תביא..תביא ..אני ינגח

el presidente

New member
עוד ספורט מטומטם..../images/Emo6.gif

אתה יודע מה יכול להיות מצחיק? לתת לגורילות שלך..הכדורגלני לשחק קארלינג.... LOL

mendev

New member
אוי מר מנהל...

להזכיר לך חלופת מסרים לגבי תוצאות משחקי השבת בליגה ג' מחוז ואדי ערה... כיצד בכית
שגילית שהפועל ביאדה הפסידו לבית"ר מי-עמי ?? ואיזו צהלת נצחון
הייתה כאשר אגודת פועלי מג'דל שמס ניצחה את הכח מצפה בית נטופה ? אהה ?? מה אתה מלכלך עלינו ?? אתה מכור ל-
בדיוק כמונו !!!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אכן מנדב ידידי...

קופסא וחצי של פרוזאק "הוריד" המנהל הצבוע שלנו,לאחר שהתבררה לו תוצאת ההפסד המביש של "הפועל בני נחף"... שלא לדבר על כך שהחלוץ המרכזי "אחמד מזריר" הוא המאהב הצעיר שלו,כן?! צבועים נמאסתם!!

mendev

New member
מאסטר חברי ...

הכיצד שכחת את בכי התמרורים כאשר אמרנו לו שאחמד עוזב את קבוצת הילדים
שהוא "אימן" באיחוד אלקנה ובית פוריק ??

בכי תמרורים???

אני חושב שאתה ממעיט קצת בהתנהגות שלו אחרי שהוא שמע את הבשורה... לקרוע את הבגדים ולרוץ ערום ברחוב תוך צרחות :"אחד אל תלך..." זה לא דבר של מה בכך...

Gixxer600®

New member
חבורת כוסיות

הרי ידוע שכדורגל הוא הסיבה לשבת הלום בירה מול מסך טלויזיה, בתחתונים מלפני שבוע לירוק גרעינים לכל עבר ומדי פעם להרים את האגן בחצי זוית ולשחרר נוד שירים את הבית וישחרר את הרקטום משאריות הזרע ...

mendev

New member
זהו שלא...

אצלכם בלוכסנגאמו...(או איפה שאתה נמצא) ככה רואים כדורגל... אנחנו מתעוררים בבוקר המשחק (בדרך כלל מטלפון של MZ ) מתלבשים בבגדים של המשחק, טרייניג אדידס (עם הפסים בצד) חולצה של הקבוצה, צעיף של הקבוצה.. וכמובן כובע של הקבוצה... אחרי זה יש לנו מסדר יציאה אצל MZ... מי שלא לבוש באופן מושלם ולא הכין את השירים והגרעינים הוא הרקטום השבועי לעלילות MZ. אחרי כל זה הולכים אליו לאכול חמין של שבת (בשביל לפתוח את הצינורות - אם אתה מבין למה אני מתכוון)... ומשם למגרש לעידוד את קבוצת נערי המקהלה של "בית פוריק - אלקנה" אותה מאמן MZ חברנו הטוב.. כמובן מי שלא מוציא את הגרון בעידוד מסתכן בניפוץ אגן. ואתה קורא לעצמך גבר ???

למעלה