תביטו על הנערות בסרטון.... חביב בעיני

הדסהש1

New member
בוקר אור באמת חביב.היו זמנים ...

השקט עדיין לא חזר לדרום...אתמול בלילה הלך לעולמו מנחם גולן..
הבמאי והמפחק.יהי זכרו ברוך

מינהר

New member
היי, מנחם גולן היה משהו. עמיקם, למה התכוונת

ב-14000 תמונות? [הודעה קודמת שלך].
עמיקם, הבעיה לא מתי הערבים כבשו את ארצנו, ואסלמו בכוח את שארית היהודים שהיו פה.
הבעיה מה קורה עכשיו בעולם, תורכיה, איראן, קאטר חמאס, חזבאללה, פתח, שמשתלחים בנו. ורוב מדינות האו-ם החשוכות תומכות בהם.
הרי לו העולם הערבי העשיר בנפט רצה באמת לפתור את בעיות הפליטים ולסייע לעזה לשגשג הוא היה עושה זאת. במקום זה משקיעים בלחימה בנו ובחימוש.
איפה קרן האור שלנו, לדעתך יש כזו?

עמיקם10

New member
קרן אור ? יש ראיון עם פרופ' זאב שטרנהל ב'הארץ'

שבו הוא מאשים את שמעון פרס כאבי אבות הטומאה של ההתנחלויות. ושהדמוקרטיה בסכנה כי גדעון לוי[זה שלא איתנו ע.ב.] מסתובב עם מאבטח. הפרופסור-מבקש מהממשלה שתפנה את הקולג' באריאל כמחווה. ובכלל הוא לא אופטימי. [לדעתי הוא לא מבחין בין עיקר לטפל ע.ב.].
עשרות אלפי הרקיטות לא מדאיגות אותו..ואולי הן יחלידו [כמו שאמרו פעם.ע.ב.]כשתהיה דמוקרטיה ולא יהיו כיבוש ותיעלמנה ההתנחלויות. [אולי הוא מייצג את אבו מאזן.ע.ב.]
מה שהוא אמר על יאיר לפיד תקראו בעצמכם..רק להגיד דבר כזה על שר האוצר- זה חוסר דמוקרטיה..הרי הוא נבחר לכנסת. אלא שבעיניו הכנסת היא כנראה סימן לשום דבר. כי עובדה מי שיושב שם.[את כל זה קראתי שם.ע.ב.]

יוליקה

Member
מנהל
עמיקם, פרופ' שטרנהאל וגדעון לוי על אותו תקן

שונאי מדינת ישראל!!!

עמיקם10

New member
אני קורא לזה הם לא איתנו. ופואד לא סכנה לדמוקרטיה?

על השחיתות לפרופ' לא היתה מילה.רק על הנשיא שמעון. שהוא אבי הכיבוש וההתנחלויות. כולל בגוש עציון. אגב. ונניח הנשיא קצב הוא לא סכנה לדמוקרטיה.? ואולמרט? על שלי הוא אמר שהיא מתעניינת רק בכלכלה.על בוז'י שהמפלגה מנווונת.על יאיר כבר אמרתי לכם-תקראו לבד.לרשות השידור הוא לא התייחס רק שהתקשורת מברברת. איזה מופרע אחד ג'ק טייטל שם פצצה ליד הדלת שלו ורצח שני ערבים ויושב מאסר עולם אז זו הסכנה לדמוקרטיה בעיניו. הוא מלומד שהתעסק עם ההבדלים בפאשיזם האירופי..ולא מסוגל להסביר לעמך-סוגיות של מזרח תיכון.
העיקר שפרס הוא אבי אבות הטומאה.כאילו שגלילי וגולדה ודיין [שהביא לשלום עם מצרים קצת מאחורי הקלעים עם קיסינג'ר-]
לא היו כאן..
אז או שאנחנו רואים את העולם אחרת ממנו..ולא מבינים אותו. הרי הכיבוש הפאשיסטי בינתיים מציל אותנו מהיות הגדה להיות אותו דבר...כמו עזה. והם עם פצמ"ר יפסיקו את הטיסות לישראל.

מינהר

New member
היי עמיקם, אפרופו מאבטח לג. לוי- כולנו מסתובבים

בעצם עם מאבטחים. כשאנו נכנסים לקניון, למגרש חניה, למוסד ציבור- יש מאבטח בכל פינה. למה? כי יש טרור.
לא נראה לי שההתנחלויות הן הבעיה. אם היה על מי לסמוך בצד השני, אני מניחה שהיינו מגיעים להסדרי גבול הגיוניים.
כתב פה מישהו בצדק, לא זוכרת מי, שהבאת הגבול למרכז הארץ פרושה מטח רקיטות על נתבג מקרוב מאוד. שלא לדבר על כלל המתניים הצרים של מדינתנו.

מינהר

New member
הדסה, בוקר טוב לך. שכנתי, לא? אני יוצאת כעת

להליכת בוקר. יש מצב שתצטרפי אלי בהזדמנות?

הדסהש1

New member
תודה להזמנה אבל אני כבר לא מסוגלת ללכת

מרחקים, היו זמנים טןבים יותר שצעדתי היום
רגלי כושלות,

י מ י ת 2

New member
עמיקם, מענין מאד גם אני קראתי את המאמר של פרופ'

שטרנהל והתרשמתי שהוא מאד מודאג מעתיד החברה הישראלית וישראל בכלל ועתיד הציונות. בעיקר הוא מוטרד מכרסום רציני בדמוקרטיה שלנו. הדברים שהזכרת הם רק סימפטומים ודוגמאות אחדות מהמחשבות שלו . כדאי מאד לקרא את המאמר בשלמותו. ולהבין את הדאגה של אינטקטואל שעבר בגופו את כל יסורי העם היהודי, נלחם בכל המלחמות ומאד חושש לעתידנו. גם אני חוששת.

יוליקה

Member
מנהל
מוטרד מכרסום רציני בדמוקרטיה שלנו???

דמוקרטיה? זה לא שלטון הרוב??
הוא מוטרד מהדמוקרטיה שלנו כי הוא והשמאל הקיצוני לא מצליחים
לגרוף איתם את הרוב - אז מי שחושב אחרת מהם, גם אם הם לא קיצוניים
הם לא קיימים ולא נחשבים בעיניו....

מינהר

New member
יוליקה היי, לא קראתי את שטרנהל, אבל בגדול

שמאל קיצוני וימין קיצוני מסוכנים לכלל. לא ככה?

עמיקם10

New member
בענין ההתנתקות-לא נראה לי.גם את סיני פינינו.והחמאס לא אמין

ושום הסכם איתם לא מחזיק מעמד. המצרים חתמו הסכם ומאז 1979 יש שלום. כי זה גם אינטרס שלהם. הם 90 מליון מצרים.
לחמאס מטרה לאומית כמו לאירים- תנועה שיש לה ארגון טרור-כמו שפרופ' אומן נזכר בקומוניסטים ברוסיה שחיכו 70 שנה..עד למהפכה.
אנחנו לא נחסל אותם כי זה יצוץ במקום אחר. ובכלל אלו ספקולציות של אינטלקטואלים. פאשיזם ונאציזם אלה מושגים מלפני 90 שנה. ולערבים אין מושג בעניינים האלה. אולי גם לנו לא. ואנחנו לא מדברים ולא מבינים את הראש שלהם.
מי שנהרגו אצלו 1800 איש- וראה איך צ.ה.ל מגיב על החטיפה של סרן גולדין- וממשיך בירי על העוטף- הוא מתאבד שיעי. \
ואולי האיראנים הבטיחו להם משהו-? התורכים ? שמכינים עוד מרמרה..אחת.

יוליקה

Member
מנהל
עמיקם, העולם המוסלמי משתנה

יש בינהם כאלה שהם שונאים יותר אחד את השני מאשר אותנו...
הדעש או איך שהם נקראים...הם סונים שקוראים לשיעים כופרים
החמאס הם סונים אבל נתמכו בידי האירנים השיעים....
במצרים אין כמעט שיעים רובם סונים האחים המוסלמים הם סונים רדיקליים
שרוצים להשליט את חוקי השרעייה.... החמאס והאחים המוסלמים הם נגד
המצרים הקשר היחיד בין החיזבאללה השיעים והחאמס הסונים - הם השינאה לישראל!!

עמיקם10

New member
את חושבת שבני עקיבא כמו החרדים? ככה זה גם אצלם

אנחנו מאחדים אותם. ואצל כולם יש דיקטטורים. ובנסיכויות יש שייכים שנקראים מלכים.

למעלה