תבוסה, אכזבה וכישלון

תבוסה, אכזבה וכישלון

עוד יום מסתיים לו עם מותם של ששה יהודים, ללא שממשלת ישראל תנפק תגובה ראויה כלשהי. לא רבותי, זו לא ממשלת ליכוד. אני נאלץ להודות בלב נשבר: זהו זיוף זול של כל מה שאמור להוות את המשך דרכם של האצ"ל, תנועת החרות ובגין. הללו לא היו מאפשרים לעולם למצב הנוכחי להימשך כפי שעושה הממשלה הנוכחית. הם לא היו מחרישים לנוכח גופות אחיהם היורדים אלי קבר. הם היו קמים ומתפטרים מהממשלה, מוותרים בחפץ לב על כיסאות העור ומכוניות הוולוו, ובלבד שישמע קול זעקתם: "דם יהודי אינו הפקר". זו האמת, ועד כמה שהיא כואבת, היא ראויה להיאמר, כל עוד להיות ליכודניק פירושו גם להיות איש אמת ויושר, וכך אני תופס זאת.

Charlie

New member
מצטרף בכאב רב להודעתך הכנה

רק לחשוב, שלפני 20 שנה, על דברים פחות חמורים ממה שאנו חווים כבר שנה וחצי, יצאה ממשלת הליכוד של מנחם בגין למבצע של"ג. היו אז פחות ניסיונות פיגוע, פחות נפגעים והדרג הגבוה ביותר היה שגריר. כעת, יש לנו יותר פיגועים, יותר נפגעים ורצחו לנו אף שר בקבינט, אלוף במיל. עד מתי רשעים יעלוזו? אל נקמות, ה´ , אל נקמות הופיע!

אולי בוומבלי הוא יופיע

בשנת 70 נחרב המקדש והוגלה עם ישראל - והוא לא הופיע בימי הביניים נרצחו עשרות אלפי יהודים במסעי הצלב - והוא עדיין היה בחזרות במאה ה-19 טבחו הקוזאקים בבני עמו - והוא עדיין עבד על התלבושות במחצית המאה העשרים הנאורה נטבחו שליש ממאמיניו - והוא עדיין היה עסוק בשלבי התאפרות סופיים. הרושם שלי הוא שיש לו פחד במה רציני. קשה להבין עד כמה קשה לו להופיע לשניה אחת, לעשות סדר, לתת לבני עמו מדינה שקטה, מסודרת, עתירת נפט ויהלומים וזהב ויהודים. אז או זה קשה לו, או שהוא נרדם, או שהוא התפוגג לתוך הקונספט של עצמוץ בכל אופן, נקן וצבאות זה לא הקטע שלו עכשיו.

איכזבת אותי קשות...

והתגובה שלי תהיה חריפה וארסית, בהתאם. היית רוצה לראות איך היית מגיב אילו הייתי לועג לאמונתם של הנוצרים או המוסלמים כפי שאתה לועג לאלהים שאני מאמין בו. מוזר מאוד: למרות כל האסונות שציינת, עם ישראל עדיין חי וקיים. בניגוד להרבה עמים ואימפריות אחרים, שכבר נמחקו מזמן. זה לא כ"כ מתיישב עם התאוריה שלך, אבל זה כמובן לא מפריע לך לפגוע ברגשותיהם הדתיים של אחרים... אספר לך סוד: אלהים עוזר למי שעוזר לעצמו. הוא לא אשם שחבורת מנהיגים עצמה את עיניה והוליכה אותנו לאיבדון של אוסלו, למרות שהוא מצידו שלח לנו את כל האיתותים האפשריים. הצעתי לך: את הדימוי העצמי הנמוך שלך (רק כך אני יכול להסביר את הודעתך הילדותית) תנתב כלפי אנשים שיכולים לענות לך בפורום, ולא כלפי ה´ צבאות.

barBQ

New member
יופל שרון ומייד!!!../images/Emo88.gif

כואב לי לומר את זה, כחבר הליכוד מזה 10 שנים. אני מייחל בכל ליבי לנפילת שלטונו של ראש הממשלה מטעם הליכוד, ראש הממשלה אשר הצבעתי עבורו ואשר פעלתי רבות למען בחירתו. ראש ממשלה פחדן, אימפוטנט, הססן, חרד לדבר אחד- הכסא שלו. זה עצוב. חייבים להחליף אותו- ויפה שעה אחת קודם.

צופיק10

New member
פוליטיקה

האם אתה מציע במקום שרון את שייך ישין?עם שרון יוחלף בימני יותר-זה נקבל!

צופיק10

New member
פוליטיקה

האם אתה מציע במקום שרון את שייך ישין?עם שרון יוחלף בימני יותר-זה נקבל!

מה צריך לעשות....

כמובן, קל תמיד לקטר ולהתלונן. לכן אני מרגיש מחויבות לפרט כאן את הצעדים שיש לדעתי לנקוט על מנת לצאת ממצב הביש שאנו נמצאים בו: 1. על ראש הממשלה לפנות לאומה בנאום ולהסביר לה שאנו עומדים להיכנס למצב כלכלי קשה ולהיות חשופים לסנקציות בינלאומיות. מי שלא מוכן לשאת בנטל- מוזמן לעזוב את הארץ. מי שנשאר- שיתכונן לאכול הרבה חרא. 2. יש לחסל בפעולה לילית מהירה את כל ראשי הארגונים הפלשתינאיים. כולם כולל כולם, בלי יוצא מן הכלל: ערפאת, השיח´ יאסין, דחלאן, ברגותי, וכל מנהיג מקומי של כל ארגון שהוא, ללא אבחנה של מנהיג צבאי/פוליטי. 3. יש להשמיד בתוך לילה אחד כל מבנה שלטוני של הרשות הפלשתינאית, החל מהפרלמנט הפלשתינאי ועד לאחרונה שבתחנות המשטרה. חיל האוויר שחיסל את חיל האוויר המצרי ב1967 מסוגל לכך. 4. יש להפסיק מיד את אספקת החשמל המים והדלק לרשות הפלשתינאית. דלק ינתן לאמבולנסים בלבד, ככל שידרש, במחסומי צה"ל. על כל 1000 רובים שימסרו לישראל, תספק ישראל 24 שעות חשמל. כשאין דלק אין איך ליסוע לפיגועים בתוך ישראל. 5. יש לחסל כל נושא נשק פלשתינאי, עם מדים או בלעדיהם. 6. יש לפתוח במתקפת תעמולה שתכלול זריקת עשרות אלפי כרוזים בכפרים הפלשתינאיים, אשר יסבירו לפלשתינאים כי כל הסבל שהם עוברים נובע מהנהגתם, וכי ישראל חפצה בשלום ובדו קיום. במקביל יש להשתלט על כל תדרי הרדיו והחדשות הפלשתינאיים (מעצמת ההי טק ישראל מסוגלת לכך...) ולפתוח בשידורי תעמולה מאסיביים. 7. יש לחשוף את כל חשבונות הבנק של ערפאת וחבר מרצחיו בשווי, כדי שהפלשתינאים ידעו מיהו הנוכל השפל שמנהיג אותם. ויש עוד רעיונות נוספים, אבל עכשיו אני רוצה לשמוע את דעתכם. כיצד לדעתכם יש לטפל ברשות הנציונל-פלשתינאית השטנית שקמה עלינו לכלותנו?

ועוד משהו...

האם מישהו יודע את כתובתו של בני בגין? אני מעוניין לכתוב לו מכתב ולהתחנן בפניו שיתמודד לראשות הליכוד. הוא נראה לי התקווה היחידה כרגע. ממשלה בראשותו, עם מופז כשר ביטחון, ופרנקל (בהנחה ששוב יסכים להקריב את עצמו לטובת הכלכלה המתמוטטת שלנו) כשר אוצר, נראית כרגע כאופציה הטובה ביותר.

barBQ

New member
הבן בגין אינו האב- נתניהו הפתרון!../images/Emo47.gif

אני מצטער לאכזב אותך. עם כל ההערכה שיש לי לאיש הזה, בני בגין, לצניעותו, ללהט האידיאולוגי המניע אותו, לדבקות, להתמדה,לאהבת העם והארץ, עם כל אלה, אני חייב ללומר- האיש אינו מנהיג, אין לו טיפת כריזמה. הוא לא מסוגל לסחוף המונים. ולצערי הרב, אני חייב לומר, שלאיש הזה יש חלק לא מבוטל במצב בו אנו נמצאים. האיש היה שותף למסע להפלתו של נתניהו. הוא לא קיבל את מנהיגותו עוד כשהיה נתניהו ראש האופוזיציה. לא הוא התשובה- נתניהו עם חולשותיו, הוא התשובה. מדובר בדמות סוחפת, מנהיגה, דמות שיכולה להפיח רוח של תקווה בציבור השפוי במדינה, ולעשות סוף סוף משהו כדי שנוכל להתחיל לצאת מהמצב הזה.

Charlie

New member
barBQ

אם לא היו מפילים את נתניהו היינו במצב עוד יותר גרוע. בל נשכח שביבי זמם בהסכם (אוי) וואי למסור שטחים לרשות וליצור רציפות טריטוריאלית! נפילתו הביאה לשלטון את ברק שלא האמין בדרך של רבין וביבי בה נותנים כל פעם קצת. הוא אמר: או שלום - או כלום. ערפאת בחר בכלום ויצא למלחמה... תודה בני. תודה אהוד.

144 הפוך...

הוא היה שימושי פעם אחת, למה שלא יהיה שימושי פעם שניה?

אביסון

New member
אחי,עשה לי טובה....

נראה לי שקצת התחרפנת. נכון היצמים קשים, המדינה בדיפ שיט ואפילו מכבי זה כבר לא מה שהיה לפני חודשיים... אבל, אחי, תשאר שפוי: בני בגין?????? אחלה דעות, אבל בן-אדם, להיות ראש ממשלה בישראל?? הפתרון היחיד להצלת העם והמדינה הזאת זה חזרה למי שכבר היה שם והוכיח את עצמו, רק שהעם הדפוק שלנו לא הבין את זה מספיק מהר. קוראים לו בנימין נתניהו, הוא , מה לעשות, הגדול מכולם,המבין מכולם, הוא רוצה, הוא בשל, יש לו הערכה ומעמד בכל העולם.הוא משלנו, והדרך שלו סלולה. התחינה עכשיו לבני בגין כל כך מייצגת את הלוזריות והפיצול הימני-ליכודי מאז ומתמיד: אף פעם אי אפשר להתאחד מול מנהיג אחד? תמיד חייבים לסבך ולפצל ולהקשות? מה, נניח ש"נמצא את בני בגין ונשכנע אותו לרוץ כדי להציל את המדינה". ונניח, סתם לרגע שהוא מתאים ויכול ורוצה. אז מה עשינו בזה? שרון ירוץ, נתניהו מולו, ועוד נוסיף את בגין ואולי עוד מישהו, ושוב הפיצול והבלאגן וההכפשות ההדדיות וכיוצ"ב. זה לא מה שהמפלגה צריכה, זה לא מה שהמדינה צריכה. אמור מעתה:" המלך שרון עירום (והוא גם, אם יורשה לי, חרא אמיתי), יחי המלך החדש-ישן מר בנימין נתניהו. ויפה שעה אחת כמה שיותר קודם!!!!!!

ריאליסט

New member
הערה קטנה.

כתבת "העם הדפוק שלנו".אז או שאתה שייך אליו-וזה עושה אותך דפוק,או שלא-ואז מה אתה מחפש פה בכלל??? ומי אתה שתהיה פטרון על דעותיהם של אזרחי המדינה הבאות לידי ביטוי בבחירות דמוקרטיות??? אגב,ביבי גדול??.אני לא נלהב מפואד אבל בטח שביבי עלוב לעומתו-ואתה יודע מה?-שרון,שמיר ובגין גדולים פי 10000000000000 מביבי האופורטוניסט האמריקאי.בכל זאת-זו דעתי בלבד ואני לא מתימר ליצג כאן "את כל העם הדפוק".

ריאליסט

New member
תתחנן..

אבל זה לא יעזור לך.את הדיעה שיש לבני בגין על הליכוד כולנו יודעים.את הדיעה שלו על שרון כולנו הבנו. אם יתמודד ברשימה אחרת מחוץ לליכוד,כנגד מועמד ליכוד כושל (נניח ביבי),האם תצביע לרשימה זאת? (בתור אחד שכ"כ מלגלג על רעיון של תנועות חדשות שיחליפו אט אט את התנועות הזקנות והמנוונות-הליכוד והעבודה). בכך תבחן,ולא בתחינות.

dorrn

New member
שכחת את השלב האחרון...

אחרי כל זה,חייב להגיע כיבוש מחדש של כל השטחים. זאת הדרך היחידה לחסל באופן סופי את הטרור (את הטרור,לא את הבעיה עצמה, כאן רק טרנספר יעזור). מעבר מבית לבית,ושליפה של הטרוריסטים ונשקיהם משם,זהו הפיתרון היחיד.

Ergil

New member
בעיות עם ההצעות שלך:

1. יותר מדי אנשים אוכלים חרא גם עכשיו, ואלה לא יכולים לעזוב. 2. אי אפשר להגביל את הנזק ולא לפגוע באזרחים, מה שמוביל לבעיה המשותפת לכל הצעדים שאתה מציע: לא ניתן לחזות את התגובה שתבוא, אם תבוא, ומאיפה היא תבוא. בקיצור - כל דבר יכול לקרות.

שמאלני

New member
עכשיו אתם מבינים...

למה צריכים להרים גדר הפרדה. כל הזמן אני כותב פה,ואתם מבלבלים לי את המוח בכל מיני תירוצים למה שלא יהיה לאזרחי מדינת ישראל בטחון. צריכים להרים דחוף גדר,אבל דחוף,בנתיים שיש את הפיגועים עכשיו שמעתי שלכוחות הבטחון יש התראות נוספות. כל הזמן יש התראות,אז מה,לא נחיה? אין כזה דבר,צריכים להרים גדר בטחון,הפרדה איך שתקראו לזה,שאנחנו נחזור לחיי שיגרה.

Ergil

New member
תשובה לא נכונה

עכשיו אתם מבינים(כמובן, אין שום דבר חדש, אבל על משקל הודעתו של שמאלני) שטרנספר הוא הפתרון היחיד? רק לסילוק הטירוריסטים האלה לכל הרוחות יבטיח שקט, ונוכל לחזור לחיי השיגרה, אם בכלל יש דבר כזה בארץ ישראל.

שמאלני

New member
ואיך תעשה טרנספר?

הנה כמה תשובות שאני רוצה שמישהו כבר יענה לי. 1. לאן תעביר את הפלסטינים? הרי אף מדינה לא רוצה לקבלם,אפילו שיש בעולם 21 מדינות ערביות,אף אחת מהן לא רוצה לשמוע על שפלסטיני אחד יעבור לגור במדינה שלו. מלך עבדללה אמר בזמנו,שאם הוא יראה שהרבה פליטים עוברים לירדן,הוא יסגור את השערים בפני פליטים פלסטינים. 2. יש כאלה שמדברים על טרנספר מרצון,יעני לבוא לכל פלסטיני ולתת לו כסף. חיים בשטחים 3 וחצי מיליון פלסטינים,נגיד שניתן לכל פלסטיני 1000 $,זה יוצא 3 וחצי מיליארד דולר. מאיפה תשיג כזה סכום,במצב שמדינת ישראל נמצאת בו היום. וכמובן שאם הם יעזבו מרצון,הם יעזבו רכוש רב ואדמות ששות הון עתק. ולכן 1000 $ לבן אדם זה לא יספיק להם לכלום,לכן הם לא ירצו לעזוב. 3. אם הם לא ירצו לעזוב,מה תעשה? אם לא ידעת הנאצים ניסו לעשות ליהודים טרנספר,בגלל שאף מדינה לא רצתה לקבלם הם החלו להשמיד את היהודים. זה מה שאתה רוצה לעשות לפלסטינים? כולם יודעים מה היה הסוף של היטלר. תענה לי על הנקודות שהעלתי,אם לא תענה זה אומר שטרנספר זה רק סיסמא ולא מציאות.

למעלה