תביעה רצינית לרשלנות רפואית בנושא סרטן:

תביעה רצינית לרשלנות רפואית בנושא סרטן:

אני כותב מכתב זה על דעת עצמי, על אף שגרושתי לא טרם יודעת ממנו, אבל היא תדע בקרוב. אני אעדכן אותה לפי חוות דעת מומחים כאן

לגרושתי התחילה תפיחה/בליטה בבטן לפני 6 חודשים שנחשדה בהתחלה כצ'יסטה (רקמה שומנית לא מזיקה)
היא נשלחה לבדיקת רנטגן מסוג מסוים (בדיקה מקיפה, מלאה) ובגלל טעות של אבחנה (?) נעשה לה צילום רנטגן מסוג שונה, כזה שבודק רק איזור קטן מאוד ומאוד מסוים.
(אני לא לגמרי בקי בפרטים)
כתוצאה משליחה שלה לקוםדיקת הרנטגן הלא נכונה, לא נראה כמובן כלום בצילום והיא שוחררה לביתה
עברו 4 או 5 חודשים מאז הבטן שלה הלכה ותפחה עם כאבים הולכים ומחמירים
וכעת התברר שהתפרץ אצלה גידול סרטני שכנראה דוגר שם כבר 5 או 6 חודשים...
בדיקת סי טי אובחנה ע"י 3 רופאים מומחים כגידול ממאיר ב 80 אחוז
עדיין לא סגורים לגמרי
ביופסיה יעשו רק מהגידול עצמו אחרי שיוציאו אותו, כך הוחלט
כעת כמה דברים:

1. מסתבר שאילולא היא נשלחה לבדיקה המתאימה ולא היתה נעשת טעות באבחון או טעות בשליחה לבדיקת רנטגן המתאימה, היה הגידול מתגלה כבר לפני 5 או 6 חודשים בעודו רק בתחילתו (כעת מדובר בגידול ענק והיא נראת כמו בחודש החמישי ! והיא אישה רזה !)
2. הפרופסור שאמור לתת אבחון ולקבוע תאריך לניתוח כולל כל הצוות הרפואי נמצאים שאננים לגמרי. לא ממהרים לשום מקום.
הפרופסור כל הזמן מחזיר אותה הביתה בנפנוף ידיים של "כשיהיה לי את הלו"ז אני אצור איתך קשר"..
ואין לו את הלוז של הניתוחים שלו כבר הרבה זמן...
נראה כי מדובר במישהו שמחכה לכסף שחור מתחת לשולחן ?
3. גרושתי היא אגב אחות במקצועה והאבסורד הגדול שזה בית החולים בו היא עבדה בעצמה כאחות עד לפני כמה שבועות.
דווקא בגלל היותה אחות שם וחלק מהצוות הרפואי בהפוך על הפוך נראה שאף אחד לא מתייחס שם ברצינות אליה. לא נערכים לה בדיקות לא רישומים. הפקרות מוחלטת
היא חוששת להגיש תלונה על רשלנות רפואית על כך שטעות בסוג הצילום שעשו לה הוביל לכך שהסרטן אובן באיחור של כמעט חצי שנה
כי מדובר בחברים לעבודה....ובאנשים שהיא אולי תצטרך אותם בעתיד (אם היא תחיה...)
מה עושים?
למי פונים עם זה ?
אין לה תקציב ובטח לא במצבה כוחות למלחמות עולם מול ממסד גדול של בית חולים.
מה עושים עם זה ?

בתודה מראש

אני מבקש להוסיף :היא בעצמה אומרת לי

ולכל מי שמבקש ממנה לשקול להגיש תביעה על רשלנות רפואית - שהיא פוחדת "לתקוף"/להתלונן נגד אותו פרופסור שאמור בעתיד (מי יודע מתי) לנתח אותה...
אף אחד לא רוצה להסתכסך עם מי שהחיים שלו תלויים בו...

מה עושים ?

סרטן

דווקא משום שהענין דחוף וחשוב מציע לקבל עוד דיעה לפני שהיא ממשיכה עם אותם גורמים.הרופאים לא צריכים לדעת שהיא מתייעצת עם גורם אחר.מציע לא להסס ולא לחכות

תודה. אכן כך

היא הולכת לעוד חוות דעת בבית חולים אחר. שם לא מכירים אותה בתקווה שחוות הדעת הראשונה לא תשפיע יותר מידיי
אבל מה עם הרשלנות הרפואית שעליה דיברתי ?
לשליחה שלה לצילום הלא נכון יש הלשכה מכרעת של אי גילוי מוקדם של הסרטן !
זה מקרה של רשלנות רפואית קלאסית
לא לעשות עם זה כלום ?

למעלה