תביעה מול עמידר

אוחצי

New member
תביעה מול עמידר

לפני כשש שנים רכשתי לי דירה. מעליי גר דייר של עמידר שלא כל כך נמצא בקו השפיות. הכול היה בסדר עד שהוא החליט "לשפץ" את הדירה עם פטיש 5 קילו וגרם לנזילות מים מהמטבח שלו עד לתקרה של המטבח שלי. במקביל בעקבות הזנחה מצד עמידר, מחלקת הרווחה ומשרד השיכון (בשל היותו נרקומן מזדקן) היה גם פיצוץ בצנרת של האמבטיה שלו. במשך השבת של הפיצוץ באמבטיה לא הייתי בבית וכשחזרתי הביתה, גיליתי שכול הדירה מוצפת במים על רהיטיה. מהרגע שהתחילו הנזילות ועד ליום הפיצוף (שיומיים לאחריו הם החלו בתיקונים) עברו 4 חודשים בהם הבית שלי טפטף לסרוגין, ישנתי בצד שמאל של המיטה כי בצד ימים טפטף מים, המטבח טפטף, המקלחת טפטפה, הסלון ובקיצור כול הבית. היום, אחרי 4 שנים מהיום ששיפצו לו את כול הבית כחדש, הוא הרס אותו שוב, רק שעכשיו הבית שלי מטפטף כבר שבוע ימים והוא לא מוכן לתת להם להכנס לסדר את זה. אפילו במשטרה אמרו שאין מה לעשות, שהוא לא שפוי, ואי אפשר להכנס סכוח כי אחרי הכול זו הדירה שלו. בינתיים אני מוצפת מים ולאף אחד לא אכפת... אני ממש מיואשת ולא יודעת מה לעשות, תעזרו לי, מה עושים במקרה כזה?

Chen Law

New member
תובעים !!!

מגישים נגד עמידר ונגד השכן תביעה ומבקשים מבית המשפט צו עשה המורה להם לבצע את הפעולות הנדרשות. בין היתר, ובמידה והשכן לא יסכים לביצוע, יש מס' דרכים להתמודד עם התופעה: או לבקש מעו"ד, כחלק מהתביעה, לבקש בעבורו צו אשפוז כפוי וכו' או, כאשר יהיה לך פס"ד "ביד", לבקש מראש ההוצל"פ, כי יאסרו את השכן לצורך ביצוע העבודות בביתו. עניתי לך באופן פרקטי ופשטני, זאת על מנת שתבין את הדרכים העומדות בפניך. בהצלחה.

למעלה