תגובה לפורום אומניות לחימה בזירה

t-man

New member
תגובה לפורום אומניות לחימה בזירה

בכנות אנחנו מאוכזבים מתגובה של חברי הפורום של אותו הפורום ומנהלי הפורום בפרט-אנחנו לעולם נמחק או לא נאשר הודעת פירסום של פורום אחר אבל אנחנו מרגישים שעמית(AmitNHB)כתב הודעה דוחה שגם בלי מערכת ניטור היתה נמחקת,אנחנו לא חושבים שזה ראוי ללכלך על פלטפורמה בזמן שאתה מנצל אותה כדי לפרסם את הפורום המתחרה/פורום שמשתף פעולה. אפילו לפני העלת ההודעה בפורום הכנסו קישור של פורום אומניות לחימה והכנסנו אותו לדף הראשי הפורום-שבמקום תחרות אפשר לשתף פעולה(מתגובה של מנהלי הפורום שלהם נראה שזה בדיוק ההפך)אבל לצערנו זה כנראה לא יקרה . אם זאת היתה 2001 היינו מקדישים לעמית תגובות ארוכות כמו שעשינו בעבר עם הפורום של גרי(שגם טרח להתנשא ולהגיד שאנחנו לא מבינים בתחום-כמה שנים לאחר מכן פורום WWE בתפוז הוא הפורום החזק ביותר להיאבקות ואנחנו גאים בזה)אבל אנחנו אנשים עם עבודה ואין לנו את האנרגיה להקדיש(בניגוד לעמית כנראה)כדי להגיב ולכתוב הודעות ארוכות ובכנות אם טלאור לא היה שולח לנו מסר עם הקישור למה שעמית כתב אפילו לא ההיינו יודעים שהוא כתב את זה כי באנו בגישה שאם חברי ומנהלי הפורום לא מעוניינים בשיתוף פעולה אז לא שווה להיכנס ולהתייחס לפורום שלהם(ואני מקווה שעמית ושאר חברי הפורום שלא אוהבים את קיום הפורום שלנו יפסיקו להיכנס אליו-זה לגיטימי ביותר). התקיפות שקיבלנו שם לא מובנת לנו בכלל-התנהגנו יותר מבכבוד לפורום ולמנהלים(לפני פירסום הודעת הפירסום קיבלנו אישור ממנהלי הפורום)וממש לא היתה בעיה לפרסם קישור בהודעה בפורום שלהם כחלק משיתוף הפעולה אבל תשאירו את הזבל ונאצה בחוץ. אם הפורום שלנו מורכב מחברי פורום של מבינים שום דבר,אין לו זכות קיום או לחילופין יסגר בסופו של דבר-למה הם מבזבזים אנרגיה להתייחס אלינו?למה לבזבז אנרגיה בלכתוב הודעות שמכפישות את הפורום וכתוביה?פחד מתחרות או חוסר פירגון כללי(אנחנו לא מבינים את הכעס על פתיחת הפורום הזה-הרי אם לא היו מחלקים את פורומים בנושא לכמה פורומים גם פורום אומניות לחימה בזירה או פורום אומניות לחימה קלאסיות לא היה קיימים ורק פורום אומניות לחימה היה חי כיום). אנחנו ממש לא מתביישים שאחוז גבוה מבחרי הפורום שלנו הם יוצאי פורום WWE-יש סיבה למה יש כימיה בין כולנו,משהו מיוחד שפורומים אחרים צריכים ללמוד ממנו,אני גם לא מצליח להבין למה הוא כותב שלחברי הפורום אין את הידע?לאיזו רמה של התנשאות עמית יכול להגיע...לשנייה לא אמרנו כי אנחנו מומחים בתחום אבל בהחלט יש לנו את הידע ,עמית מתוך ניסיון השמצה ברור-נתפס לקטנות... אנחנו באמת ולא מבינים את השליליות שמגיע משם-לא עשינו שום דבר כדי לגרום לזה ורק הזמן יגיד אם הפורום UFC יתקע במקום או יפרח אבל עם כמות ההשקעה שאנחנו מקדישים או נקדיש ואיכות הגולשים שלנו...אולי עמית ולחברי פורום אומניות לחימה יש סיבה לחשוש.

MysteriOfir

New member
מעולם לא ביקרתו בפורום ההוא

אבל לפי מה שאנשים אחרים שכן עברו שם כתבו בעבר, התגובה שאתה מספר עליה כאן לא הייתה צריכה להיות מי יודע מה הפתעה..

FrecCo

Active member
../images/Emo45.gif

מזכיר לי קצת יוזמה שעלתה בעבר לנסות לפתוח פורום TNA שקיבלה תגובות דומות מאוד... כמה אירוני שאותם אנשים שהיו אנטי אז, נמצאים עכשיו במצב של אנטי נגדם

Brockster

New member
מרגיז לקרוא על עניינים שכאלה

ודווקא בגלל התנגדות אינפנטילית שכזו לפורום שלנו אעשה כמיטב יכולתי לקחת חלק פעיל יותר בכתיבה ובהשתתפות בדיונים בפורום. אנחנו פה בגלל נושא הפורום, זה נכון, אבל לא פחות בגלל חברי הפורום שאיתם יש לנו קשרי חברות טובים והדוקים. ביקורת על רמת הידע בפורום היא פשוט לא רלוונטית מנקודת המבט הזו. למרות שיש לנו כאן כמה וכמה חברי פורום שהידע שלהם בתחום גדול ומקיף, אנו פורום צעיר שרק לוקח את צעדיו הראשונים בתחום. כפי שאמרת טל, כבר הוכח בעבר שניהול טוב, עבודה קשה ומסירות ללא קץ יכולים להפוך את היוצרות על פיהן, ועם מנהלים כמו אלון וטל, אין לי ספק בכלל שזה גם יקרה.

talhorm

New member
אתה צודק ../images/Emo45.gif

אני גם יפסיק להגיב לעמית ולחבר'ה "המפרגנים" שם כי אולי באמת עדיף להמנע מהמריבות האלה ולא להקדיש לזה יותר מידי זמן מיותר, ובמקום זאת להקדיש את הזמן הזה לפורום שלנו שאני חושב שיחסית לפורום טרי מתפתח בקצב מהיר מאוד, וכבר יש פה איכות, מי שחושב אחרת - לא ננסה לשכנע אותו שהוא טועה

אני לא בטוח עד כמה עמית ניסה להשמיץ

קראתי את ההודעה שלו באוייקטיביות, ונובע ממנה שהוא לא מכיר את מערכת הניטור וחשב שהוא הורחק מהפורום. אם אני לא הייתי יודע את זה, גם אני הייתי מתרגז. בכל אופן, לדעתי צריך ליישר את ההדורים ולהראות לפורום ההוא שאנחנו כאן כדי להישאר

פורום UFC

הוא פורום שנועד לאנשים, שצופים ב-UFC (בתור תכנית/תחרות טלוויזיונית). פורום אומנויות הלחימה נועד לאלה שעוסקים בזה (מתאמנים ומאמנים). זאת ההפרדה.

Burger4

New member
וזה טוב

שם כולם בטח תמיד יגידו שהם יודעים הכי טוב, ולנו יהיה קשה להשתלב בתור צופים שהספורט מעניין אותם

FrecCo

Active member
ממש לא נכון..

אמנויות לחימה בזירה הוא לכל מה שקשור לאל"ב, כולל אנשים שלעולם לא ראו זירה ורוצים לשאול מה זו אמנות לחימה. האמת היא, שגם בעיניי זה יכול היה להיות קצת תמוה שפותחים פורום UFC אם קיים פורום שבמילא עוסקים בו באירגון. אלא שההיענות לפורום הזה, מצד אנשים שמצאו את אל"ב פורום מאוד שחצני ולא מזמין- היא גדולה ורבה. לא קשה לשים לב שיש הרבה אנשים שרצו לדון ב-UFC ולא יכלו לעשות את זה באל"ב מבלי להיקטל וזה דווקא הופך את קיומו של פורום ידידותי כמו זה- לחיוני.

נו, זאת גם ההגדרה שלי

אולי ההגדרה רשמית היא שפורום אומנויות הלחימה הוא לכולם, אבל תכל'ס החלוקה היא - המקצוענים שם ואנחנו פה.

FrecCo

Active member
הלו הלו, מה זה המקצוענים שם ../images/Emo3.gif

אני מקצוען מאוד שיהיה ברור
נמצא שם כבר די הרבה זמן וזה לא מונע ממני להנות גם פה בפורום שחלק מהאנשים בו מבינים פחות בתחום. ההבדל הוא שכמה נאדים נפוחים מאגו נמצאים שם, ולא פה..(ואני מתייחס דווקא לכמה אנשי "מקצוע" שיש שם, לא לעמית או מנהלי הפורום או לשאר החבר'ה שרובם אחלה).

favor

New member
לא ידעתי שקיים הפורום הזה בכלל

אבל לצערי (או שמחתי) שניי הפורומים מדברים אותו דבר, כך שיש כאן בעיה. אני חושב שאין דבר כזה פורום חדש שנפתח והרמה שם מלכתחילה גבוהה. אני בטוח שגם הם בתחילת הדרך הראו בורות רבה. אין לי ספק שהפורום הזה יצליח ובטח ובטח כשמדובר באנשים שיודעים לנהל פורום כמו שצריך. חבל לי ואני יכול להבין את הטענות של AmitNHB. נראה לאן זה יתפתח ולא צריך לריב.

למה יש פורום סמולוויל?

הרי יש פורום סדרות טלוויזיה, ואחד כולל את השני. למה יש פורום הארי פוטר? הרי יש כבר פורום סרטים וגם פורום פנטזיה. למה יש פורום כלבים ופורום בעלי חיים? UFC הם מותג מאוד חזק, במיוחד בארה"ב, כדי להצדיק להוציא את הנושא מהקטגוריה הכללית של אומנויות הלחימה. בקשר לנסיון המנהלים: טל ואלון הם בעלי נסיון בניהול הפורומים. הם לא צריכים לדעת לדקלם בעל פה את כל הנצחונות וההפסדים של כל הלוחמים. הרי גם בפורום הרסלינג אני בטוח שניר, שלומי ורשף לא יודעים כל דבר שקשור לרסלינג. בשביל זה יש את שאר חברי הפורום. ועמית הזה קצת זכור לי מהעבר. הוא חושב שאם הוא כבר לא צופה ב-WWE, אז זה עושה אותו ילד גדול והוא יכול להתנשא. התגובות שלו מלמדות שהוא עוד לא שם.

favor

New member
אני לא בא נגד אף אחד

אבל תסכים איתי שעולם הסדרות גדול יותר.. נכון? אולי העולם הכי גדול שיש. ומאוד חסר לי העובדה שרשף לא מגיב כאן, כאחד שכן יכול לתקן טעויות.

shacta man

New member
פורום סדרות הוא לא דוגמא כלכך טובה

אבל הארי פוטר הוא דוגמא מצויינת: הארי פוטר - הספר הארי פוטר-הסרט ועוד ועד לא מזמן היה את - חברתי וזה בנוסף לפורום מדע בדיוני ופנטזיה ספרות לילדים ולנוער ספרים וספרות פורומים של קולנוע (למינהם) ואני בטוח שיש עוד כמה שפספסתי. וגם בתחום אמנויות הלחימה יש מגוון רב של פורומים: למשל, אמנויות לחימה, אמנויות לחימה קלאסיות ואמנויות לחימה בזירה. אם לפורום UFC אין הצדקה אז לחצי מהפורומים האלה (לפחות) אין הצדקה. בכלל, ניראה לי שמדובר יותר על מלחמת אגו. ניראה לי שמישהו לא קיבל את הכבוד שהוא חושב שמגיע לו בעקבות כך יצא למסע צלב נגד הפורום.

JayneCobb

New member
מזתומרת "לא מגיב" ????!?!?!?!

הנה תגובה !! וברצינות...עוברת עלי תקופה קצת מטורפת בעבודה,ואין לי ממש זמן להגיב כמו שהייתי רוצה... אני מנהל שני פורומים,עובד,ועוד צריך לדאוג קצת לזה שישאר לי משהו שנראה כמו חיים אישיים...לקראת סוף החודש אמור להשתחרר לי הלחץ בעבודה,ואז אני מבטיח לך שימאס לך כבר לקרוא תגובות שלי כאן... בנתיים אני שומר את הזכות להגיב במקום ובזמן שאראה לנכון...

גם UFC הם מאוד גדולים

UFC הם אלופי ה-PPV. כלומר, זאת התכנית שהאנשים הכי מוכנים להוציא כסף עליה. עולם אומנויות הלחימה הוא גם ענק ובהחלט ראוי שיהיה לו מספר פורומים.

באסטר1

New member
באמת מזכיר תריב עם גרי

לפני כמה שנים..מה ניהיה מהפורום שלו ומה מתפוז.. אבל אם כבר יש פורום בתפוז איך זה שנתנו לכם לפתוח מיני פורום? כי בתכלאס שני הכחולים הם לא מבינים גדולים מאוד בכדאי שתפוז יתן להם פורום ככה. t-man אז איך נתנו? וידעת שיש עוד פורום? נ.ב לפני שהפורום נפתח חיפשתי פורום אומניות מלחמה לא מצאתי כלום..

sandman2

New member
טל ואלון עושים עבודה מצויינת

לדעתי הם מבינים מספיק כדי לנהל את הפורום ויותר חשוב הם אוהבים את הארגון יותר מאשר מבינים וכך צריך להיות לגבי כל דבר בחיים! לדעתי הפורום הזה הוא נחוץ לנוף שידורי הקרבות בארץ ואני לא אתפלא אם בעוד כמה חודשים גם יפתחו את פורום DC או פורום PRO ELITE

למעלה