תבעיה כנגד קניון

Beetlejuice68

New member
תבעיה כנגד קניון

לא יודע אם זה הפורום הנכון אבל ננסה את מזלי. החנתי את האופנוע שלי ליד שער כניסה לקניון ירושלמי החנתי את האופנוע שלי ליד שאר האופנועים המחנים בדיוק באותו מקום. זהו מקום מאולתר שמחנים בו הרבה קטנועים באופן קבוע וגם השליחים של חנויות הקניון (כמו פיצות למינהם) כאשר החנתי במקום הנ"ל השומר פנה אליי וביקש שאני לא יחנה במקום הזה מהסיבה שהוא לא מיועד לחניה. סרבתי ורציתי להכנס לקניון לאחר שחניתי את הקטנוע השומר לא נתן לי להכנס לקניון ופשוט הרגשתי השפלה שכן כולם מחנים באותו קניון והרגשתי כמו מחבל או אדם אשר רוצה לעשות נזק , שבא להרע לקניון. מודה ומתוודה כאשר השומר פנה אליי סרבתי בנימוס שהקטנוע לא יצא משם. נכון מדובר בחניה על מדרכה לא מפריעה להולכי רגל וכאיש אשר עובד ברשות עירונית ובקיא בנושא החניה אני יודע שהדבר אסור אבל אפילו הרשות המקומית לא תיתן דוח על קטנוע שמחנה לרוחב המדרכה ותפריע למעבר הציבורי. הבעיה היא ההשפלה מול אנשים אחרי הבאים לבקר בקניון ושלא נתנו לי להכנס וכך הרגשתי השפלה וכמעין סלקציה (כמו במועדונים) חשוב לציין כי לא הייתה שום אלימות פיזית או מילולית משני הצדדים והמקום מתועד במעגל סגור (אם בכלל יכול להביא לראיה כנגד אי הכנסתי לקניון) האם יש עילה לתביעה? תודה לעוזרים.

נסה בפורום אזרחי או נזיקין

שאלות למחשבה מדוע לא בקשת לשוחח עם האחראי על השומר? מדוע לא לתבוע את השומר באופן אישי? או את החברה המעסיקה אותו? מה הקשר לקניון? האם השומר הינו עובד הקניון? מי אחראי עליו? האם יש עוד כניסות לקניון? בהצלחה.

למעלה