תאריכי טיסה

אתה ששרת שירים במרוקאית בטיסה חזרה

התאריכים מה22 עד ה-29 לאוגוסט... בטיסה חזרה היו כמה בנים שהתחילו לשיר שירים במרוקאית. אני מחפשת איזה אחד מנהריה, היה לו שיער קצר חום-שחור, לחבר שלו היה שיער קצת ארוך. אם מישהו יודע למי אני מתכוונת שיביא את האיי סי קיו שלו או משהו...

עוז 18

New member
עוד 12 שעות טסים!!!!!! יששש!!!!

אנחנו טסים אוטוטו עוד 12 שעות מחר בבוקר אני בנאפה!!!! הולך ליהיות סוףףף!!!

לילי62

New member
אנחנו מגיעות לנאפה ב14 וחבל........

על האי אנחנו הולכות,ליקרוע את האי........לישתות כאילו אין מחר,לירקוד כאילו לא יצאתי בחים,ולהישתזף כאילו יצאתי מהכלא אחרי 30 שנה.........מי שנוסע מה.14-18 מוזמן ליכתוב לי ולהיצטרף ל4 בנות מטורפות שיעשו טיול בילתי נישכח...................

ארזזז 19

New member
מי נוסע פה יום חמישי שבוע הבא ב-15?

אני נוסע שבוע הבא למחיר של 350$ לא סגור יום שני נסגור ככה שהמחיר יירד עוד קצת אבל יום חמישי אני באיה נאפה מי פה עוד????????

motiNY

New member
מי מגיע הכי מאוחר לנאפה הקיץ?

זה מה זה דחוף לי לדעת.

Rosman

New member
4 סטודנטים נוחתים באי !!

בין התאריכים 13.9.05 - 20.9.05, מחפשים המלצות למקומות בילוי !! אם אתן נוסעות באותם תאריכים נשמח להפגש.

ארזזז 19

New member
מי נוסע פה ב-15 דרך אשת טורס???

אני צריך לדעת איזה מלון וכמה עלה לכם???

adammaman

New member
מי טס ב15.9

מי שבטיסה של שעה 8ועשריים בערב שישלח הודעהההההההההה הולך להיות בן זונהההההההההההההההההההההה

מכור

New member
שבוע הבא בנאפה כנסו ותמליצו...

18/9 נוסעים לנאפהההההההההה שווה לטוס עם ב"ש (לא בית שאן ולא בית שמש אל תדאגו באר שבעעעע) למי שהתנסה בחוויה מוזמן לספר לי מה לקחת מה שווה לעשות מה אסור לפספס וכו' ומי שלא ונוסע בראשון מוזמן להתנסות איתנו... קיצר יום א' כל הנוסעים לנאפה ב20:00 נא לדייק כולם במטוססססס!!!! אז נתראהההה....

חחחחחחחחחח כן השירים במרוקאית...

חח השירים במרוקאית בחזור באמת היו מצחיקיםם אךך כמה שאני מתגעגע לאיה נאפההה 23-30 שבוע של כייף חייםםם

Alisiya

New member
נראה לי..

שהכי מאוחר אנשים נוסעים ב15 לספטמבר... לפחות ממה שראיתי פה בפורום.

adammaman

New member
גם אני טס ב15.9

אני ועוד 4חברים שלי הוכלים לבית דירות נראה לי קואירים לו קורנדאל.. או משהו כזה...וזה בא עם בריכה!! לקחו לנו 360$כולל ביטוח כולל הכל... איזה בעסה איתם אבל זה גם טיסה של אלעל... קיצר הולך להיות מאוד מאוד שמח מה-15.9...!!! וזה נכון שסגרו שם את בית חב"ד?? כי חברים שלי שהיו שם באוגוס אמרו שבספטמבר הם כבר לא יהיו שם...

אנחנו נוסעים בחגים

בין ה-29 בספטמבר ל-6 באוקטובר.אנחנו שלושה חיילים,מירושלים.בני כמעט 20.מתי את נוסעת?

למעלה