תאריכי הגיוס המעודכנים מגיעים ...

oshiko

New member
תאריכי הגיוס המעודכנים מגיעים ...

שלום לכולם, בעיקר למי שמתעניין בגיוס יולי-אוגוסט הקרוב, הקובץ המצורף מכיל הסבר על תאריכי הגיוס המעודכנים. המלש"בים המיועדים לקרבי ליולי-אוגוסט 05 קיבלו בהתחלה צו לתאריך 25/7. כמו שכתבתי בהסבר, בדרך-כלל התאריך הכללי הוא ליום ראשון הקרוב ל-20 לחודש הגיוס, שזה יוצא למחזור הזה 24/7; אבל בגלל שזה יוצא ביום צום (י"ז בתמוז), התאריך הראשוני הפך להיות יום שני 25/7. בימים אלה שולחים את התאריכים המעודכנים, לפי העיקרון שמשורטט בקובץ המצורף; אבל בגלל הדחייה של התאריך הראשוני ל-25/7 יש שינוי קל. גולני ביום שני 25/7 שהוא התאריך הראשוני, ובגלל זה גבעתי הוזז ליום שלישי 26/7. השאר כנראה ללא שינוי. לפי זה, ההשערה לגבי התאריכים היא כמו שאכתוב למטה. נא לקחת את זה בערבון מוגבל. ייתכנו שינויים או טעויות לכאן או לכאן. זו השערה בלבד. יום שני 25/7 גולני יום שלישי 26/7 גבעתי, 900 (חי"ר ייעודי) יום רביעי 27/7 נח"ל יום חמישי 28/7 צנחנים יום ראשון 31/7 שיריון יום שני 1/8 הנדסה קרבית יום שלישי 2/8 מוד"ש, מג"ב יום רביעי 3/8 השלמות יום חמישי 4/8 חיל-אויר (נ"מ) יום ראשון 7/8 תותחנים יום שני 8/8 תותחנים (ב' ?) יום שלישי 9/8 פיקוד-העורף - חילוץ והצלה יום רביעי 10/8 משטרה-צבאית יום שני 15/8 קרקל

BlackJack1

New member
תוסיף

17.7 גיוס סטילים...
(בא לי להיות קטנוני!) אה ובגיוס נ"מ זה גם יום גיוס יחידות מיוחדות (ש13,שלדג..)

oshiko

New member
צודק לגבי סטי"לים

זה מסתדר עם העיקרון שבשרטוט - סטי"לים ביום ראשון שבוע לפני גולני (השנה גולני היה אמור להיות יום ראשון אבל נדחה לשני בגלל הצום). לגבי שלדג, שמעתי שיש רק פעם בשנה בנובמבר. אני לא יודע לגבי 669 ןשייטת. אם יש אישור אני אוסיף אותם.

oshiko

New member
עידכון - תאריכי גיוס משוערים

נא לקחת את זה בערבון מוגבל. ייתכנו שינויים או טעויות לכאן או לכאן. זו השערה בלבד. יום ראשון 17/7 חיל הים - סטי"לים יום רביעי 20/7 חוזרי דח"ש יום שני 25/7 גולני יום שלישי 26/7 גבעתי, 900 (חי"ר ייעודי) יום רביעי 27/7 נח"ל יום חמישי 28/7 צנחנים יום ראשון 31/7 שיריון, חובשים יום שני 1/8 הנדסה קרבית יום שלישי 2/8 מוד"ש, מג"ב יום רביעי 3/8 השלמות יום חמישי 4/8 חיל-אויר (נ"מ, קרביות אחרות של ח"א אם יש במחזור הזה) יום ראשון 7/8 תותחנים, קשר"גים יום שני 8/8 תותחנים (ב' ?) יום שלישי 9/8 פיקוד-העורף - חילוץ והצלה יום רביעי 10/8 משטרה-צבאית יום שני 15/8 קרקל

אוג05

New member
אני לא בטוח בקשר ל27.7

עד עכשיו רוב ההצלבות מראות גבעתי. בקשר לנחל, שמעתי עד כה על 3 שעל פי המנילה שלהם הם בטוח בנחל שקיבלו 28.7 (הם לא עברו גיבוש צנחנים)

oshiko

New member
תודה

אז זה אומר שכמעט כולם נדחו ביום אחד בשבוע החי"ר. ראיתי בפורום מתגייסים שגם 26/7 זה גבעתי. יכול להיות שהם מפוזרים על-פני יומים? ומתי חי"ר ייעודי? במצב רגיל הם ביום שלישי, אחרי גבעתי. אם כולם נדחו ביום, הם אמורים להיות ב-27/7.

אוג05

New member
חיר יעודי

ללא שום צל של ספק 26.7 השאלה הנשאלת, האם ה 26 זה יעודי +גבעתי, ומה קורה ב 27, שעוד לא ידוע (נחל? גבעתי?)

אני יודע...

ה25.7 זה גם גיוס לתותחנים...... יש לך טעות......נראה לי גיוס א של תותחנים זה ב 25.7 והשני איפה שרשמת...

BlackJack1

New member
המממ

חוזרי דח"ש גם ב21 (אני חוזר ב21...
) הממ ושייטת בטוח מתגייסים באוגוסט,הם מתגייסים תמיד בסוף השבוע השני של הגיוסים (אחרי הטרום טירונות של הנח"ל...) לגבי שלדג,אתה כנראה צודק.. אבל שנה שעברה היה גם גיוס באוגוסט.. 669 רק בנוב'.. ומטכ"ל זה ביחד עם הצנחבוטים ככה שזה לא משנה..

oshiko

New member
תאריכי גיוס - עדכון זמני

נא לקחת את זה בערבון מוגבל. ייתכנו שינויים או טעויות לכאן או לכאן. זו השערה בלבד. יום ראשון 17/7 חיל הים - סטי"לים יום רביעי 20/7 חוזרי דח"ש יום חמישי 21/7 חוזרי דח"ש יום שני 25/7 גולני יום שלישי 26/7 חי"ר ייעודי (+ גבעתי ?) יום רביעי 27/7 גבעתי (+ חי"ר ייעודי ?) יום חמישי 28/7 נח"ל, צנחנים יום ראשון 31/7 שיריון, חובשים יום שני 1/8 הנדסה קרבית יום שלישי 2/8 מוד"ש, מג"ב יום רביעי 3/8 השלמות יום חמישי 4/8 חיל-אויר (נ"מ, קרביות אחרות של ח"א אם יש במחזור הזה) יום ראשון 7/8 תותחנים, קשר"גים יום שני 8/8 תותחנים (ב' ?) יום שלישי 9/8 פיקוד-העורף - חילוץ והצלה יום רביעי 10/8 משטרה-צבאית יום שני 15/8 קרקל

BlackJack1

New member
אופס...

אני חוזר מדח"ש ב17 לאוגוסט חחחח זה המי כלור בטח,למרות שאני די בטוח שיש גם חזרה מדח"ש ב21... עכשיו גיוס קורס טייס עד כמה שאני זוכר יוצא ב17 גם,או ב19 אני אבדוק לך

oshiko

New member
תאריך החזרה שלך

הוא כנראה התאריך של סטי"לים, לא של חוזרי דח"ש. חוזרי דח"ש מתגייסים כמה ימים קודם כי הם צריכים לעבור קצין מיון, שנותן להם עדיפות בשיבוץ על-פני מלש"בים. לגביך אין צורך - אתה כבר משובץ לסטי"לים. לכן אתה מתגייס יחד איתם ב- 17/7. זה מה שנראה לי.

oshiko

New member
תאריכי גיוס - עדכון זמני

נא לקחת את זה בערבון מוגבל. ייתכנו שינויים או טעויות לכאן או לכאן. זו השערה בלבד. יום ראשון 17/7 חיל הים - סטי"לים יום רביעי 20/7 חוזרי דח"ש יום שני 25/7 גולני יום שלישי 26/7 חי"ר ייעודי (+ גבעתי ?) יום רביעי 27/7 גבעתי (+ חי"ר ייעודי ?) יום חמישי 28/7 נח"ל, צנחנים יום ראשון 31/7 שיריון, חובשים יום שני 1/8 הנדסה קרבית יום שלישי 2/8 מוד"ש, מג"ב יום רביעי 3/8 השלמות יום חמישי 4/8 חיל-אויר (נ"מ, קרביות אחרות של ח"א אם יש במחזור הזה) יום ראשון 7/8 תותחנים, קשר"גים יום שני 8/8 תותחנים (ב' ?) יום שלישי 9/8 פיקוד-העורף - חילוץ והצלה יום רביעי 10/8 משטרה-צבאית, סטי"לים יום שני 15/8 קרקל

orcka

New member
לשמחתי

אני יכול להגיד לך שה-2.8 הוא תאריך שבוודאות מתגייסים בו למודיעין שדה וזאת ממקור רישמי מהחייל

למעלה