תאריך משמעותי

גילושיט

New member
נראה לי שטויות, אני ממש לא מתחברת לזה

כולה עוד תאריך.. "לא יחזור עוד מאה שנה"... למי אכפת? יהיה תאריכים אחרים יפים, נראה לי חרטה.
והכי פתאטי בעיני זה הזוגות שיעשו הכל בשביל להתחתן בתאריך הזה, כמו הזוג מעפולה ששילמו לילד ומימנו לו טיול כדי שיוותר על האולם בעפולה בתאריך הזה, לא מכירה אותם אישית אבל זה נשמע כמו מהלך של ערסים! ואני לא אומרת את זה כי הם מעפולה, לפני שתאשימו אותי בגזענות..

גם אלה שמתות ללדת בתאריך הזה, מה זה משנה? נראה לי התעסקות בטפל לגמרי. אני לא מייחסת חשיבות לתאריכים בכלל, אם קורה משהו מיוחד אני אזכור את התאריך שזה קרה בו גם אם הוא לא תארייך "יפה" במיוחד. אני מסתכלת בקנקן!!

Light18m

New member
איחלתי לאלה שהתחתנו שיחזיקו מעמד עד ה 5.9.59

כי 59 זה ההופכי של 12 ב 101Z

Light18m

New member
חבל

הופכי חיבורי של אבר מסויים, זה האבר שאם מחברים אותו אל האבר המסויים שלנו מקבלים את האבר הנטרלי לחיבור (במקרה של המספרים הרציונלים האבר הנטרלי לחיבור הוא 0)

תודה לך!

גם אני קראתי על הזוג ההזוי הזה וחשבתי לעצמי שזה ממש עצוב שהם היו צריכים לשחד ילד בן 13 בשביל תאריך.
ובכלל, איזה עסק שמכבד את עצמו מסגיר פרטים של לקוחות שסגרו אצלו אירוע?! נשמע לי כאילו ההורים של הילד יכלו בכיף לתבוע את האולם.

אני מעפולה ואת רשאית לקרוא להם ערסים.

פשוט כי סביר מאוד להניח שהם אכן כאלו.

גילושיט

New member
זה מה שהנחתי אבל לא היה לי נעים לחרוץ גורלות.

והיי, אם את מעפולה בואי לבקר

Kagg6

New member
חחח

את היום ביליתי בלימודים ובסוף בפאב.. אחלה יום סכ"ה :)

גם פה זה רודף אותי?

לא התלהבתי מהתאריך הזה, וכל הפייסבוק הוצף בסטטוסים שקשורים בו ותמונות צילומי מסך מהשעה 12:12. אני במקרה הסתכלתי מה השעה וראיתי 12:13, ושמחתי שלפני דקה חלפנו את רגע השיא של ההתרגשות של כולם.
התאריכים היחידים שמעוררים בי משמעות הם תאריכים שבהם קרה משהו משמעותי- ברמה האישית או בכל דבר אחרי כמו ימי הולדת, רצח רבין וכו'.

לגמרי בכל מקום!

למשל הייתי עם חברה שעשתה איזו בדיקת דם שקשורה בהריון שלה והאחות אמרה לה "איזה תאריך יצא לך...". מי שישמע, איזה תאריך! כאילו שהיא תזכור מועד של כל בדיקה שהיא עושה... פחחח

EdisonGirl

New member
הדבר היחיד שעוד איכשהו מתקבל על הדעת

זה אמהות שרוצות ללדת את הילד בתאריך הזה, כי הילד הולך להשתמש בתאריך הזה כל החיים שלו, ככה שכל הזמן יתלהבו מזה, כמו שם מקורי. רק לא מבינה איך אמהות מוכנות ללכת על קיסרי ולעשות כל מיני שמיניות באוויר בשביל זה. מטופש לחלוטין. זה סה״כ תאריך.

EdisonGirl

New member
לא מתרשמת מהתאריך

מגניב שהתאריך מתחבר ככה, אבל לא הרבה מעבר לזה. זה תאריך שבני אדם קבעו, כך שגם אני יכולה לעשות סוג של מניין ויצאו לי גם כן שילובים מגניבים

מה שכן מעמיד לי את השערות אלה תופעות אסטרונומיות שקורות רק אחת ל... זה באמת מגניב, וזו באמת יכולה להיות חוויה של פעם בחיים

השריטה היחידה שלי בנושא קשורה דווקא לשעון. כל פעם שאני במקרה מסתכלת על השעון בדיוק בשעה שיוצרת את תאריך יום ההולדת שלי, אני מכריזה על זה (גם למי שלא מבין מה אני רוצה מהחיים שלו).

למעלה