תביעה נגד חברת של לווין

MikeSG

New member
תביעה נגד חברת של לווין

שלום לכולם אתם יכולים להגיד לי איך לתבוע נגד חברה של לוינים. זאת חברה בלתי חוקית והייתי לקבל את הכסף שלי בחזרה? לאן אני אוכל לפנות? לבית המשפט השלום? הם לא רוצים להחזיר לי.. תדעו לכם שאני עולה חדש תודה לכם

Chen Law

New member
עליך להיות יותר מדויק

זה תלוי במספר משתנים, אך בטרם כל- אמליץ לך על פניה לעורך דין מתאים. גם אם רק לצורך ניסוח כתב טענות. ביהמ"ש קונה סמכות עניינית לדון בתיק מסויים, על פי מבחן הסעד. כלומר, אתה צריך להגדיר באופן יותר מדויק באיזה סעד אתה מעוניין- וגם באיזה סכום מדובר. יכול להיות כי התביעה שלך תתאים בכלל לביהמ"ש לתביעות קטנות, וכך תוכל לחסוך הרבה מאוד כסף...

MikeSG

New member
איך להסטדר?

כל מה שאני יודע שזאת חברה בלתי חוקית לגמרי. עולה חדש, לא מכיר את כל התהליך לפניה לעורך דין. למי אני צריך להתקשר? רק שתדעו לכם שאני גר באזור השרון.. זה לא הרבה אבל קודם כל שילמתי סכום של 500 ש''ח בכרטיס אשרי ו 3 שיקים, מקדמה של 180 שייח בתשלומים ל 12 תשלומים. הייתי לקבל את הסכום הזה בחזרה. ביטלתי את השיקים (עמלה של 25 שייח לביטול בבנק) ועכשיו הייתי רוצה להטל את הסכום של הויזה. Call אמרה שהיא לא יכולה לבטל את הסכום של ה 500 שייח וזה תתקיים ב 2 בינואר. תוכלו להגיד לי איך לעשות בבקשה. אני סטודנט וזה מאוד יקר. תודה לכם

למעלה