תבוסה, אכזבה וכישלון

Ergil

New member
איך מאייתים "צחוק פרוע"?

אלוהים שמאלני, אתה כזה אידיוט. טיפשות היא נסלחת - בורות לא. 1. מה אכפת לי? הם כבר ימצאו מקום. אחד ילך לפה, אחד ילך לשם. יהיה בסדר, וגם אם לא, בעיה שלהם. 2. אלוהים אדירים. והילד הזה עוד אמר לי ללכת ללמוד. הילד הזה התפאר בזה שהוא עושה בגרויות. זה הילחד שאמר שהליכודניקים הם "כאלה שהולכים לשוק", מה שאומר, אני מניח, חסרי השכלה. ובכן שמאלני חכם, בעל השכלה שעושה בגרויות: אתה לא יודע לספור??? או שאתה פשוט לא מודע למשמעות של המילה "מיליארד"? מילא אתה לא יודע לספור, אבל "רכוש רב ואדמות ששוות הון עתק"??? וזה מפי הילד שאומר שמכיוון שאין להם מה להפסיד, לא כי הם שונאים את היהודים באשר הם, הם מבצעים פיגועים. 3. הנאצים ניסו לעשות ליהודים טרנספר. אתה פשוט אידיוט!

שמאלני

New member
ergil חחחחחחח,אין תפסתי אותך

עכשיו תפסתי אותך שאין לך מה להגיד בקשר לטענות שאני העלתי בקשר לטרנספר,לפעמים אני שואל אם אתה עושה את עצמך מפגר או שאתה באמת כזה במציאות. תראה מה התשובה שלך למה שכתבת,"אלוהים שמאלני,אתה כזה אידיוט". טוב נו בטח אתה רגיל לקלל מהשוק,אתה יודע ימנים שווקים הולכים טוב ביחד. אין לך מה לענות למה שכתבתי פשוט אין לך,אז חטפת עצבים ולא ענית בכלל לענין כהרגלך. אתה כותב דברים בלי שאתה יודע מה שאתה כותב,אפילו נראה לי שאתה לא מבין מה שאתה כותב. פעם אחת שמעת על המילה טרנספר נדלקת עליה וזהו,אתה לא מבין מה זה בכלל. זה יותר מורכב מאשר להעביר אותם למקום אחר,העלתי לפניך כמה נקודות,אבל אתה כל כך מפגר שאתה לא מבין מה אני רוצה מהחיים שלך. 2. מה אני מצפה מילד בן 14 להבין משהו מהחיים שלו,תגיד ילד אני שוב שואל כי אני לא קולט איך בן אדם יכול להיות כל כך מפגר. אתה באמת כזה או שאתה עושה את עצמך? תגיד לי טיפש,לא לימדו אותך שהנאצים ניסו לעשות ליהודים טרנספר,ולאחר שלא הצליחו חשבו על השמדת היהודים. עזוב למה אני בכלל טורח להסביר למפגר כמוך,גם ככה אתה לא תקלוט גם אם אני אכתוב עוד 100 פעמים.

אביסון

New member
תשובות

1. רק בשנה האחרונה עזבו את יש"ע 200,000 ערבים למדינות ערב. אין שום סיבה בעולם שמגמה זו לא מתשך, ואגב אם היא לא תמשך, גם אם יהיה פה אי פעם שלום, אנחנו אבודים, ולכן יש לעשות את המקסימום שכמה שיותר יעזבו. ותעשה לי טובה, תחליף כבר את הדיסקט המשומש והנבוב הזה, שמשרת בשקריותו הרבה את השמאל הישראלי כבר עשרות בשנים , כאילו "אין להם לאן ללכת". איזה שטות. 2. לגבי הכסף, זה רק מראה כמה שאתה וחבריל השמאלנים בורים: תגיד, אתה אומר שאין לישראל את הכסף לשלם לערבים. או קיי. אז נניח שתשיג שלום ותצטרך, לשיטתך, להעביר מאות אלפי ישראלים מיש"ע לתוככי הקו הירוק. זה אני מבין ממש בחינם, אה? זה לא עולה אפילו גרוש, אה? זה ממש בזיל הזול, אה? חביבי, ישראל תצטרך לשלם פיצויים למאות אלפי האנשים האלה (ומדובר פה לא על אלף דולר לאדם, אלא על מאות אלפי דולרים למשפחה), וזה סכומים שלאף אחד אין מושג קלוש מאיפה יבואו. אבל על זה כמובן אתה לא מדבר. 3. לגבי הנאצים: תראה, אפשר להיות אהבל, שיכור, טיפש, אבל להיות שקרן חוצפן, ולשכתב את ההסטוריה כדי שזו תתאים להשקפת העולם שלך, זה כבר באמת שיא השיאים: שמאלני נכבד, הנאצים לא ניסו לגרש את היהודים לשום מקום. ה"פתרון הסןפי" היתה השאיפה שלהם ממש מהתחלה, זה ממש לא היה חשוב איפה נמצאים היהודים. בכל מרום שהם נמצאים היה צריך פשוט למצוא דרך, כמה שיותר יעילה ומהירה לחסלם. אבל בכלל, הקטע הזה כל הזמן להשוות בין מעללי החיות הנאציות למציאות כאן בישראל זה כבר לא רק בורות וטיפשות, זה כבר להיות ממש כלב.איך אפשר להשוות, חתיכת מטומטם? איך? מה, בגרמניה של שנות ה-30 יהודים התאבדו בחוצות העיר? הרגו ילדים גרמנים? מה הדומה בכלל? למה אתה בכלל מזכיר את הנאצים כאן? אתה, כמו כל חבריך בשמאל, נגוע המחלה שלצערי אין לה מרפא: השנאה העצמית, השנאה העצמית ללאום, לדגל ולמדינה שלכם. תראה עד לאן הדרדרתם: אתם משווים בכל הזדמנות את ישראל לנאצים ולמעשיהם החייתיים. תתבייש.

Roobie

New member
הכללה מגעילה

אני ממש עייף, אז אין לי כוח להיכנס לכל הויכוח אבל בקשר לנקודה השלישית - אני לא שונא את הדגל או הלאום שלי, אלא להיפך. אני יהודי, ישראלי וציוני גאה. אני בחיים שלי לא השוויתי את מדינת ישראל לגרמניה הנאצית. וכן, אני שמאלני.

Ergil

New member
כבר ראיתי הכללות מגעילות יותר

וחסרות בסיס הרבה יותר מאשר זו באות מהשמאל.

Roobie

New member
מה הקשר?

אז ראית, יופי. בוא תרצח אותי, הרי ראית רציחות הרבה יותר נוראיות מכיוונו של סטאלין והוא כידוע שמאלני מבחינה כלכלית, אז מן הסתם אני תלמידו, לא?

Ergil

New member
שאלה פופולארית

בעיקר קשור לכאן פונטיוס פילטוס, אבל גם הגטקס.

שמאלני

New member
אביסון....

1. תפסיק לשקר חוצפן,או שתכתוב אמת או שאל תכתוב. לא יזיק לאף אחד אם לא תכתוב אתה דווקא תעשה מעצמך פחות בושות,תוכיח לי ש-200,000 פלסטינים עזבו את השטח שלהם. אני רוצה הוכחה כלשהי לראות אם אתה דובר אמת או לא,אחרת אל תזרוק סיסמאות ותאמין בשקרים של עצמך. לאן הם ילכו אני שואל אותך? לא קבלתי עדין תשובה,רק שטויות אתה כותב אבל מה שהיית צריך לענות,אתה לא עונה. 2. למה שישראל יצטרכו לשלם למתנחלים פיצויים? הרי עושים החלפות,במקום הבית שהיה להם בחו"ל מביאים להם בית חינם וחדש לפי הערך שהבית שלהם היה שווה. הארץ שלנו כל כך מפותחת ויפה,למה צריכים לגור בחו"ל? לעומת זאת את הפלסטינים אתה לא יכול להכניס לא"י ולישב אותם,אתה לא רוצה שהוא יגורו באדמות שלהם. 3. לגבי הנאצים,תראה אתה כנראה בן אדם בור וטיפש שלא יודע כלום אבל כלום מהחיים שלו,למה אתה חייב להיות כזה טיפש? קח ציטוט מספר היסטוריה לבגרות ואז תסתום את הפה שלך. "תחילה ניסו אנשי הגסטאפו לעשות טרנספר ליהודים,אך מכיוון שאף מדינה לא רצתה לקבלם היהודים נשארו בתחומי גרמניה". בבקשה ציטוט מספר היסטוריה,ואני מוסיף: לאחר שאף מדינה לא רצתה לקבלם כפי שכתוב בספר,כינס היידריך ראש האס דה,את כל ראשי זרועות השלטון של הנאצים. לוועידה סודית שנקראה ועידת ואנזה. שם הוחלט על הפתון הסופי,ולא קודם הוחלט על הפתרון הסופי. אם לא ידעת,רק ב-1942 הוחלט על הפתרון הסופי,בכלל תחילה היטלר חשב שהיהודים יעזבו לבד מרצונם. בדיוק כפי שאתה חושב שהפלסטינים יעשו. לכן בפעם הבאה לפני שאתה מבין משהו מהחיים שלך,קודם תבדוק ואל תעשה צחוק מעצמך.

שאלה חשובה

האם מישהו מבין משתתפי הפורום המכובד הזה יכול לומר לי האם איום בפגיעה פיסית קשה הוא עבירה על החוק, כשהוא נעשה מעל דפי הפורום?

אביסון

New member
חבל לי עליך....

הוי, מה נורא, הוי מה קרה, מה זה נעלבתי, למה אתה קורא לי בשמות גנאי? הוי, הוי!!! טוב תעשה אם תשמור את טיפשותך הרבה לעצמך, חתיכת בור כסיל-דביל, חשבתי שיש גבול לטיפשות עד שהגעת אתה ושברת את השיא של יוסי ביילין ימח שמו וזכרו לעולמי עד. "עושים החלפות", הא? פשוט נותנים להם בית באותו ערך? הוי, אלוהיי, אני רוצה להמשיך לחיות בשקט, הסר מעלינו חרפת הנוער השמאלני הדביל הזה. נוער פרו נציופלשתינאי, ממציאי ומשכתבי הסטוריה למענם של רוצחי ילדינו. שמאלני, ברצינות, ועל זה כבר יש קונצנזוס בפורום: אתה מה זה טיפש!!! אלוהים!!! אתה ממש, אבל ממש, כסיל!!! ואם אתה לא יודע, כצפוי, את הפירושים למילים כגון :"קונצנזוס" ו"כסיל", אז .... כמו שאמרתי, אתה ממש טמבל, וואאווו, טיפש!!!!!

אביסון

New member
חבל לי עליך....

הוי, מה נורא, הוי מה קרה, מה זה נעלבתי, למה אתה קורא לי בשמות גנאי? הוי, הוי!!! טוב תעשה אם תשמור את טיפשותך הרבה לעצמך, חתיכת בור כסיל-דביל, חשבתי שיש גבול לטיפשות עד שהגעת אתה ושברת את השיא של יוסי ביילין ימח שמו וזכרו לעולמי עד. "עושים החלפות", הא? פשוט נותנים להם בית באותו ערך? הוי, אלוהיי, אני רוצה להמשיך לחיות בשקט, הסר מעלינו חרפת הנוער השמאלני הדביל הזה. נוער פרו נציופלשתינאי, ממציאי ומשכתבי הסטוריה למענם של רוצחי ילדינו. שמאלני, ברצינות, ועל זה כבר יש קונצנזוס בפורום: אתה מה זה טיפש!!! אלוהים!!! אתה ממש, אבל ממש, כסיל!!! ואם אתה לא יודע, כצפוי, את הפירושים למילים כגון :"קונצנזוס" ו"כסיל", אז .... כמו שאמרתי, אתה ממש טמבל, וואאווו, טיפש!!!!!

אביסון

New member
חבל לי עליך....

שמאלני

New member
אביסון....

אמרתי לך עד שלא תלמד ותשכיל אתה לא תדע כלום מהחיים שלך,אתה סתם עושה צחוק מעצמך חבל. תגיד לי ומי יותר טוב,שרון שהכניס אותנו למלחמה של 18 שנה? הוא הרג לנו כל כך הרבה חיילים סתם בלי סיבה,ולא סתם רצו להעמיד אותו למשפט על פשעי מלחמה. מי יותר טוב,ביבי? הכלב המסריח הזה שנמצא כל השנה בחו"ל ושהוא רואה שהמצב על הפנים הוא נזכר לקפוץ בכדי להראות שהוא דואג למצב בארץ,הוא לא דואג לכולם הזבל הזה,תאמין לי. ביבי הוא כמו ג´ורג בוש,כל הזמן גר בארה"ב חי כמו מלך מרוויח מיליונים,אבל שהוא רואה ששרון בצרה הוא נזכר לקפוץ לביקור בארץ לראות מה קורה. מופיע בטלויזיה בצורה מכובדת יודע לדבר,עושה עוד כמה מיליונים וחוזר לארה"ב. העיקר אתה משמיץ את ביילין ואת רבין ז"ל,תסתכל על הצד שלך,יש שם מנהיגים על הפנים שאני רק שומע אותם מדברים בא לי להקיא,במיוחד את ביבי. 2. טיפש חולה נפש,תשאל את המורה להיסטוריה שלך מה ניסו תחילה הנאצים לעשות. תשאל אפילו את בגיניסט הוא יודע את ההיסטוריה טוב מאוד,ככה לפחות נראה לי. תראה מה הוא יגיד לך,אמרתי לך כבר יא בור מפגר אל תכתוב דברים שאתה לא יודע מה שאתה מדבר.

Ergil

New member
בגניסט! אני דורש, לא, אני מבקש

שתמחק את ההודעה הזו תכף ומיד! איך אפשר? איזה מין אידיוט צריך להיות בשביל לכתוב הודעה כזו? איזה מין חלאה צריך להיות כדי "לצטט" דברים כאלה? איזה מין טיפש צריך להיות כדי להתעלם מהעובדה הפשוטה ששום מחבר שפוי לא יכתוב את המילה "טרנספר" בספר היסטוריה? אני מניח שהכרת את היטלר באופן אישי, מה שלא מפתיע, כדי לדעת מה הוא חשב ולא חשב.

ידידי, הרגע...

אין טעם שתתרגז. כבר אמרתי לך: הדברים האלה רק משרתים אותנו... מה שחשוב להקפיד עליו הוא תמיד להעמיד דברים על דיוקם ולא להניח לאותם שקרים לעמותד ללא תגובה.

Ergil

New member
האמנם?

עוד פעם ועוד פעם. עוד פיגוע ועוד פיגוע. אל תדאג - השטויות האלה משרתות אותנו. עצוב - אבל זה רק מראה לעולם שאין עם מי לעשות שלום.

Ergil

New member
האמנם?

עוד פעם ועוד פעם - הרגע, השטויות שלו משרתות אותנו. עוד פיגוע ועוד פיגוע - תסתכל על חצי הכוס המלאה: זה מראה לעולם שאין עם מי לעשות שלום. איך אפשר להראות לאדם שטוען שהיטלר בכלל חשב על טרנספר שהוא טועה?

למעלה