תגובה לsupermanZWהם אומרים בדיוק כמ

התולעת 1

New member
תגובה לsupermanZWהם אומרים בדיוק כמ

כולם אומרים שהקב``ה הוא הבורא, הם אומרים בדיוק כמוני, רק הם קוראים לו אלה והם קוראים לו THE LORD ואנחנו קוראים לו הקב``ה מה אכפת לי איך קוראים? אחד קוראים לו יוסף והשני קורא לו ג`וסף והשלישי יוסוף, מה זה זה אותו יוסף. עכשיו זה דבר אחד, אבל אתה צריך להבין דבר אחד כולם אומרים שיש בורא אחד, זה ברור, מה המחלוקת האם התורה שנמצאת אצלנו או אצלהם או אצלהם, התורה לא הוא, הוא קיים זה כולם אומרים ברור, ושהוא נתן את התורה שלנו גם הנוצרים והמוסלמים אומרים שזה התורה הראשונה שניתנה לעמ``י כמו שתיארתי קודם, זה כולם אומרים רק מה הם אומרים הנוצרים אומרים כן, הקב``ה נכון הוא נתן לכם את התורה אבל בזמן מסוים הוא מאס בכם זרק אתכם השליך אתכם לגלות ועכשיו בחר בנו ואנחנו עכשיו התורה עכשיו מה הם אומרים? שישו קיבל את התורה מהקב``ה, בסדר טענה, בסדר טענה בא נגיד שקינן לי הספק, טוב? טענה, אח``כ בא מוחמד, הוא בכלל היה אנאלפבית, אבל לא חשוב כתב קוראן, זה לא הוא, כתב לו יהודי הוא רצח אותו אחרי זה אבל קוראן קוראן והוא אומר אללה הוא אכבר, זהו הוא מפריע את כולם לישון וזהו, בסדר. עכשיו מה קרה? אני הולך לבדוק עכשיו מה הם אומרים אז אני אומר ככה, רגע מי אמר שהם קיבלו את הברית החדשה לעומת הברית הישנה? זאת הברית הישנה הם החדשה, איך הוא קיבל את זה? אף אחד לא היה בשעה שהוא קיבל את זה, הוא בא וסיפר לשליחים שהוא קיבל, בסדר אז הוא אומר שהוא קיבל, השליחים האמינו לו, במעמד של יחיד, מוחמד במעמד של יחיד ואני אומר לך היום שגם אני קבלתי במעמד של יחיד, אני עכשיו בדרך עצרתי ליד מערה נכנסתי והיה לי גילוי אלוקי והקב``ה נתן לי הערב את תורת הטנדו שמהיום אני הולך להפיץ אותה, ואני אמצא כמה פרירים שיפיצו לי את זה ולאט לאט בעוד חמש מאות שנה יהיו כאלה יגידו כן, אתה יודע התולעת הוא מילא את איצטדיונים, טנדו, מאמין לו בטח מאמין לו מה קרה לך אתה יודע מי זה? מה זה לא מאמין לו, עוד חמש מאות שנה יהיה עוד דת אחת טנדו, אבל מה אני אדם רציונלי אני אומר רק רגע אם הקב``ה נתן לעמ``י במעמד של מליונים וזה הם מודים גם נוצרים והמוסלמים והוא החליט נגיד באמת מאסתי בכם לא רוצה אותכם יותר אני בוחר עכשיו את ישו ואת מי שיביא אחריו, בסדר יכול להיות, נכון? מה היה קורה? למה בפעם הראשונה עשית את זה במעמד אוניברסלי כזה גדול ועכשיו אתה מביא את זה בגניבה בסתר מאחורי ההר אתה לוחש לו פשששש מה קרה? אתה רוצה להכריז להודיע, זה צריך להיות בפרהסיא לפחות כמו שהיה פעם כדי להפקיע את הפעם הראשונה.

SupermanZW

Well-known member
אתה חוזר על עצמך

ואתה שוכח למעשה שפרט לנוצרים ולמוסלמים ישנן עוד דתות רבות שטוענות להתגלות בפני המונים, והפעם אני רוצה שתקרא קצת על דת הוודה ההודית העתיקה, גם דת זו טוענת להתגלות בפני המונים. אם תרצה אתן לך גם דוגמאות נוספות. אגב ארבעת ספרי הוודה עתיקים יותר מן התורה של היהודים וגילם מוערך ב-5000 שנה. אולי היהודים העתיקו את התורה מהוודות, דווקא תוכל למצוא דמיון רב, אך טענתי היתה ותישאר שניתן לגרום למספר רב של אנשים וגם לרוב העולם להאמין בשטויות. בפעם הבאה אתן לך דוגמאות לדתות נוספות הטוענות למעמד המונים. שוב לא הוכחת כלום.

התולעת 1

New member
בדיוק הפוך מאמי,

בדיוק הפוך מאמי, בדיוק הפוך, נתינת התורה היתה במעמד של מליונים, עשרת הדברות זה לא משה אמר, זה ה` אמר כשמשה למטה איתם והוא אומר לכולם כולל למשה אנוכי ה` אלוקיך אשר הוצאתיך מארץ מצרים זה כולם ראו ושמעו שנאמר ויאמינו בה' ובמשה עבדו רק לאחר התגלות האלוקי במעמד הר סני לעיני מיליונים. הבנת?

SupermanZW

Well-known member
כנס לקישורים שהבאתי

ואז תראה שלא רק היהדות טוענת להתגלות בפני המונים, אם אתה לא טורח לקרוא חומר שמביאים בפניך אל תטרח להשיב, כמו כן ספרי הוודה עתיקים יותר מהתורה שנתנה לבני ישראל, גם דת הוודון עתיקה יותר מהיהדות והיא גם הדת העתיקה בעולם, ויש לה היסטוריה של 10000 שנה, קודם כל הכנס לקישורים בתגובתי הקודמת ולאחר מכן לקישורם בתגובה זאת ואז תיווכח שאפשר לטעון להתגלות בפני המונים ולגרום למיליונים להאמין בשטויות, לא משנה כמה אתה מנסה אתה לא מוכיח דבר וגם לא טורח לקרוא על דוגמאות לדתות נוספות הטוענות להתגלות בפני המונים שהן כולן דתות שקר, אז כיצד אתה יכול להוכיח את אמיתות היהדות?

התולעת 1

New member
אין לי סיבה להכנס לקישורים

אם הם אומרים שההיסטוריה שלהם התחילה לפני 10000שנה. זאת אומרת שההתחלה שלהם מתחילה אם שקרים מכן תבין שההמשך שלהם מבוסס משקרים אם אינך יודע הבריאה התחילה בדיוק לפני 5763שנה.

SupermanZW

Well-known member
אין לך הוכחות לשום דבר שאתה כותב

אתה לא יכול להוכיח את הבריאה ואל תאמר לי "כתוב בתורה" כי כמו שכתוב על הבריאה לפני 5763 שנה בתורה כתוב אל בריאה באופן שונה לגמרי בכל ספר דת שאינו יהודי נוצרי או מוסלמי, אך משום שאתה לא קורא קישורים אין טעם שאביא אותם עבורך. בעולם קיימות למעלה מ-100 דתות ולכל דת יש את סיפור הבריאה שלה כתוב בספרים שלה, לאקסיומות שלך אין שום הוכחות ובמקום לנהל איתי דיון רציני על הוכחת מעמד הר סיני והקבלתו למעמדות בדויים אחרים אתה מעדיף להיצמד לאקסיומות שלא ניתן להוכיח אותן בשום דרך ולהתעלם מכל מה שאני מציג בפניך, אני מצטער אך זאת לא דרך לנהל ויכוח אינטיליגנטי כי כאשר אינך מוכן לחשוב על רעיונות המוצגים בפניך ולהביא הצדקות ו/או הוכחות לטיעוניך אין לי טעם לטחון איתך מיים.

התולעת 1

New member
אין אקסיומות ------שאלה

המציאות שלך מעידה. לפני שנה היה חג פסח? ואם כן לפני שנתיים היה חג מתן תורה? עכשיו תענה. לשם מה אנכנו חוגגים את חג הפסח? או את חג השבועות?

SupermanZW

Well-known member
תשובה

ואיך השינטואיסטים חוגגים חגים של אלים שלא קיימים, ואך הקלטים חוגגים חגים שקשורים למאורעות במיתולוגיה שלהם שמעולם לא התרחשו, ואיך עוד המון דתות חוגגים חגים לזכר מאורעות שלא קרו במציאות, זה בדיוק אותו הדבר, כל החגים האלה התחילו מסיפורים שרובם בדיות.

התולעת 1

New member
אתה מתעלם מהשאלה.

אני שואל שוב ממתי התחילו היהודים לחגוג את מתן תורה חג הפסח חג סוכות?וכול..

SupermanZW

Well-known member
קשה לדעת

אני לא יודע ממתי התחילו. אתה יודע ממתי התחילו הקלטים לחגוג ימי הולדת של אלים שלא קיימים? אתה יודע מתי התחילו לחגוג היוונים העתיקים חגים הקשורים למיתולוגיה שלהם, שהיא סיפור לא אמיתי? החגים לא בהכרח מעידים על מאורעות שקרו.

התולעת 1

New member
תשמע, היום אתה אדם מבוגר

אני רוצה לשאול אותך שאלה: אם באו שניים והעידו לך שראו אחד גונב והוא אומר שהוא לא גנב, למי אתה מאמין, לשניים, או לאחד? אם יש לך "שכל" ודאי תאמר לי לשניים. שאלה שניה אם יהיו שישה זה עדות יותר טובה? תאמר לי: כן. אם יהיו 60? תגיד: טוב מאוד. 600? תגיד : מצוין. 6000? מעולה. 60,000? נפלא. 600,000? תאמר: לא צריך.מספיק. במעמד הר סיני היו 600,000 איש גברים, בגיל 20 עד גיל 60 חוץ מנשים, חוץ מטף, חוץ מזקנים וחוץ מערב רב שהיו כפול מהם, בקיצור במעמד הר סיני היו מיליונים שמעידים שראו ושמעו את הקב``ה בעשרת הדברות אומר: ``אנכי ה` אלקיך אשר הוציאתך מארץ מצרים מבית עבדים, לא יהיה לך אלהים אחרים על פני``, מיליונים מעידים שראו ושמעו, זו עדות, או לא? מה אתה אומר?

Igra Rama

New member
תשמע

אתה חוזר על אותן שטויות מפגרות יותר מדי פעמים. רק במקור אחד כתוב שהיו הרבה עדים ל"מעמד הר סיני", על אותנטיות המקור הזה אנו מתווכחים. אז איך אתה בא ומביא לי ציטוטים ממקור שאנו מתווכחים עליו ? האם אתה יודע מהי הוכחה ? האם אתה יודע מהי הפרכה ? האם אתה יודע משהו ? אם אני לא מתפלץ מרמת הטמטום שלך אז שום דבר לא יגרום לי פלצות.

Igra Rama

New member
לא בר השוואה

יש מספיק תעודות על נפוליון ממקורות שונים. על המעשיות שלך אין שום תעודות.

Governor

New member
`תגיד לי, היה נפוליאון? ואם כן, איך

היה הכובע שלו, לרוחב, או לאורך?` Napoleon Bonaparte, מנוחתו עדן, נולד 1769 נפטר 1821 הטביע את חותמו על אירופה כולה. מצויים בידינו מאות אם לא אלפי ארטיפקטים אוטנטיים ממקורות עצמאיים מכל רחבי אירופה. כל הטלת ספק בקיומו מעידה על אימבציליות חסרת תקנה. קברו בפאריס, ומצויים שלדו, שערותיו, שיניו (נערכה חקירה בעקבות חשד כי מת מהרעלת עופרת). הנה אפילו צטטות מעתוני תקופתו. לך מכאן, וחזור אל מתחת לאבן מתחתיה הגחת, אומלל. אתה מבייש אפילו את הפאגאנים. השטויות של אמנון איזאק האימבציל אינן מחזיקות מעמד בפורום זה... 19527168 9725848792461934 - - ארבעה העיקרים של הרמ"ג: (1) `אלהים` מעולם לא נראה לאיש, מעולם לא נגלה לאיש, ומעולם לא פעל פעולה מוכחת, אלא במקום אחד ויחיד - המעשיות, שחלקן בדוי בעליל, אשר באסופת ספורי המיתולוגיה היהודית. (2) אין _שום_ אשוש ארכאולוגי למעשיה כלשהי מן המיתולוגיה היהודית שקדמה למאה ה-9 לפנה"ס. (3) אין איש מסוגל להציע מבחן, בדיקה, או נסוי שניתן לבצעם או, למצער, להגותם ולו בחשיבה _תאורטית_ (gedanken experiment), כדי לגלות האם `בורא` קים או שמא הוא אך הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית (ולהלן `הנפא"כ`) בתבן אשר בין אזני המאמינים. (4) המאמין אינו מסוגל להשלים עם אותו מקטע מן המציאות שהוא בעל אפי כאוטי/אקראי/סטוכאסטי, ולכן מחליף אותו בהנפא"כ, עליה הוא טוען שהיא דטרמיניסטית. מובן שפעולה זו _אינה_ משנה דבר, שכן העולם _אינו_ משתנה עקב `הכנסת` הנפא"כ לתמונה, והמאמין _עדיין_ נצב בפני מציאות כאוטית/אקראית/סטוכאסטית כמקודם, האדישה לבעיותיו הנפשיות. לכן נאלץ המאמין _גם_ לטעון בהתפתלות לא אינטליגנטית כי ההנפא"כ פועלת בדרך שהיא מעל הבנתו.

התולעת 1

New member
שים לב טוב טוב

התמונות שמציור שם באטר מראה כיביכל את נפוליון בשעת המלחמה,נכון? אתה רוצה להגיד לי שנפוליון חיכה לצייר במשך כ6שעות באותה פוזה כדי שיוכל לצייר אותו כל עוד שהאויב נמצא ממולו? 2.כמו שהעיתון מעיד שנכתב בזמנו של נפוליון כך עם ישראל מעיד שהתורה ניתנה במעמד הר סני. שאלה היה נפוליון? ואם כן תוכיח לי שהיה נפוליון.

Governor

New member
לא היו אז מצלמות, וציורים של סצנות

קרב נעשו משך מספר ימים, אם לא שבועות, וברור שלא נעשו תחת אש תותחים, ובכל זאת מצויים עמנו שלדו של נפוליון, מכתביו אל מאות אנשים, מכתבי מאות אנשים אליו, קטעי עתונות שדווחו על פעולותיו. אין ספק שהיה (נכון שאינך קורא אנגלית?) אין שום עדות לקיום `משה` חוץ מן המעשיה אשר באסופת ספורי המיתולוגיה היהודית - - ארבעה העיקרים של הרמ"ג: (1) `אלהים` מעולם לא נראה לאיש, מעולם לא נגלה לאיש, ומעולם לא פעל פעולה מוכחת, אלא במקום אחד ויחיד - המעשיות, שחלקן בדוי בעליל, אשר באסופת ספורי המיתולוגיה היהודית. (2) אין _שום_ אשוש ארכאולוגי למעשיה כלשהי מן המיתולוגיה היהודית שקדמה למאה ה-9 לפנה"ס. (3) אין איש מסוגל להציע מבחן, בדיקה, או נסוי שניתן לבצעם או, למצער, להגותם ולו בחשיבה _תאורטית_ (gedanken experiment), כדי לגלות האם `בורא` קים או שמא הוא אך הזיה נוירופסיכואלקטרוכימית (ולהלן `הנפא"כ`) בתבן אשר בין אזני המאמינים. (4) המאמין אינו מסוגל להשלים עם אותו מקטע מן המציאות שהוא בעל אפי כאוטי/אקראי/סטוכאסטי, ולכן מחליף אותו בהנפא"כ, עליה הוא טוען שהיא דטרמיניסטית. מובן שפעולה זו _אינה_ משנה דבר, שכן העולם _אינו_ משתנה עקב `הכנסת` הנפא"כ לתמונה, והמאמין _עדיין_ נצב בפני מציאות כאוטית/אקראית/סטוכאסטית כמקודם, האדישה לבעיותיו הנפשיות. לכן נאלץ המאמין _גם_ לטעון בהתפתלות לא אינטליגנטית כי ההנפא"כ פועלת בדרך שהיא מעל הבנתו.

התולעת 1

New member
מפתאום,זה הכל המצאה אנושית

כדאי לעשות כסף. היום אני יכל לעשות לך הכל תמורת כסף אתה רוצה שלדים,כתבות,ספרים,וכדומ,,,אין בעיה חביבי תביא כסף ותקבל הכל.. שאלה היה נפולוין? ואם כן,איך היה הכובע שלו לרוחב או לאורך?

למעלה