תגובה לפורום אומניות לחימה בזירה

באסטר1

New member
הם עוים עבודה טובה נכון

מישהו התלונן על צורת הניהול? לא..רק אמרתי שהם לא מבינים גדולים בתחום ממה שקראתי פה הם בעצמם אמרו את זה. אז רק שאלתי איך תפוז נתן להם לנהל ..לא צריך ידע בסיסי של נושא הפורום בשביל לנהל? או שזה רק מי שמשליט סדר? בכל מקרה רשמתי את זה מתוך סקרנות ולא מתוך לתת הערות או קיטורים..

JayneCobb

New member
לגבי מה שצריך....

במידה ולא מדובר בפורום "רישמי",כזה שמספק הנחיות מפורטות לגבי איך לגדל כלבים,לעשות גרפיקה ממחושבת או לכתוב סיפורים קצרים, אין שום דרישה מבחינת תפוז שהמנהלים יהיו בעלי "קרדיט" כלשהו בתחום בו עוסק הפורום, כיוון שהם לא מתיימרים לייצג אף אחד או ללמד אף אחד,אין בזה פסול.... במידה והפורום הזה,מטרתו היתה לחנך אנשים בנושא ה UFC, אז היה צורך במומחים,כיוון שכרגע מדובר בפורום בידורי נטו, שעיסוקו בדיונים ודברים כאלו,אין שום צורך שלמנהליו יהיה משהו שהוא מעבר לאהבה של הספורט.

על סמך מה אתה קובע שהם לא מבינים גדולים?

אתה בעצמך חושב ש-UFC זה רק סוג של WWE, אז איזה כלי מדידה יש לך כדי לקבוע מי מבין ומי לא?

באסטר1

New member
למה אתה מנתח אותי..שוב פסיכולוגיה בשקל?

אני WWE לא רואה זה חרא לדעתי..אז למה נראה לך שאני אראה UFC (בהתחשב בזה שאתה חושב שאני חושב שזה WWE)?! סתם בנאדם צבוע אתה..קודם נותן תגובה של "אתה בעצמך לא מבין" ואז רושם מי נתן לך לקבוע מי מבין ומי לא? חבוב סתכל סביבך שני הכחולים רשמו לא פעם ולא פעמיים שהם לא מבינים הכי גדולים אני לא מבין למה אתה זה שנפגע מזה..ואני גם אומר ואמרתי שאני חדש ובקושי מבין.

מנתח?

חבוב, לא יודע מאיפה אתה מקריץ את התגובות חסרות ההגיון שלך, אבל אף אחד לא מנתח אותך.

באסטר1

New member
אתה מנתח

שמת לב בכל תגובה אתה מוסיף תמיד עוד אנשים? עזוב בוא נשאיר את זה ככה לפני שאני יגלוש סתם לפסים אישיים כי נמאסו עלי התגובות שלך לי..

גם אתה נמאסת עליי

אז בוא באמת נשאיר את זה ככה ולא נחליף תגובות, כי נראה לי שאנחנו מדברים ברמות שונות זה מזה.

RoyceGracie

New member
טל או אלון, אני גולש בפורומים כבר הרבה זמן

מהפורום איגרוף תאילנדי של וואלה. אני מתאמן כבר הרבה שנים ועשיתי קרבות, גם MMA, גם איגרוף תאילנדי, גם איגרוף וגם קראטה. אני חושב שככל שיש יותר משתמשים בפורום, ככה יש יותר הפרייה הדדית. אין שום ספק בידע של המשתמש AmitNHB, שמפגין ידע מאד נרחב בתחום. אין לך מה לזלזל בו, אני לא יודע מה רמת הידע שלך או לא רמת הידע שלך. אבל בתור אדם שנתקל אינסוף פעמים בבורות בנוגע לספורט, בטענות שזה ספורט אכזרי וכו, אני חושב שהמנהלי פורום צריכים להבין את הספורט הייטב ולדעת מה זה קרב זירה. ממה שאני מבין, אתם לא ספורטאים אלא מעריצים מסוג זה ואחר. אתם נכנסים לתחום שיכול לפגוע בספורט שלנו, דרך פורום זה רבים ילמדו על הספורט שלנו, והם ילמדו מה שתלמדו אותם.

t-man

New member
אנחנו לא זלזלנו בעמית או בפורום אומניות לחימה

בזירה-בדיוק ההפך...אנחנו בטענה שלא צריך להתאמן ב-MMA כדי להבין בתחום,לא צריך להיות מדריך בתחום כדי לנהל את הפורום-אתה יכול לא להסכים אבל זאת דעתנו. אנחנו מבטיחים לך שפורום יתן כבוד לתחום-שאותו אנחנו אוהבים ומכבדים. הפורום כאן כדי להישאר ואנחנו המנהלים שלו-שום דבר לא ישנה את זה...אני לא מוצא שום טעם להשמיץ או לתקוף,בשורה תחתונה יש רק שאלה אחת-האם אתה רוצה לכתוב או להיכנס אליו-אנחנו לא שומרים טינה לאף אחד שיגיד שהוא לא מעוניין לכתוב בו ובמקביל נקבל בברכה ובחום אנשים שכן ירצו לדבר ולהשתלב בקהילה.

מסכים עם טל

מטרת הפורום הזה היא לא ללמד חברים כיצד להתאמן בMMA- אם וכאשר שאלה כזאת תעלה, המקום הנכון לשאול אותה הוא דווקא פורום אמנויות לחימה בזירה. מטרת הפורום הזה היא לדבר על הארגון הספציפי נטו, כשבאמת לא צריך להתאמן כדי להבין מה הולך בו ולהסביר זאת לאחרים. כמו שכבר אמרתי, אם טל ואלון לא יוכלו לעזור, יש כאן חבר'ה יותר מנוסים כמו רשף למשל שיכולים לענות במקומם.

KentaFuji

New member
אני לא חושב הבנת את המצב....

הפורום שלנו ישמח לקבל משתמשים כמוך או כמו עמית, שהידע שלהם בMMA גדול והם גם יודעים להילחם, ובכיף היינו משתפים איתו פעולה. אנחנו לא מזלזלים בו, אלא הוא מזלזל בנו- "הצופים הפשוטים" שמעולם לא לקחו חלק בתור ספורטאים באומנויות לחימה(מה שלא נכון חלקית). המטרה של הפורום הזה היא לתת במה לצופים של הספורט הזה, למי שבעצם הוא המקור הכלכלי שלו, אני בטוח שרוב(אם לא כל) המשתמשים בפורום לא יציגו אותו בתור "ספורט אכזרי" או "שני אנשים שנכנסים לזירה והולכים מכות" אלא בתור אומנות לחימה לכל דבר, יש בה טכניקה, עבודה קשה וממשוכת, דיוק, משמעת עצמית וכו'. לפחות ממה שראיתי עד עכשיו, המשתמשים כאן בעלי ידע די גדול בMMA בכלל ובUFC בפרט, כך שאין מה לדאוג בתור הצגת הספורט הזה באור שלילי.

Burger4

New member
מנהלי הפורום לא צריכים להבין את הספורט "היטב"

אנחנו רואים את הקרבות, נהנים מהם, ובאים לפה ללקט מידע או לכתוב דיעות, אף אחד לא בא לפורום הזה ודיבר רעות על MMA. מה יש להבין ? מי שרואה ונהנה מהספורט הזה מן הסתם מבין אותו ואוהב אותו, אחרת לא היה צופה במשהו שהוא לא "מבין". אז מעכשיו מי שלא מתאגרף לא יכול לאהוד אגרוף ? אין לאף אחד בלעדיות על MMA

למעלה