תגובה של אביב גפן לכתבה בידיעות..

נר2

New member
תגובה של אביב גפן לכתבה בידיעות..

אף פעם לא אהבתי אותו כזמר אבל כן את השירים שלו אבל מאז הרומן עם סטיבן ווילסון אני מעריכה אותו יותר כאומן.. תקשיבו טוב לאלבום החדש של בלקפילד לפני שפותחים את הפה ללכלך.. נראה משהו שיצליח להתעלות עליהם, בהחלט אלבום השנה של 2007.

galush29

New member
נו באמת,

שיחזור לטרוף מנת L של המבורגר עם הגדלה של צ'יפס וקולהXDDD [נאמייי..אני מגרה את עצמיP:] אני חייבת לראות את התגובה שלך לינה[מעכבת] חחחח התגובות שלך הם הכי חזקות;]

נר2

New member
אפשר להוסיף תרגום?

לא הבנתי את מה שכתבת.. כנראה שהזדקנתי..

galush29

New member
XDDDD

אפחד לא מבין אותי;( הוא רשם שהוא עכשיו בהמבורגר.. אז התכוונתי שבמקום לכתוב מכתב שכזה שיחזור לטרוף את המנה הגדול שלקח

נר2

New member
הוא נמצא בהמבורג!

המבורג בגרמניה, זאת עיר נמל גדולה במערב גרמניה.. גאוגרפיה? הבנת הנקרא? בפעם הבאה תקראי טוב לפני שמספרים בדיחה לא מצחיקה.. ותחשבי על זה..

galush29

New member
אויי פאקקקקקק!!

וואי איזה טיפשעעע אני!!!XDD נו מה..הייתי רעבה אתמול,אני קוראת את זה איך שאני רוצה לקרואXD וגם קראתי את זה מהיר. בעעעעעע יצאתי שוב טיפשע>< נ.ב=>תירגע טיפה[בשתי המובניםXDDDD]

LightbuIb sun

New member
את באמת טיפשה

וכל ה-"עעעעעעעעעעXDXDXD אני טיפשעעעע XDDDDDD" לא ממש עוזר לך להוכיח אחרת

עדן גפן

New member
../images/Emo190.gif|פיס|

היא בת אדם. מותר לה לטעות. וזה ממש לא במקום לקרוא לה טיפשה. אני בטוחה שגם אתה מתבלבל לפעמים.

galush29

New member
אממ תראה,

זה לא אמור לעניין אותך איזה סמיילים אני עושה,אני רגילה ואני אעשה מה שבא לי.. ובאמת אני מצטערת שטעיתי..כנראה שגם אסור לטעות בפורום הזה =\

kolopo

New member
אויש אביב...

מה הוא לא מבין? "אם יש אמן אחד שסירב לחסות של חברה סלולרית או להופיע בפסטיבל קולה אז אנא תידעו אותי.. לפי מיטב ידיעתי הם עומדים בתור.." הוא לא מבין? זה מה שאהבנו בו! שהוא ש-ו-נ-ה מכולם! הוא יותר מדי מנסה לצאת טוב מהסיפור הזה..חבל שאין לו מה לעשות, הוא השתנה וזהו. נראה לי שכולם כבר השלימו עם זה. הוא ימשיך להסתובב עם איה כורם, נינט ולא יודעת מי רק כדי "להישאר באופנה" או משהו כזה.. והוא ימשיך למכור את השירים שלו לחברות סנדויצים מסריחות והוא ימשיך לכתוב שירים קליטים כדי שיגיעו למקום הראשון במצעד בגלגלצ והוא ימשיך לחתום עם חברות ענק כדי שהפרצוף שלו יופיע בכל חור וידברו עליו בכל מקום אין מה לעשות. שיודה באמת, וייצא חכם ואמיתי כמו שהוא. ובגלל כל הדבר הזה שנהיה ממנו, לאט לאט נעלם כל הקהל האמיתי שלו..ובקרוב יעלמו גם כל ה"מעריצות לשנייה" שלו... אז בקיצור אביב, תחזור לכתוב מהלב ולא מהחשבון בנק, תחזור להיות מי שאתה באמת. אין שום דבר רע בלהופיע בהופעה בחסות קוקה קולה, אבל יש גבול וזה כבר נהיה פתטי, באמת.

יפה מצידו להסביר את עצמו

ואתם יודעים מה? אני חושבת שאביב השתנה ממזמן כבר. הוא כבר לא אותו ילד שצועק דור מזוין ועכשיו מעונן. הוא התבגר מאוד מאוד. הוא רוצה להצליח בחול. לעשות כסף. זכותו. הוא כבר לא אביב של פעם, ולקח לי זמן להתרגל לכל זה, פתאום לראות תמונה שלו בכל חור, פתאום לקנות דיסק שלו מארומה. אבל זה הוא...הוא השתנה, הוא רצתה להשתנות, הוא הצליח. לפחות עכשיו הוא באמת ממצא את מה שהוא רצה, להופיע בחול. לפחות עכשיו טס, כמה שהוא רוצה וצריך בלי לבכות על זה שרע לו בטיסות. לפחות עכשיו הוא כבר נשוי עם ילד בדרך, וזאת התבגרות ענקית. אני אוהבת את המוזיקה שלו, היא המוזיקה הכי מדהימה בשבילי... אני מקווה שהוא ימשיך להצליח בחול כמו שהוא מצליח עכשיו ואפילו יותר, ושבלאפילד ימשיכו בדרך הזו..:) אביב, בהצלחה, ותודה.

McLayeb

New member
אתם מגעילים אותי

בתור מעריץ של אביב שנים אחורה, אני מבין אותו לגמרי, אתם בדיוק מה שהוא אומר שאתם, לא מפרגנים, מזלזלים כל כך, לא נותנים לו סיבה להשאר כאן. זה נראה כאילו אתם רוצים שהוא ישאר בדיכאון בכוח כדי לכתוב לכם את השירים העצובים, כאילו אתם רוצים שהוא ינסה להתאבד כדי שתגידו שזה "אביב של פעם". להזכירכם, הוא בן 34 אוטוטו, הוא לא ילד, הדברים שמעסיקים אותו עכשיו הם לא אותם דברים שמעסיקים את הדור הצעיר יותר, ומסיבה לא ברורה אתם חושבים שזה לא בסדר, מי נתן לכם את הזכות לשפוט אותו על זה בכלל??? אביב אומר שקשה לו כאן, ואני רואה את זה, בתקשורת תוקפים אותו כל הזמן, לא עוזבים אותו בשקט כי הוא עושה משהו אחרת, ועכשיו גם הקהל שלו תוקע לו סכין בגב, במקום לפרגן, במקום לאחל לו בהצלחה, במקום לחבק, אתם רק רוצים שהוא יתאפר שוב וימשיך לצעוק שרע לו, אבל תבינו, כבר לא רע לו כמו פעם, הדיכאון שלו, שאני בטוח שעדיין קיים, נובע מסיבות שכשאתם תהיו בגילו אתם תתמודד איתן, אבל כרגע נבצר מבינתכם להבין. הדיסק האהוב של אביב אצלי הוא השלישי, כבר המון זמן, זה הדיסק שאני הכי מתחבר אליו, אבל גם את "עם הזמן" אהבתי מאוד, זה דיבר בצורה כל כך נכונה על מערכת יחסים שהייתה לי באותה תקופה, "בשבילך" פשוט היה שלי, ויכולתי להבין כל שיר ושיר בדיסק, גם בלי צעקות ואיפור. אביב עושה מה שהוא תמיד אמר לכם לעשות, הוא שם זין על כולם, לא אכפת לו מה הקהל שלו יגיד, הוא לא שר בשביל הקהל, הוא שר בשביל עצמו ("לעזאזל הופעות, אני שר לעצמי, מנסה להרגיע אותי"???), אתם חושבים שאם לא היה לו קהל הוא לא היה מוסיקאי? אז ההבנה שלכם של אביב ושל המוסיקה שלו שגוייה ביותר, הייתם, ואתם עדיין עסוקים בלהסתכל על הקנקן, ולא על מה שיש בפנים, אתם לא מקשיבים יותר למילים, לשירים, למוסיקה, אלא רק לאיך הוא מתלבש, ואיפה הוא מחליט למכור ומה. תתביישו לכם, אתם עושים עוול לבנאדם כל כך מוכשר, אני מבין את הרצון שלו לברוח מכאן, איך אתם הייתם מגיבים אם אחרי 15 שנים של פעילות ענפה בתחום היצירה המקורית היו מתייחסים אליכם כאילו אתם כלום?? הייתם רוצים להמשיך לכתוב לאותם אנשים? אתם שוכחים שמתחת לדמות הזאת יש בנאדם עם רגשות, וקשה לא להפגע מכל ההתקפות האלה, אני לא הייתי מחזיק מעמד, כל הכבוד לו שהוא ממשיך לשים זין על כולם, בדיוק על זה אני מעריץ אותו, בזה הוא לא השתנה בכלום.

מעיין51

New member
מסכימה עם כל מילה שלך

"כל הכבוד לו שהוא ממשיך לשים זין על כולם, בדיוק על זה אני מעריץ אותו" גם אני...

למעלה