תגובות הסביבה ללק

ענבל30

New member
אני קצת מתבאסת כשאין תגובות בכלל

לטוב או לרע...

יכול להיות שאנשים מסביב מזדעזעים מהלקים שלי, אבל כפי הנראה הם שומרים את דעתם לעצמם... אחת העובדות אתי נוטה לומר לפעמים "וואו, ענבל, איזה לק!" בלי לפרט אם ה"וואו" הוא לטוב או לרע
אבל לרוב התגובות הן חיוביות ומתעניינות.

אני אוהבת תגובות של ילדים קטנים, שמאוד אוהבים את הצבעים השונים שאני שמה על הציפורניים. בגן שאני עובדת בו יש כמה בנות ובנים שמגיעים לפעמים עם לק לגן... אני מתה על זה שילד עם ציפורניים בכתום ניאון מחמיא לי על התכלת שיש לי על הציפורניים שלי
כמו טריליאן, גם אני מוצאת שהלקים משקפים מעט את הצד האינפנטילי שבי...

ממבוגרים אני מקבלת תגובות בעיקר כשמורחת כמה צבעים ולא מסתפקת באחד. אם זו רק אצבע מורדת אחת או כל ציפורן בצבע אחר, לזה כמעט תמיד יש תגובות.

אני לא מורידה לק שאחרים לא אהבו - אני סומכת על הטעם שלי וחוש האסתטיקה שלי. אני לא אמרח לקים שאני לא מתה עליהם רק בשביל התגובות - הלק צריך קודם כל למצוא חן בעיני.

יללא יללא

לקבל מחמאות זה כיף. אני לא מתכוונת להתכחש לזה.

תגובות שליליות? ליד איזה אנשים חצופים אתן מסתובבות שהם מרשים לעצמם להגיד לכן שהלק שלכן מכוער?
היחידה שאומרת לי דברים כאלה היא אמא שלי, וזה לא מפריע לי בחיים.

1שייכת

New member
למען האמת, אני מחכה לתגובות...

וכשאין - אני קצת מאוכזבת. מה, הלק לא מספיק בולט? סליחה, אבל הכוונה שלי היא לבלוט, זו שערוריה שאין תגובה!

בדרך כלל התגובות הן חיוביות, אבל לפעמים כשהתגובה היא "וואו, איזה לק!" אני מניחה שזו לאו דווקא של התפעלות מיופיו של הלק אלא מהתעוזה שלי (לתפיסת המגיבה, כי בעיניי זו באמת לא תעוזה, כולה שובבות...).

את בעלי אני כבר לא שואלת כי הוא כבר התייאש ממני, מכמות הלקים שאני קונה ומהצבעים - שהוא כבר מסוחרר מהם... הבנות שלי (13 ו-14) תמיד מתלהבות, למרות שהקטנה לפעמים אומרת: אבל אמא,
זה לק של ילדות, לא של אמהות... לכו תסבירו לה שאמא שלהן היא בסך הכל ילדה שרוצה להשתולל קצת עם לקים...

בכל מקרה אני מאוהבת בלקים שלי ואני מאוד שמחה כשגם הסביבה אוהבת, אבל גם אם מתלהבים
רק מהתעוזה - זה לגמרי בסדר מבחינתי...

Nakuro

New member
אני תמיד מחכה לתגובות

מצידי שיגידו שהלק מזעזע, אני ממש אוהבת ששמים לב לזה

PeachGirl

New member
לא ממש אכפת לי מה אומרים...

או מגיבים
כבר קיבלתי תגובות כמו :" איזה לק מכוער", "מה חשבת לעצמך" והשיא היה : "לק צהוב? מה את לא אישה?".
אני מורחת מה שבא לי :)
הבנזוג פחות אוהב (לא מבין למה אני חושבת שירוק בציפורניים זה יפה) אבל הוא למד לחיות עם זה:)

LemonLimeLilach

New member
תאמינו לי

צריך למצוא בנזוג שאוהד את קבוצת הכדורגל הנכונה, ופתאום ירוק בציפורניים זה לא רק מקובל, זה פשוט מושלם

Osnatz1

New member

לעולם לא אשכח איזה מבסוט היה בן זוגי כששמע שהצבע השנוא עליי זה אדום. הכדורגל הזה דופק להם ת'ראש...

יש המון

גברים שאוהדים קבוצה ישראלית אחת, קבוצה איטלקית אחת, קבוצה אנגלית אחת, נבחרת אחת למשחקי יורו ונבחרת אחרת למונדיאל.
ואיכשהו הם גם תמיד אוהדים את באיירן מינכן. ואז את כבר מקבלת פלטת צבעים שאפשר להסתדר איתה.
אבל אני אומרת, צריך להיזהר מגברים לא נאמנים!

iefrat

New member
למען האמת, הסביבה לא משפיעה ובכל זאת נחמד

לקבל תגובות.
בד"כ שליליות יהיו מגברים על לקים שאינם אדום או ורוד. וגם מנשים שמרניות.

אצלי לקים זה ממש דיבוק כך שאף אחד לא יכול להשפיע עליי

לפעמים יקרה שאמרח לק ולא אתלהב אך אמשיך איתו יום יומיים ואגלה שהוא יפה. אך אם איני אוהבת גוון על ציפרני, אף מחמאה לא תגרום לי לענוד אותו שוב

O n y X

New member
בסביבה שלי כבר התרגלו

זה כבר נהיה חלק מהלוק הכללי שלי

פעם לקים בצבעים "לא קונבנציונליים" היו מקבלות תגובות שנעות בין "מזעזע" ו"מחריד" לבין "איפה קנית"
היום כבר יותר אדישים..אפילו חבר שלי כשיצאנו לחגוג חודש היה מופתע לראות עליי לק ורוד סולידי

כיום הולכת עם צבעי האדום ברוב רובו של הזמן...

אבל הייתה לי תקופה שאהבתי לזעזע אנשים.
אם לא אמרו "מזעזע" - זה לא היה כיף.
פעם שמתי צבע ירוק נאון - העניין שאחרי ששמתי אותו לזעזוע, כל כך התאהבתי בו, שהתהלכתי בו מספר ימים.
ובתשובה לשאלות הנוספות -
לא מורידה אם מקבלת תגובות שליליות,
לא נשארת אם לא אוהבת - למרות ואף על פי התגובות החיוביות...

כיום הולכת עם צבעי האדום ברוב רובו של הזמן...

אבל הייתה לי תקופה שאהבתי לזעזע אנשים.
אם לא אמרו "מזעזע" - זה לא היה כיף.
פעם שמתי צבע ירוק נאון - העניין שאחרי ששמתי אותו לזעזוע, כל כך התאהבתי בו, שהתהלכתי בו מספר ימים.
ובתשובה לשאלות הנוספות -
לא מורידה אם מקבלת תגובות שליליות,
לא נשארת אם לא אוהבת - למרות ואף על פי התגובות החיוביות...

למעלה