תביעה להלנת שכר - מה אמור לקרות?

• פותח הנושא gile
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

gile

New member

לפני כחודש וחצי הגשתי תביעה בגין הלנת שכר נגד מעסיק. מאז לא קרה כלום. לא הוגש כתב הגנה, ולא שמעתי מבית המשפט. האם יש חובה על המעסיק להגיש כתב הגנה? האם אני אמור להגיש בקשה למתן פסק דין במעמד צד אחד? לחכות לקביעת מועד דיון בכל זאת? תודה מראש!

gile

New member
הקפצה

לפני כחודש וחצי הגשתי תביעה בגין הלנת שכר נגד מעסיק. מאז לא קרה כלום. לא הוגש כתב הגנה, ולא שמעתי מבית המשפט. האם יש חובה על המעסיק להגיש כתב הגנה? האם אני אמור להגיש בקשה למתן פסק דין במעמד צד אחד? לחכות לקביעת מועד דיון בכל זאת? תודה מראש!
הקפצה
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי כיוון תודה רבה גיל

1תותבננה

New member
ככה

ככה
הוא יכול להגיע למשפט גם בלי כתב הגנה

pili23

New member
צריך לבדוק אם נדרש להגיש כתב הגנה

אם נדרש, ניתן להגיש בקשה לקבלת פסק דין בהעדר הגנה. הבדיקה יכולה להעשות על ידי ברור טלפוני או דרך אתר האינטרנט של הנהלת בתי המשפט. ככל הנראה בזמן הקרוב ישלח אליך זימון לדיון.

gile

New member
תודה לכולם

אם נדרש, ניתן להגיש בקשה לקבלת פסק דין בהעדר הגנה. הבדיקה יכולה להעשות על ידי ברור טלפוני או דרך אתר האינטרנט של הנהלת בתי המשפט. ככל הנראה בזמן הקרוב ישלח אליך זימון לדיון.
תודה לכולם
למי שזוכר, מדובר בסיפור על חברה סלולרית גדולה שגבתה מידידתי קנס בגין התפטרות, חרף העובדה שהאחרונה לא עברה כל הכשרה מקצועית אצל החברה. היום שוחחתי עם המחלקה המשפטית והם הציעו פשרה - לשלם את הסכום שקוזז, ואנחנו נמשוך את התביעה. תודה לכל מי שסייע או סתם התעניין. גיל

מצב
הנושא נעול.
למעלה