אבל את לא מבינה?
זה לא הצביעות... זה הדילמה אנחנו, טוב אני לא אכליל פה את כולם, אני קרועה עדיין בין כל האהבה שלי והמוזיקה הגדולה הזאת למהלכים שאני לא מסכימה איתם, ומילא אם זה היה סתם מהלכים... אבל זה פוגם במוזיקה שלו... זה לא שאנחנו צבועים, אנחנו פשוט קרועים עדיין בדילמה הזאת, ולמה את חושבת שאנחנו כותבים כאן כ"כ הרבה בנושא? אוף, שוב חזרתי לרבים, אני אחזור אליי. באמת הייתי כאן איזו חצי שנה שלא כתבתי. פרסמתי כאן הודעה, אני מוכרת את הדיסקים שלי, וזהו, אני עם אביב גמרתי. אבל זה לא כזה פשוט, את לא רואה את זה? אני כותבת וקוראת בנושא הזה שוב ושוב, הרי כבר חודש לא מדברים על שומדבר בפורום חוץ מה"התמסחרות", ובאמת מתחיל להימאס כל החפירות-חפירות-חפירות האלה, אבל אני קוראת את זה שוב ושוה כי אני מנסה להחליט, מנסה להגיע לאיזושהי השלמה עם המצב. תראי, אני עברתי מלא להפסיד אף הופעה שלו בין העשור לשומקום ויום הסטודנט האחרון (בעשור למכתב לא הייתי, אבל זה כי ממש לא יכולתי), להופעה אחת בסוף אוגוסט, שגם אליה לקחו אותי כי זה היה היומולדת שלי (1/9), ועוד הופעה אחת בסיטי הול. חפרתי לך קצת, אני מקווה שהבנת מה אני מנסה להגיד: אנחנו לא צבועים, אנחנו פשוט עוד לא מוכנים לוותר עליו.