תביא..תביא ..אני ינגח

el presidente

New member
תביא..תביא ..אני ינגח ../images/Emo86.gif../images/Emo163.gif

אפשר לדעת למה חצי מדינה מישתגעת מחבורת קופים שכניראה מישתייכים לאותה "חוליה חסרה" ? אותה חבורה שלובשים בגדים ציבעוניים בכדי שלא יתבלבלו? אותה חבורה שרצה באחו אחרי כדור גומי ? אותה חבורה שמנסה בדרכי יריבות לימסור את הכדור לשוער של הקבוצה השניה? מה ניסגר עם הכדורגל במדינה שלנו ? ומה זו קבינימט תופעת הפיצוחים ?..מה..אם יש קופים..אז בשביל לא להלחיץ אותם אנחנו עושים רעשים של תוכים?

neuron

New member
אדום עולה!

אדום עולה! אדום עולה! עולה! עולה! אדום עולה! אדום עולה! אדום עולה! עולה! עולה! עולה! זמר עברי במיטבו

el presidente

New member
מה זה? זה קוד של הצ'יפמנקס?

שהקהל צועק לחבורת קופיפים את המשיפט הזה....זה אומר להם משהו? אדום עולה....עולה לאן?..מי זה "אדום"...איפה הוא היה קודם שעכשיו הוא צריך לעלות? ...יש שם פיצוציה למעלה..יש מצב שיביא לנו סיגריות?

mendev

New member
אני רואה ירוק בעיניים

בא אני אסביר לך אדוני הנשיא... שהיינו ילדים שיחקנו כדורגל.. נכון שבאולימפוס (איפה שגדלת) אי אפשר לשחק כדורגל , כי אם הכדור בורח הוא מתגלגל עד למטה (איפה שאליטה כמוך לא יורדת). אז אנחנו שנאושנו מאלילים שגרים על האולימפוס.. מצאנו לנו אלילים בינות האנשים. במקום אלילים שיושבים באלימפוס ואנחנו שומעים אותם רק אחרי שהם אכלו חמין של שבת (או יותר נכון מריחים אותם), בחרנו באלילים אחד עשרה שרצים בשבילנו ואנחנו נשלם להם על זה אפילו. אתה וחבריך אנשי האולימפוס אכזבתם אז בחרנו בג'בואני רוסו, זינאדין זידאן והגדול מכולם דייגו ארמנדו מראדונה !!!! בברכת ירוק עולה וויוה ארגנטינה...

el presidente

New member
תיראה...אם זה מה שעושה לכם

טוב..ליראות חבורת גברים מזיעים רצים על הדשא אז לכו לחנות וידאו הקרובה לביתכם ותיקחו סרט כחול מהמדף של ההומואים.. ירוק עולה אדום גומר..אחחח..אחחחח..זה טוב...

mendev

New member
שוב אתה לא מבין...

לכולם יש גיבורים... לנו יש את דויד בקהאם...לך יש את רוק הדסון לנו יש את פלה... לך יש את משה "מפצח האגנים" חיים. לנו יש את רונאלדו... לך יש ג'פרי דהאמר לנו יש את זינאדין זידאן...לך יש בוי ג'ורג' לנו יש את דייגו ארמנדו מארדונה... ולך יש את...(ואללה אני כבר לא יודע את מי אתה אוהב כל כך ) אז הנה זה ההבדל ביננו לבינך

new sol

New member
אני אסביר מה זה?

זה הדם הניגר מהאוהדים המסכנים של הקבוצה הזו שכל הזמן אוכלים להם ת'לב זה סימן מובהק ללוזריות זה אנשים כשמכים אותם בשוט הם נהנים ורוצים עוד...

בקשר לשוט...../images/Emo41.gif

זה אחלה, תנסה במיוחד (אם אתה משיג דייקן) כשמצליפים לך בטחורים!!! או מאמא

M.Z

New member
כדורגל הוא משחק של אנשים בינוניים

ואני אסביר: כדורגל בעיקר על האוכלוסיה השואפת לבינוניות, אותם אלו שלא יכולים לגעת בפסגה ומסתפקים ב"כמעטים". הרי מה זה משחק כדורגל? 90 דקות שבהם רצים 20 שחקנים מצד אחד של המגרש לצד השני, כל פעם כשהם מגיעים לאחד השערים יש "כמעט" גול, וכולם מרוצים מהביצוע מבלי לשים לב שהתוצאה כשלה. לפעמים משחק נגמר כשיש רק כמעטים, ולפעמים מתפקשש לשוער ויש הבקעה, אבל גם אז זה קורה פעם פעמיים כל המשחק. ומיהם אותם צופים? אלו שמסתפקים בבינוניות, לא להגיע לשיא של כל הגעה לשער=הבקעה, אלו שמרוצים מהדרך ולא מגיעים אל המטרה. לכן תן להם, עדיף שיהיו סגורים בתוך בתים בשעור החשכה, שירגיעו עצמם עם כדורים שנקראים "פיצוחים" מאשר יסתובבו ברחובות ויגרמו נזק לעצמם ולסביבה. לפעמים זה נחמד אפילו להגיע למאורת "חובבי כדורגל" בזמן משחק גביע, שם תוכל לראות את תורתו של דארווין מתמששת, ואם יש לאיזשהו דתי ספק קל שמוצא האדם הוא לא מהקוף, שיתן הצצה לבית כזה. שים לב גם לשירים ולקריאות בעלי ההברה הבודדת שהם מצליחים להוציא מהפה כמו "לאאאאאאאאאאא" או "כן כן כן כן כן כן לא!!!".

el presidente

New member
OK..זה יותר מובן....אתה בעצם טוען

שכדכורגל הוא בעצם פולחן מסורתי של אותה עדת "בעלי עמוד שידרה מכופף" אשר בו הם בעצם סוגדים לניבחרים שבהם אשר זכו ביכולת המדהימה לירדוף אחרי דבר עגול ? אותם פיצוחים הם בעצם סוג של מדיטציה פיזית אשר מביא אותם למצב מנטלי ויכולת של קיראת "לאאאאאאאאאא"...או "ירוק עולה"..בבת אחת באותו הזמן?

caRnaf

New member
נשיא אני מתפלא עליך

אדום עולה עולה עולה ???!!! איך קוראים לחיות האלה?....נו ...אדומי התחת?....שמטפסים (מישהו אמר עולים?) על עצים....נו? אה! שימפנזים! ברור!? אדום עולה?

el presidente

New member
בינגו...ויש לנו זוכה..

אדום עולה...מדובר על התחת של השימפנזים.... ירוק עולה...מדובר על הדשא והעלים שהם אוכלים כל היום?

caRnaf

New member
אני לא הייתי מזלזל בהם במקומך

אלא הם חיות מאד אינטליגנטיות... ראית איך אימנו אחת ספציפית לעשות כאילו היא אוירון

caRnaf

New member
סיכום ביניים:

אדום עולה = שימפנז מטפס ירוק עולה = מזונו של זה האחרון מה נותר? צהוב עולה ? = מה לעזאזל קשור בצהוב ומשתייך לעולם הקופים..... אה צהוב עולה =

למעלה