אתם מגעילים אותי
בתור מעריץ של אביב שנים אחורה, אני מבין אותו לגמרי, אתם בדיוק מה שהוא אומר שאתם, לא מפרגנים, מזלזלים כל כך, לא נותנים לו סיבה להשאר כאן. זה נראה כאילו אתם רוצים שהוא ישאר בדיכאון בכוח כדי לכתוב לכם את השירים העצובים, כאילו אתם רוצים שהוא ינסה להתאבד כדי שתגידו שזה "אביב של פעם". להזכירכם, הוא בן 34 אוטוטו, הוא לא ילד, הדברים שמעסיקים אותו עכשיו הם לא אותם דברים שמעסיקים את הדור הצעיר יותר, ומסיבה לא ברורה אתם חושבים שזה לא בסדר, מי נתן לכם את הזכות לשפוט אותו על זה בכלל??? אביב אומר שקשה לו כאן, ואני רואה את זה, בתקשורת תוקפים אותו כל הזמן, לא עוזבים אותו בשקט כי הוא עושה משהו אחרת, ועכשיו גם הקהל שלו תוקע לו סכין בגב, במקום לפרגן, במקום לאחל לו בהצלחה, במקום לחבק, אתם רק רוצים שהוא יתאפר שוב וימשיך לצעוק שרע לו, אבל תבינו, כבר לא רע לו כמו פעם, הדיכאון שלו, שאני בטוח שעדיין קיים, נובע מסיבות שכשאתם תהיו בגילו אתם תתמודד איתן, אבל כרגע נבצר מבינתכם להבין. הדיסק האהוב של אביב אצלי הוא השלישי, כבר המון זמן, זה הדיסק שאני הכי מתחבר אליו, אבל גם את "עם הזמן" אהבתי מאוד, זה דיבר בצורה כל כך נכונה על מערכת יחסים שהייתה לי באותה תקופה, "בשבילך" פשוט היה שלי, ויכולתי להבין כל שיר ושיר בדיסק, גם בלי צעקות ואיפור. אביב עושה מה שהוא תמיד אמר לכם לעשות, הוא שם זין על כולם, לא אכפת לו מה הקהל שלו יגיד, הוא לא שר בשביל הקהל, הוא שר בשביל עצמו ("לעזאזל הופעות, אני שר לעצמי, מנסה להרגיע אותי"???), אתם חושבים שאם לא היה לו קהל הוא לא היה מוסיקאי? אז ההבנה שלכם של אביב ושל המוסיקה שלו שגוייה ביותר, הייתם, ואתם עדיין עסוקים בלהסתכל על הקנקן, ולא על מה שיש בפנים, אתם לא מקשיבים יותר למילים, לשירים, למוסיקה, אלא רק לאיך הוא מתלבש, ואיפה הוא מחליט למכור ומה. תתביישו לכם, אתם עושים עוול לבנאדם כל כך מוכשר, אני מבין את הרצון שלו לברוח מכאן, איך אתם הייתם מגיבים אם אחרי 15 שנים של פעילות ענפה בתחום היצירה המקורית היו מתייחסים אליכם כאילו אתם כלום?? הייתם רוצים להמשיך לכתוב לאותם אנשים? אתם שוכחים שמתחת לדמות הזאת יש בנאדם עם רגשות, וקשה לא להפגע מכל ההתקפות האלה, אני לא הייתי מחזיק מעמד, כל הכבוד לו שהוא ממשיך לשים זין על כולם, בדיוק על זה אני מעריץ אותו, בזה הוא לא השתנה בכלום.