מה שלחתה? ת'תמודד ואל תתחמק. אתם אומרים שאמנון יצחק שקרן. נו,בא נראה מי משקר?
ה התולעת 1 New member 19/8/03 #47 מה שלחתה? ת'תמודד ואל תתחמק. אתם אומרים שאמנון יצחק שקרן. נו,בא נראה מי משקר?
I iziman New member 19/8/03 #48 בקשת הוכחה שאתה מעתיק מאמנון יצחק ושלחתי לך . מה הבעיה ? אמנון יצחק לא משקר לדעתי הוא פשוט מאמין בשטויות שהוא פולט . אני טוען שאמנון יצחק אומר דברים לא נכונים .
בקשת הוכחה שאתה מעתיק מאמנון יצחק ושלחתי לך . מה הבעיה ? אמנון יצחק לא משקר לדעתי הוא פשוט מאמין בשטויות שהוא פולט . אני טוען שאמנון יצחק אומר דברים לא נכונים .
I iziman New member 19/8/03 #51 אין בעיה . אני מוכן ומזומן , ועוד פעם אני לא אומר שאתה או אמנון יצחק משקרים . כדי לשקר צריך לדעת שאתם טועים . ואתם מאמינים באמת ובתמים בעובדות שנראות לכל אדם שלא שוטף וחונך מחדש כגרוטסקיות
אין בעיה . אני מוכן ומזומן , ועוד פעם אני לא אומר שאתה או אמנון יצחק משקרים . כדי לשקר צריך לדעת שאתם טועים . ואתם מאמינים באמת ובתמים בעובדות שנראות לכל אדם שלא שוטף וחונך מחדש כגרוטסקיות
G Governor New member 19/8/03 #9 `למה בפעם הראשונה עשית את זה במעמד אוניברסלי כזה גדול` על איזה מעמד אוניברסלי אתה מדבר? זה נזכר רק במעשיה אחת המצויה באסופת ספורי המיתולוגיה היהודית...
`למה בפעם הראשונה עשית את זה במעמד אוניברסלי כזה גדול` על איזה מעמד אוניברסלי אתה מדבר? זה נזכר רק במעשיה אחת המצויה באסופת ספורי המיתולוגיה היהודית...