תביעה לגבי ההפסדים שלי בפורקס

תביעה לגבי ההפסדים שלי בפורקס

שלום חברים. אני קורא לאחרונה על כל מיני תביעות להחזר הפסדים שנבעו ממסחר בפורקס. בשבועות האחרונות לאחר שכבר תקופה מאוד ארוכה אני מנסה להחזיר את ההפסדים שלי הגעתי למסקנה שהדרך היחידה שאוכל לעשות את זה זה ע"י תביעה. אני לא רוצה להיכנס ליותר מידי פרטים כגון עם איזו חברת פורקס אני עובד (אני עובד עם 2 חברות שמול שתיהם יש כבר לא מעט תביעות) וכ'.. אבל אני שואל לדעתכם. הרעיון שלי מאוד הוגן לדעתי, אני לא רוצה להאשים את החברת פורקס בכל ההפסדים שלי ובהחלטות שלי להיכנס ולצאת מפוזיציות כי אלו היו אך ורק החלטות שלי אני גם מאשים אותם בנושא המינוף שקיבלתי (1 ל - 100) ככה שבעצם מה שאני חושב שמגיע לי לקבל בחזרה זה לא את כל ההפסדים אלא את ההפסדים שנובעים מהמינוף. כלומר, אם בפוזיציה מסויימת הפסדתי 10,000 ש"ח אני מבין ש - 100 ש"ח מתוך זה באשמתי (כי זה מה שהייתי מפסיד ללא מינוף) אבל 9,900 מתוך זה זה באשמתם (המינוף של 1 ל - 100), בעצם מה שאני רוצה זה לקבל את ההפסדים שלי שנבעו מהמינוף ולהגיע למצב שכאילו המינוף על כל פוזיציות העבר שלי יתבטל רטרואקטיבית. לדעתי זה הוגן כי אני לא אשם במינוף (הם אשמים) אני אני כן באשם בהחלטות של כניסה ויציאה מפוזיציות. מה דעתכם על הנושא ? תודה.

ferrytale

New member
חכם דויד, יש לך טעות..

אתה לא יכול לנצח אותם, תשכח מזה, מצטערת על הסקפטיות אבל, כאשר אתה פותח חשבון, אתה חותם על מסמכים. זה שלא עשית שיעורי בית, זה עניין שלך. כשמתחילים לסחור במט"ח, על כסף אמיתי ולא בחשבון דמו, סוחרים במינוף נמוך. זה, ה- א' ב' של מסחר לסוחר המתחיל. גמני אני סחרתי על מינופים קטנים, מינוף של סנטים, 0.01. כמו כן, יש גם מינוף של 0.10 כאן, מדברים על דולרים... בקיצור, היה באחריותך המלאה לשנות את המינוף ו\או לברר את הדברים הללו מול הברוקר שלך.. שיהיה לך יום נפלא ושוב, מתנצלת על התשובה אבל אני ראלית!

איקו

New member
זה כמו שתתבע את חברת BMW על שנתנו לך רכב מהיר

רכב מהיר מידיי ובגלל זה נסעת מעל המותר.... זה אותו דבר .. זה החלטה שלך אם לסחור ואם איזה מינוף ... בהצלחה.

תָּמִיר

New member
דויד דויד דויד..

כל ההחלטות הן שלך. להכנס או לא להכנס לעסקה, היכן להכנס וגם באיזה מינוף להכנס. ברור שלחברות הללו יש אינטרס שתכנס ותסחר במינופים גבוהים. הן לא מסתירות זאת. יש את החברות שמרוויחות מההפסדים שלך באופן ישיר, ויש את אלו שמוסיפות כמה שברי פרומיל על הפרשי השער. כך או כך הן נהנות מרווח גדול יותר ככל שהמינוף גדול יותר. הפיתוי הוא שלהן, הסיכון (והסיכוי הגדול יותר) הוא שלך. אינך יכול לבוא בטענות אל החברה משום שהתפתית. חשוב כך: אם היית מרוויח במינוף אדיר ומכפיל את כספך תוך כמה ימים, האם גם אז היית ניגש לחברה ומחזיר את החלק הממונף ומסתפק ב-100 ש"ח? (נסה להיות כן) בקיצור, אלו דמי לימוד לכל דבר ועניין. הפסדת את הכסף, אל תפסיד את הלקח.. תָּמִיר

forextrader1

New member
../images/Emo65.gifדויד החכם, שכח מזה!

המגיבים לפני הגיבו נכון. השתמשת במינוף , שיחקת בקאזינו! אם היית מתייחס לזה יותר רציני מתוך הבנה שיש כאן מקצוע מכובד ומורכב ביותר שצריך למידה והתנסות לפחות כמו רכישת מקצוע עריכת דין או דומה לזה.. לא היית מגיע למה שהגעת. חתמת על משהו? לא?! בהצלחה

napipi

New member
תלמד לסחור ואל תאשים

אנשים כמוך הם הסיבה שהכנסת הוציאה תקנה שתמנע החל משנה הבאה את מתן המינופים. מינוף הוא כלי עבודה שיש לדעת להשתמש בו. אתה פעלת בחזירות ועכשיו אתה מתלונן.

matan3000

New member
../images/Emo45.gif

אנשים חושבים שלסחור זה עסק פשוט מדובר בתחום למקצוענים ומי שחושב שהוא יבוא והכסף ישר יתחיל לעבוד טועה בגדול ! במינוף אתה שולט תאשים רק את עצמך אף אחד לא מכריח אותך להיות מהמר ואם אתה רוצה לייצר הכנסה תלמד את השוק תלמד לעבוד על 5 אחוז מגודל התיק ולא על 80 90 אחוז ואז לא תימחק חוץ מזה לא כולם בנויים לתחום הזה כמו שלא כולם יכולים להיות טייסים. תאשים רק את עצמך אתה הוא זה שלוחץ על הכפתורים לא חברת הפורקס שלך וכמו שכתב פה מישהו אתה כבר בשלב של ההימורים ולא בשלב של לעצור וללמוד איפה טעית. רק הצלחות

לכל המגיבים

תראו, אני יודע שאתם צודקים, אבל תבינו דבר מאוד פשוט, אני הפסדתי משכורת של 12 חודשים בפעם הראשונה שסחרתי בפורקס, מאז כל מה שרציתי סה"כ זה להחזיר את ההפסדים שלי, לא הייתי בקטע של לעשות רווחים גדולים וכ'.. רק רציתי להחזיר את ההפסדים שלי ואולי אולי לעשות איזשהו רווח קטן.. הבעיה היא שמאז אני כל הזמן מנסה להחזיר את ההפסדים וזה לא עובד, להיפך אני הפסדתי יותר, כרגע מכרתי את הרכב ולקחתי משכנתא שניה על הבית, הדבר פגע ביחסים עם האישה ואפילו בעבודה אני לא מצליח לתפקד כמו שצריך. אני יודע שיש לי חלק מהאשמה אבל אני לא האשם היחידי, עובדה שיש מלא תביעות של חברות פורקס שמצליחות ככה שאני לא מוצא סיבה שאני בתור אדם שהפורקס/חברות הפורקס הרסו לו את החיים לא יוכל לקבל לפחות חלק מזה. אני מנסה למצוא דרך/פיתרון להחזיר את ההפסדים אחרת אני לא יודע מה אני יכול לעשות.

napipi

New member
לא יודעת כמה שנים אתה בתחום אבל..

אני מכירה המון מקרים כמו שלך. גם המקרה הפרטי שלי הינו עגום ביותר. בשנת המסחר הראשונה הפסדתי כל כך הרבה שלא יכולתי להרדם בלילה. בדיוק נולדה הילדה הראשונה שלי וחששתי מהעתיד. זו אשמתי. מעולם לא האשמתי את חברת הפורקס איתה עבדתי. אז עבדתי עם איזיפורקס, שנגדה יש המון תביעות, כפי שהנך ודאי יודע... הכי קל זה להאשים את כולם. רק אתה אשם. החדשות הטובות הן, שלמרות שמאוד קשה להחזיר הפסדים זה אפשרי. זה לוקח המון זמן כי עכשיו אתה יותר אחראי, תסחור מעט, וגם ההון העומד לרשותך קטן הרבה יותר. אני הפסדתי מעל 100000 ש"ח. החזרתי אותם רק בשנה החמישית למסחר. זה היה תהליך מורט עצבים, אולם היום אני במצב שונה לחלוטין. הגעתי למצב בו אני שולטת בכלי העבודה הקיימים (כן, גם במינוף - ה"אויב מספר אחת") ומייצרת הכנסה חדשית קבועה וצומחת. אין לך שום ברירה תתחיל מאפס ובקטן. אולי גם תגיע למסקנה שהתחום אינו בשבילך. זה גם לגיטימי. אל תנסה לגרום לשוק להחזיר את השקעתך. זה לא עובד כך. לשוק אין זיכרון.

אני עשיתי להיפך

עכשיו הרבה יותר קשה לי, לקחתי הלוואת, בעצם משכנתא שניה על הבית ובסופו של דבר בתקופה האחרונה כשניסיתי להחזיר את ההפסדים סחרתי כל פעם בסכומים גדולים יותר ויותר בכדי שיהיה לי סיכוי להחזיר במהירות את ההפסדים ונדפקתי בגלל המינוף.

ferrytale

New member
אני יכולה להבין את התיסכול שלך אבל,

ברגע שאתה מנסה לכסות את ההפסדים, את נופל לבור גדול יותר, אתה פועל מתוך רגש וזהו דבר אסור. רובם המכריע של הוסחרים, נופלים בדיוק בגלל הסיבה הזאת, מוטעה לחשוב שאם תשים עוד ועוד, תצליח לחלוב את השוק בחזרה, לצערי ולצערך זה לא עובד ככה. כמו כן, לצערי אתה לא תוכל להילחם בחברות הפורקס השונות, יש להם סוללה מצויינת של עורכי דין שלא ישאירו ממך כלום.. ממליצה לך לעצור לרגע ולחשוב, לחשוב עם עצמך מה בדיוק אתה רוצה אני מבינה שנהרסו לך החיים והמשפחה והכל אבל, הדרך שבה אתה בוחר כרגע לצעוד בה, היא דרך שרק תוביל להרס נוסף.

matanbil

New member
אני אסביר לך מתי יש לך סיכוי

אם אתה מרוויח ולא מביאים לך את הכסף אם עסקה נסגרת בסטופ למרות שלא היה אם הציטוטים לא תואמים לתוכנות/אתרים אחרים ושונות בצורה חריגה אבל מינוף? ומה אם אני מוצא טרייד ממש טוב עם סטופ של פיפס או שניים למה שהברוקר יגביל את המינוף שלי ויפגע בי?

ohad310

New member
אין קיצורי דרך

עדיף שתשכח מהמט"ח , ותתחיל להתנהל כלכלית בהתאם להכנסות והחובות שיש לך. זה יקח לך זמן להחזיר את החובות ולחזור לרמת החיים שאתה רגיל אליה אבל זו הדרך הבטוחה והרציונלית להשתקם. כשאתה מתחיל להתדרר במדרון , עדיף שתעצור כמה שיותר מהר כי אתה לא יודע כמה ממנו עוד יש ומה מחכה בסופו.

צב200

New member
לא תוכל להחזיר את ההפסדים

לפי רמת ההבנה שלך והפזיזות שלך אינך מתאים למסחר במטח! ככל שתסחר יותר תפסיד יותר! אתה במו ידך נתת הוראות לחברת הפורקס איזה גודל עיסקה לפתוח ומיד ראית גודל האסון והמשכת לאחוז בעיסקה. אחרי שהפסדת משכורת של שנה,ראית במו עינייך שזה אש שורפת כסף נתת שוב ושוב הוראות ועכשיו יש לך טענות לחברה שמילאה אחר ההוראות שלך. אם יש תביעות לחברות הפורקס זה כשהן לא ממלאות אחר ההוראות שנתנו להם כגון לא סוגרים עיסקה בזמן ,תוקעים את המערכת וכו אבל אתה רוצה לתבוע אותם על זה שהם עשו בדיוק מה שביקשת??? הפתרון היחיד הוא להתרחק מהאש!! זכור: 99% מהשחקנים מפסידים את כל כספם ואתה בינהם. אל תעשה זאת שוב ושוב. (אם בא לך לאמת זאת,סחור בדמו .אם במקרה תרויח שנה רצוף לפחות אז תשים 100$..)

זאבון10

New member
יכול כמו גדול להחזיר ולהרוויח

גם עם חרב תלויה לאדם על צווארו ........

ferrytale

New member
מה שמנסים לומר זה שהוא ספציפית ועל פי מה

שהוא רשם, לא מתאים למסחר. הוא לא שקול, הוא פזיז, אין לו שיטה והוא מונע ע"י רגשות.

למעלה