זה לא החבר של קאסידי?.
M mokasosex New member 7/10/09 #45 אין אני כ"כ אוהבת אותו ! הוא משרה מאין תחושת בטחון בתמונות לאדעת ..
I InbarKiii New member 7/10/09 #44 התמונות הן מההופעה הזאת של קסדי לא חדשות..ככה שלא יודעת אם הוא 'חזר לעצמו' D:
R Rider on a storm New member 7/10/09 #65 מהמם ../images/Emo99.gif גם אני רוצה לשבת לאדם על הברכיים !! P:
T t r e c o o l New member 7/10/09 #49 ויש לנו זוכה בתחרות שלנו../images/Emo106.gif אני אף פעם לא ראיתי את התמונות האלו! והוא נראה מעולה
T t r e c o o l New member 7/10/09 #52 באיזה תמונה אדם נראה הכי גיי, כשהוא לא התחפש לדראג או מנשק בחורים.. את לא עוקבת..
H heart1soul New member 7/10/09 #54 הוא נראה כל כך נשי בתמונה הראשונה איך הוא כזה יפה?? חחח יש הרבה בנות שלא יכולות להיראות כל כך נשיות ויפות כמו שאדם נראה בתמונה הזו חחח
הוא נראה כל כך נשי בתמונה הראשונה איך הוא כזה יפה?? חחח יש הרבה בנות שלא יכולות להיראות כל כך נשיות ויפות כמו שאדם נראה בתמונה הזו חחח
M mokasosex New member 7/10/09 #63 כןן זאת תמונה שקשה לגבור עליה XD זה מדהים איך בתמונה אחת (הראשונה) הוא נראה כלכך נשי ובאחרת (השנייה) ממש לא !! ועוד הכל זה בזכות הבעות פנים
כןן זאת תמונה שקשה לגבור עליה XD זה מדהים איך בתמונה אחת (הראשונה) הוא נראה כלכך נשי ובאחרת (השנייה) ממש לא !! ועוד הכל זה בזכות הבעות פנים
H heart1soul New member 7/10/09 #58 יאיייי!! אבל למה כל כך קצר?? אבל אנחנו כבר יודעים את התשובה לשאלה הזו..!!