תביעה לגבי ההפסדים שלי בפורקס

napipi

New member
אל תיתן לאנשים להשביז אותך

אתה במצב על הפנים אבל אנשים יצאו ממצבים קשים הרבה יותר מאלו כאשר ידם על העליונה. קודם כל נתחיל מהבסיס: 1. הפקת רווחים משוק ההון זו מחשבה נכונה. זה כמו כל שוק/עסק. אתה קונה במחיר X ומוכר ב X*Y, כאשר Y>1. זה בבסיס הדברים. 2. כמו בכל שוק, את הסחורה אתה קונה מההון הפרטי שלך מתוך הערכה שבזמן T אתה מוכר ברווח. 3. ההערכה שלך עלולה להתבדות ותמכור בהפסד. לשם כך עליך לתכנן את הונך כך שתוכל לקנות עוד סחורה. 4. הנ"ל זו הסיבה שאסור לך לסכן את הונך בצורה משמעותית. זו גם הסיבה שייקח לך זמן רב להחזיר את השקעתך. עכשיו ההון ההתחלתי שלך על הקרשים. 5. אם תעבוד בצורה מסודרת, ההון ילך ויגדל וכך, כמו בכל שוק, תוכל לקנות עוד סחורה. 6. ככל שיהו בידיך יותר סחורות, תרוויח יותר (אתה גם תפסיד יותר, אבל תקפיד שההפסדים ילכו ויתרחקו מהקרן). 7. מכיוון שהגידול בהכנסה הינו לוגריתמי, אתה תמצא עצמך מרוויח יותר ויותר לאורך זמן. 8. החדשות הרעות הן שעד שתבחין בגידול הלוגריתמי של ההון שלך עשויות לעבור מספר שנים (כתלות בהון שלך). כאן נכנסת לפעולה מידת האורך רוח שלך. 9. אם אין לך אורך רוח, אתה תפסיד. 10. כל האמור לעיל הינו מנסיוני. אני לא מייצגת שום חברה, כפי שרמזו כאן, ואין לי אינטרס. אני לא מוכרת ידע, לא משתפת בשיטת מסחר ולא כלום.

forextrader1

New member
../images/Emo243.gifnapipi - מה את מתרגשת מכל מי שמצפצף

בסך הכל אופן הניסוח והתגובות שלך התאים למשפטים של דילרים מוכרים. בכל מקרה שיערב לך ושתהיה לך באמת הצלחה את צריכה להיות "לוחמת" רצינית אם את בתחום הזה. אני מצדיע לבנות שמתעסקות בג'ונגל הזה.

זאבון10

New member
לחכם דוד

למרות שגזרתי על עצמי שתיקה כאן אני מפר אותה לסייע לך כי הסיפור שלך נגע לי בנים אישי גם אני הייתי פעם ילד פלא בגיל 27 עם בית במרינה ויאכטה קשורה ליד ואוטו חדש ואז השוק הראה לי איך הכל הולך פייפן ולא היה לי שקל בכיס וזה קרה בנפול התאומים נדהמתי גם מהבורות של מנהלת הפורום שעירבבה מושגים שגויים כמו מינוף של סנטים לוטים וכאלו אולי נבקש את אותה גברת לחשב פעם קרוסים וטבלאת פורוורד לראות אם אכן היא ראויה לתואר מנהלת פורום מטח זה רק מעיד על הרמה כאן השיבו לך גם כי השוק אקראי וזו כמובן בורות כי הוא ממש לא סידרה אקראית הוא סידרה מרקובית מאוד קרובה לרציפה חשוב לי לציין כי אני לא מנהל תיקים או נציג של חברה למרות שהייתה בבעלותי חברת מטח וחלק מהאנשים כאן ראו את המפתחים שלה ואת הביצועים שלה לגבי המקרה שלך יש לך לדעתי רק אפשרות אחת להחזיר לעצמך את ההון אתה לעולם לא תצליח בשוק המטח מהסיבה הפשוטה שהוא לא תנודתי מספיק זה שוק עם סטיות תקן מאוד נמוכות ולכן אתה ברעש הלבן רוב הזמן אם אתה רוצה להחזיר לך את ההון או את חלקו או רובו אפילו אם נשארו לך רק 20 אחוז צא משוק המטח ועבור למניות ונכזרים שם יש לך סיכוי ריאלי יותר אני יכול להראות לך טריידים שלי שעשו גם 15 אחוז ביום במניות וטריידים של 3000 אחוז בנגזרים ולקח לי הרבה זמן להגיע לרמה הזאת שים לב כולם מדברים איתך על פסיכולוגיה אף אחד לא מדבר איתך על לכמת מלשון כמות זה גם אומר משהו על הרמה כאן אני מבטיח לך השנה יהיו הזדמנויות של אלפי אחוזים אנשים יעשרו ואנשים ירדו מנכסיהם אבל זה לא יקרה בפורקס

זאבון10

New member
לגבי קורסים מורים וכדומה

אם אתה באיזור הצפון הרחוק יש שם כמה תותחי על שעובדים ידנית לחלוטין ותופרים את השוק כל יום ואני מדבר על ילדים שבגיל 25 היו עושים 400000 דולר לחודש אני יכול לחבר אותך עם אחד מהם הוא בניגוד להרבה אחרים כאן לא יקח ממך כסף ותוך שבוע הוא יגיד לך אם יש לך את הריפלקסים לעבוד כטריידר אגב אנקדוטה אני עובד עם 2 טייסי קרב ועם כל הבבלת על הקואורדינציה ומהירות המחשבה שלהם אני משאיר להם עשן

מה שהכי עצוב הוא

שעם ישראל שלא ידוע בשכלו המפותח מקשיב לאנשים כמוך. ככה זה כשמהמרים, כל הבטחה בומבסטית קונה (מעוורת) את עיני האנשים.

forextrader1

New member
זאבון...אתה מדבר שטויות!

אני סחרתי שנים רבות בבורסה, אין כמו המט"ח . מי שיש לו תיק רציני ובעל נסיון אמיתי של כמה שנים עושה הרבה יותר. בכל מקרה אנו מדברים באחוזי תשואה על תיק. באחוזי תשואה שנתיים 400-600% על התיק בשנה זה בסטנדרט, בזהירות ובבמינוף קל עד פי 15 מהתיק. עם פחות סיכונים שיש במניות ויותר אופציות להרוויח ...שורטים וכדומה.

זאבון10

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

תראה כמה שטויות 1 מינוף קל עד פי 15 2 בשוק המניות והנגזרים אין שורטים?????????????????????????????? מהה קשר לגודל התיק?

זאבון10

New member
אגב אני עושה את זה

בפחות זמן ובלי מינוף במניות ועם הרבה פחות כאבי ראש לב ועמלות

זאבון10

New member
לחכם דוד 2

יש שיטה מאוד מאוד פשוטה להרוויח במדד היא מצריכה מעט מאוד תפעול שוטף היא עובדת הכי טוב מעל סת 20 היא כן מבוססת על ירידת ערך מהותית אבל היום הוכחנו את זה לכמה מנהלי כספים שזה פשוט עובד וזה פשוט ודבילי היית עושה את זה בתור ילד כששיחקת גוגואים ואני לא צוחק והיא סיסטמטית לחלוטין תחשוב על משהו למה קרנות פנסיה במסלול צבירה ראשוני ללא פדיונות רק מרוויחות? מה שם לא יושב מישהו בשר ודם כמוך מול מחשב בדיוק כמו שלך וקונה מוכר?????

זאבון10

New member
והנה הסבר מספרי

מה 7 לאוקטובר עד היום השוק או האירו דולר עשה 0 אחוז במהלך כל אותה תקופה כ 3 שבועות הפער בין הגבוה לנמוך היה 5 אחוז במונחים יומיים זה 0.3 אחוז מה הסיכוי של אדם לתפוס את המהלך הזה?

צב200

New member
שאלה לי אליך זאבון

אתה משתלח בנו, צוחק עלינו, כולנו אפסים לעומתך למרות נסיון של שנים. מה גורם לך להאמין שדוקא זה שלא למד א"ב במטח:לקחת אחריות אישית למינופים-הוא זה שיצליח???

EURUSD22

New member
נקודת מבט משפטית

שלום חכם דויד, קראתי את מה שכתבת ואת השתלשלות התכתבויות. באחד מהכובעים שלי אני עוסק בעריכת דין, בין היתר בתחום הנזיקי. אני מציין את התחום הנזיקי מכיוון שבהיבט החוזי עושה רושם שידיך כבולות (סייג - לא ראיתי את החוזה שחתמת ולכן הדברים נאמרים על סמך מה שמקובל ועל סמך נסיון אישי). אני מנסה לחשוב על עילה שבגינה תקום לך תביעה. אכן, נגרם לך נזק כספי בר כימות שאותו ניתן להוכיח בראיות חותכות (אני מניח שיש לך דו"ח עסקאות). בכדי ליצור תביעה ברת הצלחה חובה עליך (או על עורך הדין שלך) לשכנע את הגופים המשפטיים שמאן דהוא גרם לך עוולה מסויימת. במילים פשוטות יותר אתה צריך למצוא מישהו שגרם לך נזק. אתה טוען שהמישהו הזה זה חברת הפורקס. צריך לפשפש בספר החוקים של מדינת ישראל ובתקנות ולבדוק האם החברה הפרה כאן איזה חיקוק. היות שהתיקון שעוסק בהגבלת מינוף טרם חוקק ספק בידי אם מכאן תבוא הישועה. עם זאת, יתכן מאוד שתקום לך עילת תביעה בגין רשלנות.כלומר, שחברת הפורקס התרשלה כלפיך וכתוצאה מההתרשלות זו נגרם לך הנזק. אני "זורק" לך את הרעיון ומציע שתפנה לעורך דין שעוסק בתחום שוק ההון (לא אני) ותעניין אותו במקרה שלך. אם תצליח תעזור לאנשים רבים. מילה נוספת על הנסיונות שלך לכסות הפסדים. אני מתרשם, כמו שחבריי ציינו, שאתה נמצא כרגע בסחרחרה רגשית אדירה שמעוותת את היכולת שלך לקבל החלטות שקולות. במצב הזה אתה רק תוסיף להפסיד. יתכן שיהיו ימים שבהם תחזיר חלק מההפסד, נאמר רווח של 2000$, ואז תתחיל לפנטז איך אוטוטו אתה מכסה הכל. אלא שלדעתי אתה נמצא כרגע במצב נפשי שיגרום לך להמשיך ולהפתות. זה בדיוק כמו הימורים, וכאשר מהמרים לא סוחרים באופן מקצועי. מכאן והלאה המדרון יעשה יותר חלקלק. ההמלצה שלי - עצור! משוך את הכספים שלך או לפחות הקפא את החשבון. קבל החלטה שאתה לא סוחר בתקופה הקרובה - לפחות מספר חודשים - עד שתרגיע את נפשך הסוערת. שקם את מערכת היחסים שלך עם אישתך!!!! זה הדבר החשוב ביותר בחיים שלך. אסור לך לאבד את התמיכה של הבית, של המשפחה. ההפסקה במסחר תחזיר לך את האמון שלך בעצמך, תאושש את נפשך, תפיח תקווה מחודשת בחיים שלך. כאשר תרצה לחזור ולסחור תהיה חייב לבדוק מדוע הפסדת, מה הסיבות המקצועיות והנפשיות. אז גם תוכל למצוא דרכים מחודשות למסחר מוצלח. אבל בינתיים - הפסק לסחור! שקם את עצמך מבחינה נפשית. שום דבר לא יכול להשתנות "בחוץ", במציאות שלך, לפני ששינוי פנימי מתרחש. כל טוב, דוד [email protected]

למעלה