לא יצא, הציפיות יותר מידי גבוהות. אהה ועוד מעט אלוווין והוא עוד לא מצא תחפושת

למעלה