תביעת דיבה עקב כתב הגנה

תביעת דיבה עקב כתב הגנה

הגשתי תביעה בתביעות קטנות והצד השני שהוא אישיות רבנית כתב שהתובע צריך סעד ממשרד הבריאות ולא מבית המשפט איך אני מגיש תביעת דיבה זה השפיע לרעה בגלל שהוא נושא משרה חשובה

תשובה:

בדר"כ לא ניתן להגיש כ. תביעה בשל מה שנכתב בכתב ההגנה. יחד עם זאת, ניתן לפנות למישור האתי.

שאלה נוספת בעניין נעלם המסמך והתלוננתי במשטרה

האם אני יכול לתבוע גם את השופם על העלמת ראיות מסמך ההגנה נעלם מהתיק והתלוננתי במשטה יש לי אישור ידוע לי שלשופט יש קירבה קשרים משחתיים [לא בן משפחה במובן הצר כמפורט בחוק] לחלק מהנתבעים כמפורט יותר מפורט כעבור שבוע או יותר שקיבלתי המסמך נכנסתי שוב למזכירות בית המשפט והם אמרו לי שנתבע זה כלל לא הגיש כתב הגנה נתתי להם בתמימותי את המסמך והם צילמו אותו אך במחשב הוא מופיע תחת כתב ההגנה של נתבע 4 ולא נתבע 2 האם אפשר לתבוע גם את השופט על העלמת ראיות וכד'

זה לא בדיוק עוזר

לפעמים עורכי דין או משפטנים שבודקים התלונה לא בדיוק מתייחסים לנאמרבתלונה

בוא נחדד

השופט גולדברג אחראי על תלונות על שופטים בנציבות. הוא מחוייב לבדוק כל תלונה לגופה אין ספק שאם תתלונן על החלטה שגויה הוא לא יתערב אך על משוא פנים וחוסר מזג שיפוטי הוא חייב להגיב. הוא מעביר את התלוה לתגובת השופט בשני המקים שציינתי יש תוצאות כל טענה לגבי תוצאות המשפט לא יזכו להתערבות השופט. אני חושבת שבעקרון חבל שנותנים ללשכת עורכי הדין לטפל בתלונול נגד ולשופטים כנ"ל זה לא אתי בעיני וחסר אוביקטיביות

לא ניתן להגיש תביעת לשון הרע לתביעות קטנות.

זהו דיון מורכב שבהמ"ש יעביר לשלום. ואז התובע יצטרך או לשלם אגרה או שתביעתו תמחק.

hutc10

New member
יש חסינות מוחלטת

דבר ראשון יש חסינות מוחלטת על דברים שנאמרים ו/או נכתבים בכתבי טענות ולא ניתן כלל להגיש תביעת לשון הרע (ניתן כמובן להגיש - לזכות זה כבר עניין אחר). במידה וכתב ההגנה נכתב ע"י עו"ד אפשר לפנות בתלונה ללשכת עוה"ד על הדברים שהוא כתב. בכל מקרה אפשר לפנות לביהמ"ש ולבקש ממנו להורות לנתבעים לתקן את כתב ההגנה ולמחוק ממנו את ההערות הפוגעניות (השופט אורנשטיין כבר פסק לא מזמן בעניין כזה וקבע שעל אחד הצדדים לתקן את כתב הטענות ופסק הוצאות גם בגין ניסוח פוגע). לא ניתן להגיש תביעה כנגד השופט מאחר ויש לו חסינות אלא אם תצליח להוכיח שהוא פעל בכוונה ו/או בחוסר תום לב. אם אתה חושב שיש לו קשרים לנתבעים אתה יכול לבקש פסילה של השופט.

השופט לא ראה לפסול עצמו

יש לציין שטענתי על קשרי משפחה של השופט והשופט לא ראה לפסול את עצמו אעפ"י שבנו נשוי למשפחה שגם לנתבעים יש קשרי משפחה ו....

מוזר ביותר

בספר פסלות שופט מציינים במפורש כי קשרי משפחה זו עילה מאוד אקוטית לחייב שופט שיפסל. כתוב על זה לשופט גולדברג ואני בטוחה שהוא ייפסל

למעלה