תאריכי סיום שידור סדרות בערוצי ויוה

Hadar 169

Active member
לפי ויוה לגאות של תשוקה יש רק 40 פרקים8-*
איך פער כזה גדול אם במקסיקו שודרו 65 פרקים? קטע מוזר.
ואם כך אז היא ממש קצרצרה|אקשן|

evglev1

Well-known member
מנהל
לפי ויוה לגאות של תשוקה יש רק 40 פרקים8-*
איך פער כזה גדול אם במקסיקו שודרו 65 פרקים? קטע מוזר.
ואם כך אז היא ממש קצרצרה|אקשן|
זה לא פשוט התקצירים מעודכנים עד לשבועיים קדימה כמו באתר הישן ובניגוד לסדרות של ויוה וינטג' ושידורים חוזרים בויוה אין תקצירים עד הסוף מראש. אם תקראי תקציר של פרק 40 הוא ממש לא תקציר של פרק אחרון. כמו באתר הישן התקצירים לסדרות החדשות מתעדכנים משבוע לשבוע או משבועיים לשבועיים.

Hadar 169

Active member
זה לא פשוט התקצירים מעודכנים עד לשבועיים קדימה כמו באתר הישן ובניגוד לסדרות של ויוה וינטג' ושידורים חוזרים בויוה אין תקצירים עד הסוף מראש. אם תקראי תקציר של פרק 40 הוא ממש לא תקציר של פרק אחרון. כמו באתר הישן התקצירים לסדרות החדשות מתעדכנים משבוע לשבוע או משבועיים לשבועיים.
הכוונה לאחד הפוסטים הקודמים שהם פרסמו עלייה בפייסבוק שלהם, ראיתי שהם ענו לשני אנשים ששאלו שיש לה 40 פרקים
אבל עכשיו שאני רואה את התקציר זה באמת לא הגיוני אז כנראה שהם התבלבלו(y)זהו זה היה נראה לי מוזר חח גם ככה 65 פרקים זה לא מאוד ארוך

evglev1

Well-known member
מנהל
הכוונה לאחד הפוסטים הקודמים שהם פרסמו עלייה בפייסבוק שלהם, ראיתי שהם ענו לשני אנשים ששאלו שיש לה 40 פרקים
אבל עכשיו שאני רואה את התקציר זה באמת לא הגיוני אז כנראה שהם התבלבלו(y)זהו זה היה נראה לי מוזר חח גם ככה 65 פרקים זה לא מאוד ארוך
הם בסיפור האי הטורקי טעו אמנם פחות מזה, שאני זכרתי שלסיפור האי 82 פרקים, הם כתבו ש-84. ובתקצירים ראיתי שבדיוק באמצע בסדרה 83 פרקים.

למעלה