תגובות הסביבה ללק

תגובות הסביבה ללק

עד כמה משפיעות עליכן תגובות הסביבה ללק שאתן מורחות

האם תורידו לק אם תקבלו תגובות שליליות
האם תשאירו לק אם תקבלו תגובות חיוביות עליו גם אם לא התלהבתן בעצמכן

trilliane

Well-known member
מנהל
אני כבר מרוצה רק מעצם קיומן של תגובות

גם אם אנשים מזועזעים מהטעם שלי בלקים אין לי בעיה עם זה (אפילו להפך...
) אבל זה אומר שהם לא נשארו אדישים וזה מה שחשוב מבחינתי. אם מרחתי לק חדש או השקעתי בעיצוב מיוחד ואף אחד לא אומר כלום לכאן או לכאן זה קצת מבאס. לצערי לרוב אנשים אדישים, או שלא שמים לב, או שלא אכפת להם, או שזה לא יפה בעיניהם ואז הם מנומסים ולא רוצים לומר כלום (למעט בנזוגי שאין לו בעיה להביע את סלידתו ואז זה דווקא מבאס אותי
).

הפעם היחידה שהתגובות גרמו לי להחליף לק הייתה כשמרחתי צהוב ברגליים וזה נראה לאנשים כאילו הציפורניים שלי "חולות" או שיש לי פטריה / בעיה רפואית אחרת...
זה לא סוג הזעזוע שאני מכוונת אליו...

לגבי השארת לק לא מלהיב אבל שקיבל מחמאות – אולי קצת; אבל בכל מקרה לק לא מחזיק עליי הרבה אז אולי זה יגרום לי לדחות הסרה באיזה יום. בראש ובראשונה אני מורחת לק עבור עצמי ולכיף הפנימי שלי וכדי לחייך כשאני מסתכלת על ציפורניי והתגובות הן בונוס; אני לא אמרח לק שאני לא אוהבת רק כדי לקצור מחמאות או להבדיל, כדי לזעזע את הסביבה. חשוב לי להיות מרוצה מהלק שלי.

אורזיגל

New member
לא מעניין אותי מה חושבים אחרים

במקרים קיצוניים, אם הלק לא ימצא חן בעיני אוריד (לא שאני זוכרת שזה קרה, אבל היפותטית...).

לא משפיעות כלל,

לפני שמכרתי את נשמתי לצה"ל (
) הייתי ידועה בלקים ההזויים שלי.
כל יום בבית הספר היה מתחיל בזה שכל הבנות באות לבהות לי בלק

עכשיו בצבא הטקס הזה גם קורה (רק הוא פחות מעניין),
נתקלתי בתגובות שלילות בעיקר מהגברים בחיי (אחים שלי, ואבא שלי לדוגמא. ששונא כל צבע שהוא לא ורוד)
אבל זה לא מפריע לי. אני לא מצפה שיאהבו כל מה שאני שמה,
וזו גם לא הסיבה שאני שמה לק. העיקר שאני מרצה את עצמי.

לא אכפת לי מהסביבה

אני לא מייחסת חשיבות לתגובות אלא רק לרצונות שלי לחיוב ולשלילה.

Nakuro

New member
אני תמיד מקבלת מגוון תגובות

חלקן מבטי זעזוע איומים, פעם מרחתי לק צהוב ברגליים וכלללל האוטבוס הסתכל לי על הרגליים

מעניין אותי? לא במיוחד, אני מורחת לק לעצמי
אני דווקא נהינת מזה, כמובן מהתגובות החיוביות אבל גם ממבטי הזעזוע, זה מצביע על תשומת לב :)

המבטים הם ממני

אני מודה שלפעמים אפילו אני המומה מהנועזות של נשים בבחירת צבע הלק אבל אז אני חושבת לעצמי שבטח הן נועצות בי אותם מבטים וזה מרגיע/משעשע אותי.

hollypop girl

New member
לרוב, התגובות ללקים שלי

לא נחמדות במיוחד, במיוחד מצד גברים (ומצד אמא שלי
, אפילו שנראה שהיא כבר
התרגלה ואפילו התחילה לחבב כמה מהניאוניים שלי)
הלקים היחידים אצלי שקיבלו תגובות טובות היו הקלאסיים (אדום ובורדו) ולק ורוד מסט הפראנץ'
של ביוטיקר שקיבל ששבחים מצד אבא שלי ("סוף סוף לק בצבע טבעי")

לא אכפת לי מתגובות מזועזעות על לקים בצבעים כמו צהוב, ירוק וכחול. כמו שמישהי אמרה
פה, זה נחמד ששמים לב.

נראה שהרוב פשוט לא מבינים את היופי או השיקיות בצבע שהוא לא מה שהרגילו אותם לחשוב
כ"יפה" או "סקסי"

Labello Girl

New member
הורסת את הרצף.

ברור שכן

אם סתם מישהו רנדומלי אומר לי אז זה פחות מעניין, אבל נגיד לפני איזה שבועיים שמתי לק מזעזע (שהבנתי שהוא מזעזע בדיעבד) ולאן שלא הלכתי, בעבודה, עם חברות, אנשים שאני לא מכירה, משפחה, אמרו שהוא מחריד. בסוף השלמתי עם זה שהוא פשוט מחריד, ולא, לא יפה-מחריד, והסרתי.

אני אוהבת צבעים, זרחניים, ניאונים, נקודות וחותמות, אבל אין לי עניין להראות כמו ילדה בת 10 או לחילופין כמו חסרת-טעם.
אני תופסת מעצמי כבחורה שנראית טוב, מתלבשת טוב, והלק יכול להיות משוגע אבל בצורה שתשתלב עם כל השאר.

בכל אופן, מה שאני מנסה להגיד, זה שלא כל תגובה, היא טובה רק בגלל שהיא תגובה.

Labello Girl

New member
life 289

התמונה מהרשת.

הוא נראה ממש יפה, אבל לא עליי. ולקח לי זמן להשלים עם זה :)

Osnatz1

New member
אני גם בצד של אלו שחושבים שהוא מחריד

(וזה בא מאחת שמאוהבת בירוקי נזלת למינהם, מה שאומר שזה כלכך עניין של טעם)

אורזיגל

New member
מזעזע? זה לק יפה

תשימי ותבואי הנה, אנחנו לא נגיד לך שהוא מגעיל, מוזר וכדומה.

LemonLimeLilach

New member
לא מאוד משפיע

בניגוד לכולן, אצלי זו דווקא אמא שמזדעזעת (בעיקר משיק 512, הצבע האהוב עליי בעולם) ואבא אומר "עזבי את הילדה, שתשים מה שהיא רוצה"
אבל אין מצב שאוותר על הצבע הזה או על אחרים שנחשבים "לא רגילים".

האמת שאני כמעט ולא מקבלת תגובות רעות... נראה לי שנורא התפתח השוק של הלק וזה נהיה כל כך אופנתי שכולם נורא מתלהבים מדברים חדשים, גם כשאני שמה כחולים וירוקים למיניהם. יצא לי לשמוע תגובות של "רק את תשימי את הצבע הזה"
(כחול, כתום) אבל לא יותר מזה.

מה שכן, יצא לי לשים לקים שלא הייתי בטוחה בקשר אליהם, אם הם נראים טוב בכלליות וספציפית עם צבע העור שלי ואז כשקיבלתי עליהם מחמאות זה עזר לי להשאיר אותם באוסף. וזאת השפעה טובה, כשזה מגיע מאנשים שאני סומכת על הדעה שלהם.

לא ממש אכפת לי...

אמא שלי די אדישה לרוב הצבעים, אבא שלי דווקא מגיב בחיוב בדרך כלל, וחברות שלי מתלהבות אלא אם כן מדובר בצבע מחריד במיוחד...
אבל אני מורחת לק רק כי בא לי, ואני לא מייחסת יותר מדי חשיבות לדברים שאנשים אחרים חושבים

אם אני חושבת שצבע מסויים הוא יפה אני אמרח אותו ואם אני חושבת שמשהו הוא מזעזע אז אין סיכוי שיתפסו אותי איתו גם אם כולם חושבים שהוא מהמם (למשל שיק 50
)

למעלה