תגדיו,מישהו מכיר את Magica?

dralan

New member
נצל"ש

אוף!!!!! למה ההופעה במוצ"ש? ולמה דווקא ב-9???? ארג צריך לרצוח את מי שארגן את זה!

lacrimosa girl

New member
תמצא מישהו מהאזור לישון אצלו.

וככה תגיע בזמן [: זה מה שאני עושה, לפחות...אבל בעיקר כי הורים וזה. =/ [ובכלל לא אמרתי לענבר שאני אלך לישון אצלה
~נצלנית~]

lacrimosa girl

New member
אז תשמור שבת אצל מישהו ../images/Emo12.gif

אני בטוחה שתסתדר, אם לא- תמיד אפשר לישון באוהל בהאנגר

תכלס:/

ההופעה הזו ממש תקועה.איך אני אמורה להגיע לשם אם הרכבת יוצאת רק ב-9?

הו,

הלוואי ויכולתי,אבל אני כנראה מגיעה להופעה עם חברה שלי,ואם אני אבוא אלייך לא יהיה לה עם מי לנסוע.

danduuu

New member
קאריני, עד אז נדבר כל הצפוניים, ואולי אפשר

לארגן לנו הסעה הלוך חזור? ננסה לארגן משהו בזול, כדי שנוכל להגיע מוקדם יותר, ולחזור ישר אחרי ההופעה [יש לי בסיס יום אחרי זה-זה נורא מוזר להגיד את זה כרגע חחח]. נדבר עד אז בטוח לגבי זה. ואם לא, יש אוטובוס מחוף הכרמל ב7 וחצי בערב. הבעיה היא שעד שהוא יגיע זה בטח יהיה כבר תשע. אבל אם לא תהיה ברירה נסע בזה, עדיף מאשר לצאת בתשע אם הרכבת ולהגיע אחרי שההופעה תגמר או משהו כזה

רעיון טוב../images/Emo45.gif

אני בעד רעיון ההסעה,אבל אם לא תהיה ברירה אז נאלץ לנסוע ברכבת

danduuu

New member
כן לצערנו =/

אבל נעשה מאמצים לארגן הסעה, איזה אוטובוס או משהו. למה יש המון מהצפון. יש בפורום לפחות איזה 10 אנשים בערך מהאיזור שלנו, ובטוח שכל אחד בא עם עוד חבר או שניים לפחות, ככה שבטוח יהיה את ה20-30 איש מהצפון שיבואו שאנחנו נדע עליהם. אז ככה שנוכל לארגן איזה משהו בזול, אנחנו חייבים חחח אחרת נגיע כשההופעה תגמר

Blade Of Fire

New member
אה אתם חיים באשליה שהיא תתחיל ב9?

9 פתיחת שערים. מינימום 10 ההופעה תתחיל.... וזה בלי חימום (ואני די בטוח שיהיה)

כמובן שלא.

אני בטוחה שהיא לא תתחיל ב-9.פשוט אם אני יוצאת ב-9 יש סיכוי שאני אפספס חלק מההופעה

Super Alonit

New member
אוי... חימום? אני פוחדת שזה יהיה מאעפן.../images/Emo10.gif

כי, נו, אתם יודעים... אחרי הכל זה ישראל והמבחר פה לא משהו (לפי דעתי, תרגעו!). אבל נו, זה יהיה כיף ויתרום להתרגשות ולמיסתורין! כמה נפלא

למעלה