מאיפה אתם? ובנות כמה אתן???????? ובאיזה מלון/דדירה אתן תיהיו?
A adammaman New member 10/9/05 #32 וגם אני מצטרף..!! אני בא עם עוד 4חברים..!! מלון קרודליה... הולך להיות בן זונהההההההההההההההה וואלה הולכים משכירים טרקטרונים...ועושים את הכייף של החיים..!!
וגם אני מצטרף..!! אני בא עם עוד 4חברים..!! מלון קרודליה... הולך להיות בן זונהההההההההההההההה וואלה הולכים משכירים טרקטרונים...ועושים את הכייף של החיים..!!
O OceaND New member 10/9/05 #40 וואלה כל הכבוד תהנה אחי אבל ת'לא מתבייש לסוע ככה ביום הולדת שלי? חח סתם סתם עירקים שולטים =]
א ארזזז 19 New member 10/9/05 #36 חבר'ה מי שבא נעשה שמח על הטיסה ושם אנחנו הולכים להביא מערכת מעכת לטיסה לעלות מסטולים זאת תהיה טיסה של הלייףףףףףףףףף כל היום להיות מסטולים זה הדברר להנות מכל שנייה זה שם המשחקקק מי שבא בטיסה של ה-15 יום חמישי 6 בבוקר שידבר איתי
חבר'ה מי שבא נעשה שמח על הטיסה ושם אנחנו הולכים להביא מערכת מעכת לטיסה לעלות מסטולים זאת תהיה טיסה של הלייףףףףףףףףף כל היום להיות מסטולים זה הדברר להנות מכל שנייה זה שם המשחקקק מי שבא בטיסה של ה-15 יום חמישי 6 בבוקר שידבר איתי
A airbase New member 8/9/05 #12 וואלה דברי איתי אני ועוד 2 חברים נוסעים ב15 ככה שזה אותו דבר בעצם... וואה אני רואה את חמה על איינאפה חח... 254484044 יום טוב
וואלה דברי איתי אני ועוד 2 חברים נוסעים ב15 ככה שזה אותו דבר בעצם... וואה אני רואה את חמה על איינאפה חח... 254484044 יום טוב
י יוסי101984 New member 9/9/05 #22 אני נוסע לבד ב15 דברי איתי באייסיקיו 78056336 או במסנג'ר yzargari@netvision.net.il I could use some company
אני נוסע לבד ב15 דברי איתי באייסיקיו 78056336 או במסנג'ר yzargari@netvision.net.il I could use some company
M megolad New member 9/9/05 #26 חחחחחח לינור דוגרי... מה ההבדל באמת בינכם לבין כל מי שטס לשם?? יש שם בכלל עדיין מה לעשות?חח
A adammaman New member 10/9/05 #30 אנחנו מצטרפים אליכם יום למחרת לילי... אנחנו באים לאיה נאפה ב14.9...אנחנו הולכים לעשות שם האת הכייף של החיים!!!! אני ועוד 44חברים..!! אנחנו מירושלים מאיפה אתן?
אנחנו מצטרפים אליכם יום למחרת לילי... אנחנו באים לאיה נאפה ב14.9...אנחנו הולכים לעשות שם האת הכייף של החיים!!!! אני ועוד 44חברים..!! אנחנו מירושלים מאיפה אתן?
A adammaman New member 10/9/05 #31 תיקון של ההודעה הראשונה **אני נוסע ב15.9!!! **אני בא עם עוד 4חברים
P parsi18 New member 8/9/05 #14 בטוח ראית תחברה שלנו, 5 טרקטורונים! אחד אחרי השני 5 טרקטורונים אי אפשר היה לפספס אותנו בתאריכים האלה
א איה נאפה2 New member 9/9/05 #17 חחח כןןן אני זוכרת שחברה שלי ראתה חבורה של טרקטורונים ואמרה "איך רואים שהם ישראלים!
א איה נאפה2 New member 9/9/05 #18 אתם זוכרים את האהבלה הזאת שהתחילה לצרוח "אבל אני שר מהההההלבבבבבבבבבבבב" כל הזמן שרה שיר אחר וצרחה חחחחח.....
אתם זוכרים את האהבלה הזאת שהתחילה לצרוח "אבל אני שר מהההההלבבבבבבבבבבבב" כל הזמן שרה שיר אחר וצרחה חחחחח.....