קראתי את הבקורת
והתלבטתי ביני לביני, האם אתה צודק. לקחתי פסק זמן לרפרף בשאר מחוזותי כאן, וחזרתי לענות. א. הסוגיה של הפלית נשים בקבלתן/ קדומן לעבודה, ללא ספק שייכת לעולם המשפט. זו אינה סוגית אפליה כללית, אלא סוגיה שמצאה את פתרונה בספר החוקים של מדינת ישראל. אי לכך להעלאת הבעיה עצמה היה מקום, גם בפורום מקצועי זה. ב. לניסוח. אני אכן מצאתי בעצמי, שהניסוח של העובדות חרג מתחום השאלה, והיה יותר ברמה של הצהרה. אני חושבת שתגובתי הבהירה את אי ההסכמה שלי עם הניסוח. ג. אני לא ממהרת למחוק. אני מוחקת העלבות (כפי שמחקתי בשרשור זה) ואני מוחקת פרסומות. ד. הפורום שלנו הוא פורום פעיל, ונכנסים אליו מגוון רב של שואלים ומגוון רב של עונים. לא כל דבר שלא מוצא חן בעיני, לא מוצא חן בעיניך, ולא להיפך. אבל כל עוד, הסוגיה המועלית יש בה השקה לעולם המשפט, אני לא אמחק אותה. ה. דרך אגב, בסופו של דבר, מקצת מהתשובות, הבהירו לדעתי יפה את העובדה, שבאף מקרה אין שחור ולבן, ואי אפשר ללמוד על עובדות המקרה, רק מנקודת ראות של אחד מהצדדים. זהו לקח משפטי ראשון במעלה, וגם לו יש מקום בפורום. מקווה שסברתי את אוזנך. (ד"א, לא אתה היית זה שתמה מה תפקידו של מנהל בפורום?, אז ענית לעצמך תשובה - למחוק). שנה טובה וכתיבה וחתימה טובה.