אל תיתן לאנשים להשביז אותך
אתה במצב על הפנים אבל אנשים יצאו ממצבים קשים הרבה יותר מאלו כאשר ידם על העליונה. קודם כל נתחיל מהבסיס: 1. הפקת רווחים משוק ההון זו מחשבה נכונה. זה כמו כל שוק/עסק. אתה קונה במחיר X ומוכר ב X*Y, כאשר Y>1. זה בבסיס הדברים. 2. כמו בכל שוק, את הסחורה אתה קונה מההון הפרטי שלך מתוך הערכה שבזמן T אתה מוכר ברווח. 3. ההערכה שלך עלולה להתבדות ותמכור בהפסד. לשם כך עליך לתכנן את הונך כך שתוכל לקנות עוד סחורה. 4. הנ"ל זו הסיבה שאסור לך לסכן את הונך בצורה משמעותית. זו גם הסיבה שייקח לך זמן רב להחזיר את השקעתך. עכשיו ההון ההתחלתי שלך על הקרשים. 5. אם תעבוד בצורה מסודרת, ההון ילך ויגדל וכך, כמו בכל שוק, תוכל לקנות עוד סחורה. 6. ככל שיהו בידיך יותר סחורות, תרוויח יותר (אתה גם תפסיד יותר, אבל תקפיד שההפסדים ילכו ויתרחקו מהקרן). 7. מכיוון שהגידול בהכנסה הינו לוגריתמי, אתה תמצא עצמך מרוויח יותר ויותר לאורך זמן. 8. החדשות הרעות הן שעד שתבחין בגידול הלוגריתמי של ההון שלך עשויות לעבור מספר שנים (כתלות בהון שלך). כאן נכנסת לפעולה מידת האורך רוח שלך. 9. אם אין לך אורך רוח, אתה תפסיד. 10. כל האמור לעיל הינו מנסיוני. אני לא מייצגת שום חברה, כפי שרמזו כאן, ואין לי אינטרס. אני לא מוכרת ידע, לא משתפת בשיטת מסחר ולא כלום.