תאריך משמעותי

EdisonGirl

New member
תאריך משמעותי

גם מי שלא מייחס חשיבות רבה לתאריכים, נשבה בקסמו של תאריך כמו היום 12.12.12, ולו רק בגלל שמדובר בתאריך באמת נדיר, שכל אחד רוצה למצוא דרך לציין איכשהו, אפילו אם רק באמצעות כתיבת הודעה בפורום באותו יום

אבל לא רק פעם בחיים יש לנו תאריך שאנחנו רוצים לציין, אז בואו ננצל את ההזדמנות ונשאל באופן כללי,
האם אתם מייחסים חשיבות לתאריכים בפני עצמם? האם אתם מוצאים בהם סימליות או "משתילים" בהם משמעות?

מוזמנים לשפוך כל מה שיש לכם לומר על הנושא :)

spaysi8

New member
לא מאמינה, אבל..

לא מאמינה בסמליות של תאריכים,
אבל יש לי ocd קצת ויש לי קטע עם ארגון (לא סדר, כי החדר שלי למשל מאוד מבולגן), אלא ארגון-
לא יכולה להתחיל לעבוד במשרד לפני שהכל מאורגן ובמקום שלו,
שונאת שמזיזים לי דברים מהמקום שבו הם אמורים להיות וכדומה,

ולכן- תאריכים יפים עושים לי שמח.. אבל לא מעבר לזה,
לא מאמינה שתאריך כלשהו יותר רלונטי מאחר,
כן הייתי בוחרת תאריך מגניב לחתונה אבל רק בגלל שהוא מגניב, לא כי אני מאמינה שזה יעשה לי מזל או משהו :p

TDKR

New member
לא "כ קשור, אבל הזכרת לי שאני צריך

לעשות סדר בכוננים של המחשב ובשולחן העבודה.

m i r u s h i

New member
לא כל כך מרגש אותי..

עבורי היה משעשע לראות כמות הנשים שהגיעו לביה"ח לניתוח קיסרי, או סתם פקדו את המיון נשים בשביל ש"יש להן צירים והן רוצות זירוז".

m i r u s h i

New member
ברור,

זה לא בהכרח גם בריא. לא לעובר ולא לאמא..

והכי עצוב בסיפור הזה שיש בחורות שכן צריכות ללדת היום בקיסרי, לא דחוף אבל רצוי, ודחו להן את זה ביום בגלל שכבר אין מקום היום לעניין הזה [לפחות לא בקפלן]

Optimus_Prime

New member
חווית שנות ה-90

כשקיבלנו הביתה מכשיר וידאו לראשונה ממש התלהבתי ממנו.. בעיקר כי היה לו שעון דיגיטלי שהציג מספרים ירוקים ומגניבים!
בכל אופן, הייתי מחכה כל השבוע ליום שבת (באמצע שבוע יש לימודים!) כדי שאוכל לראות על הצג הקטן את השעה הקלאסית: "11:11", ואני חושב שכבר אז חשבתי על מה יהיה ב2011...
בתכלס, זו הייתה הפעם האחרונה שהמספרים האלה עניינו אותי. לא מייחס שום חשיבות שהיא.
מצד שני, אני חלש להחריד בתאריכים (שזה מוזר מאוד, כי יש לי זכרון מצוין באופן כללי) אז אם מישהו מצפה שאזכור את יום ההולדת/יום הנישואים שלו, כדאי שזה יהיה בתאריך קליט

N o R i K o

New member
אני סתם חושבת שזה תאריך מגניב,

לא מוצאת בהם סמליות, אבל לגמרי מבינה אנשים שמתכננים דברים מיוחדים בתאריכים האלה. אני למשל קבעתי טסט ב-10.10.10, והוא כמובן היה הטסט בו עברתי :) לא חושבת שזה בגלל התאריך, אבל שיהיה כיף לזכור! ככה אני תמיד יכולה לומר שקרה לי משהו מגניב בתאריך מגניב.

TDKR

New member
לא בדיוק הקטע שלי.

הכי קרוב שהייתי חלק מזה היה ב-07/07/07, רק משום שזה תאריך יום ההולדת שלי.

אישית יותר התחברתי ל11.11.11,

אבל אני לא אובייקטיבית, זה יום ההולדת שלי.

לא מייחסת איזו חשיבות מטורפת לתאריכים, אבל כן מקפידה לזכור תאריכים חשובים לי.

mad alot

New member
אם היית מפרסמת את ההודעה 4 דקות יותר מאוחר

היה גם יוצא לך בשעה 12:12

N o R i K o

New member
האמת,

אני הייתי במשמרת בחנות כשקלטתי ש-12:10. אמרתי שאני אשאר 2 דקות ליד הפלאפון לשלוח לחברות שלי איזה סמס משעשע. ואז ב12:11 נכנסה הלקוחה הכי מעצבנת בעולם, עם התעקשות לא לשמוע על המבצעים שלנו אלא על דברים נידחים וכאלה שלא קיימים בכלל.

וכך פספסתי את 12.12.12 12:12. האימה

N o R i K o

New member
בחנות ספרים

"לא, אני לא רוצה 4 ב-99 ולא 1+1. אני רוצה ספר חקירות משטרתיות לילד בן 9. יש לך כזה דבר?"
"... הממ... יש לנו כל מיני דברים בלשיים..."
"לא, לא בלשיים... חקירות משטרתיות!"

._.

למעלה