תאריכי הגיוס המעודכנים מגיעים ...

BlackJack1

New member
../images/Emo45.gif

אני כבר מתחיל להרגיש זקן עם הקורסים האלו.. להבין שיש כבר אנשים שאני מכיר שכבר שנה בקורס..

לפי מה שאני קוראת...

אין גיוס צנחנים בחודש אוגוסט? הבן שלי הצליח להעלות את הפרופיל שלו ל- 82 והודיע למודיעין שאליו היה אמור להתגייס, שהוא לא מעוניין להגיע אליהם, אלא הוא רוצה צנחנים. הילד טוען שהוא יתגייס רק ב- נובמבר כי עדיין לא עבר את הגיבוש ובעלי מתווכח איתו שלא יחכה עד אז אלא ינסה להתגייס בגיוס של אוגוסט. אבל לפי מה שאתה כותב אין בכלל גיוס צנחנים באוגוסט....

oshiko

New member
יש גיוס צנחנים

בכל אחד משלושת מחזורי הגיןס הקרבי - מרץ-אפריל, יולי-אוגוסט, נובמבר-דצמבר. תמיד בשבוע הראשון שבו מתגייסים החי"ר, תמיד ביום חמישי באותו שבוע. הגיוס של המחזור הנוכחי יולי-אוגוסט הוא ב-28/7. זה כלול ברשימה.

oshiko

New member
אם הוא עוד לא עשה גיבוש צנחנים ...

אז אין סיכוי שהוא יילך לצנחנים בגיוס יולי-אוגוסט הנוכחי. אי-אפשר ללכת לצנחנים בלי לעבור קודם גיבוש צנחנים. אם אני לא טועה יש באוגוסט, אחרי המועד של גיוס צנחנים. ואם הוא יעבור את זה, הוא יוכל ללכת לצנחנים בגיוס נובמבר. ייתכן שזה מה שבעלך התכוון.

התאריך שלי זה ה4.8

מישהו יכול לתת לי בבקשה קצת פרטים על החיל

oshiko

New member
תאריכי גיוס - עידכון

נא לקחת את זה בערבון מוגבל. ייתכנו שינויים או טעויות לכאן או לכאן. זו השערה בלבד. יום ראשון 17/7 חיל הים - סטי"לים, קורס טיס # 156 יום רביעי 20/7 חוזרי דח"ש יום שני 25/7 גולני יום שלישי 26/7 חי"ר ייעודי יום רביעי 27/7 גבעתי יום חמישי 28/7 נח"ל, צנחנים יום ראשון 31/7 שיריון, חובשים יום שני 1/8 הנדסה קרבית יום שלישי 2/8 מוד"ש, מג"ב יום רביעי 3/8 השלמות יום חמישי 4/8 חיל-אויר (נ"מ, קרביות אחרות של ח"א אם יש במחזור הזה) יום ראשון 7/8 תותחנים, קשר"גים יום שני 8/8 תותחנים (ב' ?) יום שלישי 9/8 פיקוד-העורף - חילוץ והצלה יום רביעי 10/8 משטרה-צבאית, סטי"לים יום שני 15/8 קרקל

למעלה