תגובה של אביב גפן לכתבה בידיעות..

ליאורנר

New member
אאאאאממממממ........

לפי דעתי אביב מתחיל לחפש תירוצים למה הוא לא ממוסחר.... אביב גפן השתנה אבל לצד הלא נכון.... אביב גפן גם התבגר אבל לכתוב שיר כמו 'מחר' זה לא נקרא להתבגר, זה נקרא להתמסחר.....אם הוא היה משתנה ומתבגר אז הוא היה מוציא דיסק עם שירים ארוכים[ולא שירי אם טי וי] שדברים כאלה אני ממש מת לראות מאביב, אם כל הכשרון המוסיקלי שלו הוא יכול להוציא דיסק אינסטרומנטלי עם לחנים שלו ולא להוציא שירים פופיים כאלה כמו ב'עם הזמן'.... אביב של פעם היה מתבייש שהוא מופיע על השער של 'מעריב לנוער', היה נגד מסחור כזה, היה הולך עם הקהל שלו... אם הוא הולך נגד הקהל שלו ושם זין עליו אז אני מתבייש בו, לא חשבתי שהוא יגיע למצב כזה בחיים שלו, אחרי כל האהבה שהוא אראה לנו פעם, שהוא אומר ב'אור הירח' שאנחנו הקהל הכי בן זונה בארץ והכי טוב ואז הולך ומוציא לך שיר כמו 'זה רק הלב שכואב לך' אז זה נחשב בעיני צביעות, פעם המעריצות ה'פאנטיות' האלה שהוא כתב עליהן את השיר הן היו הרבה מאוד בשבילו, הוא היה מתייחס אליהן ואפילו עוזר לחלקן, והיום אפילו שלום בקומה הקרקעית של צוותא הוא לא אומר[מפחד להסתכל למעריצים שלו בעיניים].... קיצר אביב ישתנה אבל לרעה, השירים הם לא מה שהיו פעם, היחס שלו לקהל לא מה שהיה פעם, פעם הוא לא היה סותר את עצמו ביום 30 פעם, פעם קול יפה לא היה מעניין אותו כמו היום[כמו נינט או אלכס הזאת], פעם היה לו קטעי סולו של גיטרות והיום יש לו אפקט אלקטרוני שמלווה את כל השיר, היום הוא שר בשביל שיאהבו את היצירה שלו ולא בשביל שהוא יאהב את היצירה שלו קיצר יהיה טוב עם אביב הזה, יהיה טוב[מנענע את ראשי מימין לשמאל ובחזרה]

PorcupineMan

New member
כן.. אביב לא התפתח מוסיקלית

כל הזמן הוא מזכיר את רדיוהד, ביטלס, פינק פלויד.. אבל בניגוד לאביב הם העזו והלכו לכיוונים מוסיקליים שאף אחד לא היה בהם קודם. אביב תקוע במסגרת של שירי פופ-רוק - בית-בית-פזמון-בית-פזמון, ולא מייצר שום דבר מפתיע שמוסיקאי גאון כמוהו יכול ליצור. כי חלילה, אם אביב יוציא EP עם 3 קטעים של רבע שעה כ"א, שלא ימכור 1000 עותקים, התעשייה שנקראת 'אביב גפן' תיקרוס, שלא לדבר על הביקורות (פתאום לאביב אכפת מה אומרים עליו, אחרי שהוא מטיף לשים זין על העולם). בקיצור התעשייה משפיעה על היצירות של אביב, ולא משנה מה שהוא יגיד, ומשפיעה לרעה...

ליאורנר

New member
אם אביב רוצה להצליח בחו''ל....

אז שיתרגם את השיר 'מחר' לאנגלית, מבטיח לו שיכבוש את כל מצעדי האם טי וי ויופיע בטקס הגראמי.... אם יש משהו בהופעות שלו שאני שונא היום שהוא מתחיל לשיר את 'מחר' או 'זה רק הלב שכואב לך' וכל הקהל מתלהב מכאילו הוא שר איזה since ive been loving you של לד זפלין.... הקהל שהוא בנה לו כיום מתלהב משירים פופיים כאלה ולא מדיסטרוישנים.. עושה רושם שאת כל הדיסטרוישנים הוא לקח לבלאקפילד כי בארץ הוא יודע שכל דבר שהוא יכתוב יצליח אז הוא פחות משקיע בשירים בעיברית... קיצר בבבבעעעעעעעעעעעע

ליאור נר כל הכבוד

על הבעה רישמית וברורה לאחרונה לא ראיתי אותך מביע דעה אישית נחרצת שמח שאתה מביע פה דעות שקשורות גם בדברים כאלו ולא רק בדברים צדדים מדיי

ליאורנר

New member
זה ליאורנר ולא ליאור נר......

נא לדייק בפעם הבאה ואני מביע דעה שיש לי כח ושאני רואה שיש לי דברי חוכמה להגיד שעדיין לא אמרו[או שאני רואה איזה ריב עסיסי שאפשר להכנס אליו]

אני גם מסכים עם מה שאמרת ליאורנר

גם כן דיי מסכים ב80 אחוז קשה לי להגיד 100 כי קשה לי להגיד ,,,דברים קשים על אביב בכל זאת זה אביב

מכושפת15

New member
יש לי עיתונים של ראש1 ומעריב לנוער

מלפני שנה, שנתיים עם תמונות שער של אביב אז אני לא חושבת שהוא איי פעם התבייש בזה חוץ מזה, הוא תמיד אמר שהוא שר לנוער, למה לו להתבייש בזה שהוא מופיע על שער עיתון המיועד לנוער?

Inbarush91

New member
->

"אני לא המלך רק הליצן ואני צריך שתאהבו אותי כל הזמן אני גדול מאוד קטן" Got It?!

עדן גפן

New member
לכל מי שהגיב פה../images/Emo190.gif|פיס|

זה לא הוגן. זה לא הוגן שתשפטו אותו ככה. למה? כי אין לכם מושג מה גרם לו לעשות את מה שהוא עושה. דיי. אחרי זה אתם כועסים שהוא כבר לא מסתכל למעריצים בעיניים. אם אני הייתי הוא גם אני לא הייתי רוצה להסתכל על אף אחד פה בעיניים. נמצאים פה בפורום שלו, הולכים להופעות שלו, משלמים כסף בשביל דיסקים ושלו ולא יודעת מה, אבל עמוק בלב ועמוק בשורות הפורום אומרים כמה שאביב נהיה שיט. אתם אומרים שאביב צבוע? לא יודעת. אבל קודם כל תעשו בדיקה קטנה בתוככם. אין לכם זכות לשפוט את אביב ולכעוס עליו. הוא לא בא ואמר לכם שאם אתם לא אוהבים את המוזיקה שלו תקנו אותה בכ"ז ותבואו להופעות בכ"ז ותהיו פעילים בפורום שלו בכ"ז. נכון? אז זהו. לא אוהבים? לא רוצים לשמוע? אל תקנו! אתם לא יכולים לשפוט אותו כי אתם לא יודעים באיזה מצב הוא שהוא צריך למכור בארומה או להיות על השער של ראש1. אולי הנישואין שינו אותו.. אולי הילד שיהיה לו [בלי עין הרע].. אולי בלאקפילד.. אולי משהו שאין לכם [ולי, כמובן] מה הוא בעצם. די להתיימר שאתם מכירים אותו כ"כ טוב. כי אתם לא. וזו עובדה. כי אם הייתם מכירים אותו, לא הייתם מעלים פה השערות וכועסים עליו. כי אם הייתם מכירים אותו, לא הייתם כועסים עליו ואולי אפילו מבינים. מצטערת על החפירה, אבל אני מקווה שהיא תהיה שווה את זה.

חמדונה

New member
אבל את לא מבינה?

זה לא הצביעות... זה הדילמה אנחנו, טוב אני לא אכליל פה את כולם, אני קרועה עדיין בין כל האהבה שלי והמוזיקה הגדולה הזאת למהלכים שאני לא מסכימה איתם, ומילא אם זה היה סתם מהלכים... אבל זה פוגם במוזיקה שלו... זה לא שאנחנו צבועים, אנחנו פשוט קרועים עדיין בדילמה הזאת, ולמה את חושבת שאנחנו כותבים כאן כ"כ הרבה בנושא? אוף, שוב חזרתי לרבים, אני אחזור אליי. באמת הייתי כאן איזו חצי שנה שלא כתבתי. פרסמתי כאן הודעה, אני מוכרת את הדיסקים שלי, וזהו, אני עם אביב גמרתי. אבל זה לא כזה פשוט, את לא רואה את זה? אני כותבת וקוראת בנושא הזה שוב ושוב, הרי כבר חודש לא מדברים על שומדבר בפורום חוץ מה"התמסחרות", ובאמת מתחיל להימאס כל החפירות-חפירות-חפירות האלה, אבל אני קוראת את זה שוב ושוה כי אני מנסה להחליט, מנסה להגיע לאיזושהי השלמה עם המצב. תראי, אני עברתי מלא להפסיד אף הופעה שלו בין העשור לשומקום ויום הסטודנט האחרון (בעשור למכתב לא הייתי, אבל זה כי ממש לא יכולתי), להופעה אחת בסוף אוגוסט, שגם אליה לקחו אותי כי זה היה היומולדת שלי (1/9), ועוד הופעה אחת בסיטי הול. חפרתי לך קצת, אני מקווה שהבנת מה אני מנסה להגיד: אנחנו לא צבועים, אנחנו פשוט עוד לא מוכנים לוותר עליו.

עדן גפן

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif|פיס|

בקשר לזה ש"אנחנו לא מוכנים לוותר עליו" [או שאת לא מוכנה..] זה קצת הזוי לשמוע את זה. לא יודעת למה. הרי אביב לא איזה חפץ כזה שאפשר להגיד וואי.. ככה אני ממש אוהבת אותו ואם תקשקשו לי עליו זה יהרס ואני באמת לא רוצה לוותר על זה. זה משהו נגיד שאת יכולה להגיד על דיסק של אביב. לא על אביב. לפחות לדעתי. אביב הוא לא חפץ. יש לו רגשות ויש לו תחושות ודעות [שכן, גם הן יכולות להשתנות במרוצת הזמן]. אי אפשר להגיד עליו שהוא ככה ואני לא מוכן לוותר עליו. אז שישאר ככה. אביב גפן הוא עדיין אביב גפן. משום מה, השם שלו הפך להיות מותג. נגיד אם אומרים לי שם של מותג [אני ממש לא מכירה אז אני לא יודעת איזה] אז אתה כבר יודע שיש שם את הג'ינסים הכי יוקרתיים ובלה בלה.. ואם אומרים לי אביב גפן אז אתה כבר יודע שאביב גפן זה הילד המרדן המאופר הזה שצועק "אנחנו דור מזוין". אבל אותם אנשים שאביב המותג נחרט להם בראש, אלא שככה אוהבים אותו [או אהבו] שכחו שיש פה משהו מתחת לשכבות איפור ולצעקות. יש פה בנאדם! והוא יכול להשתנות גם אם זה בקיצוניות. וזו זכותו בתור אדם כל עוד הוא לא נהפך למשהו לא חוקי. מקווה שהבנת אותי:]

חמדונה

New member
זו סתם טעות בניסוח שלי

"לוותר עליו" הכוונה לוותר על המוזיקה ועל כל מה שהיא מסמלת בשבילי, לוותר על האמנות שלו. כשאני אומרת שאני אוהבת את אביב אני מתכוונת למוזיקה, לא לבנאדם עצמו- אני לא מכירה אותו בכלל.

shmuelr

New member
קבלו סרטון של אביב מ1993. תראו מה

הוא אומר שם: (שימו לב כמה פעמים הוא משתיק את גל אוחובסקי.) זה אביב גפן!!! http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=900044

LightbuIb sun

New member
"זה אביב גפן!!!" ?

מי אתה שתחליט מתי זה היה אביב גפן ומתי זה לא. איזה פלצנות

למעלה